Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Új hozzászólás Aktív témák
-
K82
őstag
A régi MTK-s telefonok nagy része hulladék volt, ha a GPS pontosságáról volt szó - vagyis navigálni lehetett velük, de az Ingress "fújt" az MTK-ra, és nagyon nem ott volt ahol mondjuk a Google Maps szerint állt valójában. Driftelésben viszont nagyon jó volt.

(érdekes h a zasszony P770-es Lenovója egy katasztrófa volt, két P780-as között is hatalmas különbség volt: az egyikkel lehetett játszani a másikkal nem)
Az újabbakban állítólag már javították a dolgot, de nálam (pontosabban a zasszonynál) a meizu m1 note (6752) hol pontos, hol driftel 50-100m-eket. Későbbi SOC-oknál, pl. a Helio-nál nem tudom mi a helyzet - bár volt ahol így is lehurrogtak, h semmi baja az MTK-nak, ne keltsem a feszkót.
Az iránytű vagy működik vagy nem, két scanner verzió között is lehet eltérés. Anno a Moto G-n volt h gyári ROM alatt nem volt iránytű (mármint a játékban), egyébként meg minden más szépen mutatta az irányt.
A bannolás miatt ne aggódj szerintem, napközben én is telefonról játszok, este viszont már inkább a tableten kezdem rendezgetni a kulcsokat meg töltögetni, jóval kényelmesebb. Ez így még mindig csak egy account két eszközön, és nem több acc egy eszközön (ha jól működne a NIA, már rég nem lenne jó pár olyan acc, akiket soha senki nem látott, mégis mindig benne vannak bizonyos farmokban).(#2469) fery02: kocsiban telón megy a navi, annak a netjét osztom a tabra, szóval abszolút életképes a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- Bontatlan Apple Pencil MU8F2ZM/A 2. generáció / 12 hónap jótállás
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával!
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Intel Core i3-8100/ i5-9500 / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T /i7-10700 processzorok- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest