- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- perge666: Anbernic kézikonzolok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
windlord #1392 üzenetére
Én most pont ezt csináltam. A lyukacsos lemezt levettem a fóliával együtt, a két kis kék hő lapra pedig közvetlenbe egy jó nagy hűtőborda került, amit egy régi gépből kikaptam (türelem híján). Mondjuk ráfogatni nem nagyon volt épp itthon eszközöm, ezért az alaplap négy nagy csavaros lyukján keresztül ráhúztam a bordát a lapra és az alján összecsavartam a drótokat.
Még csak most kapcsoltam be - mindjárt meglátjuk lesz-e valami haszna.(#1393) Mike88
Viszont azt vettem észre, hogy a proci mellett kicsit - a kábelek felé van egy pici hosszúkás kiálló bütyök, ami mintha magasabb lenne mint a proci, és ha nincs ott a a kis kék hőlap hogy megemelje, akkor az eltartja a bordát. Nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Újszerű, Karcmentes,256GB
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest