Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
A windows 8 telepítéskor létre szokott hozni egy 350 MB-os rendszerpartíciót, és én úgy emlékszem, hogy az én wintelemen volt is egy ekkora, a tiéden pedig csak egy 450 MB-osat látok, recovery partíció néven.
Szóval én a 21-22 GB-os windows, a 350 MB-os rendszer- és az ESP nevű partíciót hagytam meg. Utóbbit azért, mert nem tudtam, mi az és nem volt kedvem/időm infók után kutakodni 64 MB megspórolása kedvéért.
Szóval nem tudom, hogy törölhető-e.A te esetedben a 128 MB-osról (arról, ami épp ki van jelölve) nem tudom, hogy micsoda, annak azért még esetleg járj utána (vagy hagyd meg, ha egyelőre nincs kedved foglalkozni vele).
A fentiek kivételével törölheted az összeset, aztán a C: meghajtót kijelölve a "resize"-ra kell klikkelni és a szabad helyet hozzácsapni a wines partícióhoz, majd "apply" és türelmesen várni.
Szerk.: ha lejjebb görgetsz, mutat még partíciókat? A 449 MB-os alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- TCL LCD és LED TV-k
- XPEnology
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- Linux Mint
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Bomba ár! HP ProBook 640 G2 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Szóval nem tudom, hogy törölhető-e.