- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
Én szóltam, hogy OFF-olj és én abban is nyomom.
Aki ÁFA-mentes kínai árakat hasonlít a hazaihoz, az - bocsáss meg, de - hülye. Vásárolj onnan, ha tetszik, de ne fikázd mások árazását! Fogalmad sincs a külföldi rendelésekről, ami abból is látszik, hogy olyantól akartál rendelni, akitől nem kaptál volna semmit. Biztos jobb lett volna a postázástól számított 60 napig várni arra, hogy visszakapd a pénzed, aztán újra próbálkozni Kínában, mint itthon vásárolni...
Az ÁFA-elkerülés tabu téma a fórumon. Minden szempontból. Ezért írtam privátot akkor, amikor először erről érdeklődtél itt. Ez az infó mikor megy át neked?
Az Alis eladónál szerinted milyen garancia van?!?!?
Még ha lenne, akkor is fizetned kellene az oda-vissza postázást, ami "kicsit" több, mintha hazai forgalmazónál vásárolsz és oda küldöd/viszed vissza
Csak mellékesen jegyzem meg, hogy tőled olyat még nem olvastam, hogy köszi az infót, vagy bármi ilyesmi. Akkor sem, amikor az ÁFÁ-val kapcsolatban írtam privátot, akkor sem, amikor leírtam privátban, hogy ne rendelj az általad linkelt Alis eladótól, mert nem kapsz semmit, és persze akkor sem, amikor itt érdeklődtél a hűtéssel kapcsolatban. Nem kötelező megköszönni a hasznos infókat, de a normális fórumozók megteszik.
Nem azért válaszolok még mindig, mert nem vagy rettentően unalmas, hanem mert félrevezeted a topik olvasóit a tévinformációiddal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Kaspa bányász szett - kaspa miner eladó
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged