- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Pant* rant
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- sziku69: Szólánc.
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- intecpc: Megbízhatóság, minőség, megtakarítás – Itt az akciós HP nyomtató!
Új hozzászólás Aktív témák
-
A probléma elég összetett. Adott egy tp-link 3600-as router, ez seedeli a torrenteket, és erre van kötve egy 700GB-os merevlemez, ext4-es. Erről nézem a filmeket/sorozatokat. Az a gond, hogy némelyikkel nem bír a hardver, pl: Z-nation, 500mega/rész és akad. Néha bezuhan 3MB/s alá wifivel. Lanon tartja a 9MB/s-ot. Ez nem túl sok... Ha nagyobb fájlokat kell mozgatni akkor inkább közvetlen rádugom a pc-re... Az meg macerás, mert ext4-es. Ugyanakkor pl a Trónok harcából az 1.5gb-os részek nem akadnak. Lehet azért akad, mert a felirat fájlt is olvassa közben?
Amin a filmet nézek: Chuwi vi10, tv-re vagy monitorra csatlakoztatva. Az atom z3736 simán viszi ezeket a filmeket. Ha felmásolom rá, akkor semmivel nincs akadás.Arra gondoltam, hogy beszerzek valami hasonló felépítésű mini pc-t, és az fog seedelni, és merevlemezt megosztani. Végül is a fogyasztásuk elhanyagolható. Lehet befognám htpc-nek is, vagy menne a szekrény tetejére a router mellé. Tehát a kinézete nem fontos, legyen minél kisebb. Egy usb elvileg elég rá a hdd-nek, aztán majd teamviewer-rel használom. Gondolom csak van rá valami normális torrent kliens is, mint a transmission, amihez távolról hozzá lehet adni új torrenteket. Más kérdés, hogy a windows 8/10 mennyire tolerálja, ha nem nagyon lesz kikapcsolva.
Ki is néztem egyet: MEEGOPAD T02. A hardvere bőven elég lenne szerintem erre, akár a turbo nélkül is. Megér 20e forintot, vagy inkább nézzek valami mást? Windows-os gépet nem találtam mást ennyiért.
Igazából windows párti vagyok... A Chuwin is a Windowst használom média célokra... androidos vlc-n nem tudtam beállítani pufferelést se. A nélkül meg esélytelen nálam jelenleg filmet nézni.
Plusz előny lenne, hogy lehetne ntfs fájlrendszerű az osztott vinyó. Ha esetleg vinni kell valahova, nem kell szívni az ext4 miatt, mint a most.
Új hozzászólás Aktív témák
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen autót vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Asztalos klub
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- MIUI / HyperOS topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Gamer pc
- Vízhűtéses 4K RGB ÚJ Gamer pc Intel Core I7-14700KF 28x5.3GHz RTX 5070TI 16GB GDDR7 32Gb DDR5 RGB 2T
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Kezdő Gamer PC MSI RTX 2060 OC / i3-10100F / 16GB DDR4 / Új MSI ház
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest