Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• K82

őstag

válasz pcnet #2468 üzenetére

A régi MTK-s telefonok nagy része hulladék volt, ha a GPS pontosságáról volt szó - vagyis navigálni lehetett velük, de az Ingress "fújt" az MTK-ra, és nagyon nem ott volt ahol mondjuk a Google Maps szerint állt valójában. Driftelésben viszont nagyon jó volt. :D
    (érdekes h a zasszony P770-es Lenovója egy katasztrófa volt, két P780-as között is hatalmas különbség volt: az egyikkel lehetett játszani a másikkal nem)
    Az újabbakban állítólag már javították a dolgot, de nálam (pontosabban a zasszonynál) a meizu m1 note (6752) hol pontos, hol driftel 50-100m-eket. Későbbi SOC-oknál, pl. a Helio-nál nem tudom mi a helyzet - bár volt ahol így is lehurrogtak, h semmi baja az MTK-nak, ne keltsem a feszkót.
    Az iránytű vagy működik vagy nem, két scanner verzió között is lehet eltérés. Anno a Moto G-n volt h gyári ROM alatt nem volt iránytű (mármint a játékban), egyébként meg minden más szépen mutatta az irányt.
    A bannolás miatt ne aggódj szerintem, napközben én is telefonról játszok, este viszont már inkább a tableten kezdem rendezgetni a kulcsokat meg töltögetni, jóval kényelmesebb. Ez így még mindig csak egy account két eszközön, és nem több acc egy eszközön (ha jól működne a NIA, már rég nem lenne jó pár olyan acc, akiket soha senki nem látott, mégis mindig benne vannak bizonyos farmokban).

(#2469) fery02: kocsiban telón megy a navi, annak a netjét osztom a tabra, szóval abszolút életképes a dolog.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés