- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
A probléma elég összetett. Adott egy tp-link 3600-as router, ez seedeli a torrenteket, és erre van kötve egy 700GB-os merevlemez, ext4-es. Erről nézem a filmeket/sorozatokat. Az a gond, hogy némelyikkel nem bír a hardver, pl: Z-nation, 500mega/rész és akad. Néha bezuhan 3MB/s alá wifivel. Lanon tartja a 9MB/s-ot. Ez nem túl sok... Ha nagyobb fájlokat kell mozgatni akkor inkább közvetlen rádugom a pc-re... Az meg macerás, mert ext4-es. Ugyanakkor pl a Trónok harcából az 1.5gb-os részek nem akadnak. Lehet azért akad, mert a felirat fájlt is olvassa közben?
Amin a filmet nézek: Chuwi vi10, tv-re vagy monitorra csatlakoztatva. Az atom z3736 simán viszi ezeket a filmeket. Ha felmásolom rá, akkor semmivel nincs akadás.Arra gondoltam, hogy beszerzek valami hasonló felépítésű mini pc-t, és az fog seedelni, és merevlemezt megosztani. Végül is a fogyasztásuk elhanyagolható. Lehet befognám htpc-nek is, vagy menne a szekrény tetejére a router mellé. Tehát a kinézete nem fontos, legyen minél kisebb. Egy usb elvileg elég rá a hdd-nek, aztán majd teamviewer-rel használom. Gondolom csak van rá valami normális torrent kliens is, mint a transmission, amihez távolról hozzá lehet adni új torrenteket. Más kérdés, hogy a windows 8/10 mennyire tolerálja, ha nem nagyon lesz kikapcsolva.
Ki is néztem egyet: MEEGOPAD T02. A hardvere bőven elég lenne szerintem erre, akár a turbo nélkül is. Megér 20e forintot, vagy inkább nézzek valami mást? Windows-os gépet nem találtam mást ennyiért.
Igazából windows párti vagyok... A Chuwin is a Windowst használom média célokra... androidos vlc-n nem tudtam beállítani pufferelést se. A nélkül meg esélytelen nálam jelenleg filmet nézni.
Plusz előny lenne, hogy lehetne ntfs fájlrendszerű az osztott vinyó. Ha esetleg vinni kell valahova, nem kell szívni az ext4 miatt, mint a most.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Építő/felújító topik
- Revolut
- Windows 11
- Napelem
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Kompakt vízhűtés
- Háztartási gépek
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Kaspa bányász szett - kaspa miner eladó
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged