- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
Én szóltam, hogy OFF-olj és én abban is nyomom.
Aki ÁFA-mentes kínai árakat hasonlít a hazaihoz, az - bocsáss meg, de - hülye. Vásárolj onnan, ha tetszik, de ne fikázd mások árazását! Fogalmad sincs a külföldi rendelésekről, ami abból is látszik, hogy olyantól akartál rendelni, akitől nem kaptál volna semmit. Biztos jobb lett volna a postázástól számított 60 napig várni arra, hogy visszakapd a pénzed, aztán újra próbálkozni Kínában, mint itthon vásárolni...
Az ÁFA-elkerülés tabu téma a fórumon. Minden szempontból. Ezért írtam privátot akkor, amikor először erről érdeklődtél itt. Ez az infó mikor megy át neked?
Az Alis eladónál szerinted milyen garancia van?!?!?
Még ha lenne, akkor is fizetned kellene az oda-vissza postázást, ami "kicsit" több, mintha hazai forgalmazónál vásárolsz és oda küldöd/viszed vissza
Csak mellékesen jegyzem meg, hogy tőled olyat még nem olvastam, hogy köszi az infót, vagy bármi ilyesmi. Akkor sem, amikor az ÁFÁ-val kapcsolatban írtam privátot, akkor sem, amikor leírtam privátban, hogy ne rendelj az általad linkelt Alis eladótól, mert nem kapsz semmit, és persze akkor sem, amikor itt érdeklődtél a hűtéssel kapcsolatban. Nem kötelező megköszönni a hasznos infókat, de a normális fórumozók megteszik.
Nem azért válaszolok még mindig, mert nem vagy rettentően unalmas, hanem mert félrevezeted a topik olvasóit a tévinformációiddal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Autós topik
- Hobby elektronika
- Háztartási gépek
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest