Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
K82
őstag
válasz
draco31
üzenetére
Most h helyzet van, ideiglenesen elég sok mindent megváltoztattak. Burnout 16 hack után, cooldown 90 másodperc, recharge=hack ha vkinek számol a soyourner, dupla R7/R8 deploy; a plusz beküldési slotról ugyan nem írtak, de nincs kizárva a dolog.
Most lenne jó kulcsfarmolni a field engine-hez ilyen feltételekkel, de egyrészt már csak ma van jó idő, másrészt nem szívesen flangálok az utcán. -
draco31
veterán
Más is kapott plusz beküldési lehetőséget? Nekem most azt írja, hogy 26db beküldésem van. Nem csak 15-nek kellene lennie?
-
pcnet
addikt
válasz
Trailblazer
üzenetére
Esetek 90%ában L8as, vagy a szintednek megfelelő cuccok jönnek. Néha adnak L1, L3 cuccokat is, de az ritka mint a fehér holló.
Ha van Telegramod, kövesd az Passcodes Ingress Prime csatornát. Van, hogy hetekig nincs semmi, van, hogy egy nap 8 kód is jön.
-
Trailblazer
veterán
Erre senki semmit? Vagy újat mondtam, hogy lehetséges passcode-okat redeem-elni?
-
pcnet
addikt
-
Azért akinek fut a "24 óra alatt legalább 1 portál heckelés" plecsni jó néhány hete, hónapja, az mostanában verheti a fejét.
Márha nem tud közvetlen az otthonából hack-elni.
-
Trailblazer
veterán
Beváltható passcode-okra szoktam keresni google-lal, viszont szinte csak az aktuális szintnek megfelelő itemekkel bővül általuk az inventory. Tud valaki olyan kódokat, amelyek alacsonyabb szintű rezonátorokat ad, vagy nyugodjak bele, hogy ez ilyen?
-
válasz
Trailblazer
üzenetére
Én azért kimegyek, amíg lehet, nyilván nem emberek közé

-
draco31
veterán
válasz
Trailblazer
üzenetére
Az ok, de ezek óta már 10 portált fogadtak el tőlem

-
Kijárási tilalom esetén izgalmas lesz portálokat töltögetni, meg fieldeket építeni

-
draco31
veterán
Van két beküldésem. Az egyik 02.19.-én lett beküldve. Ez szavazás alatt áll. Egy másik pedig 02.08., ez meg sorban áll. Küldjem be őket újra, vagy várjak tovább?
-
K82
őstag
válasz
draco31
üzenetére
Ja h Xiaomi... Annyira fos a MIUI GPS-kezelése h az vmi botrány. Volt MI8-am és hardveresen hiába volt bitang jó teló, azzal a szoftverrel számomra halál volt. Raktam rá egy custom romot, rögtön jobb lett; app váltáskor simán ment tovább a navi, míg MIUI alatt volt h csak egy restart után működött megint a helymeghatározás.
-
draco31
veterán
válasz
Trailblazer
üzenetére
Nem, havernak is szokta csinálni Xiaomi nem tom mivel, egy újabb modell. Igazából nem zavar, néha hasznos, hogy elszalad a karakter, és ki tudok pörgetni másik stopot, ha nagyon gyors vagyok

-
K82
őstag
Tisztában vagyok a GPS anomáliákkal, de itt nincs semmilyen vételt zavaró tényező, egyértelmű a helyzet (portal capture helye, ideje és a köztük lévő távolság).
Szűk belvárosi utcákban, magas épületek között nem csodálkozok ha 10-20-50 méterrel (akár a szomszéd utcába) rak a dual-band vevő ellenére, nyílt terepen ilyen max. pár másodpercre fordul elő (már ha egyáltalán előfordul). -
draco31
veterán
válasz
Trailblazer
üzenetére
Én inkább pogo-zok, aztán látom hogy rohangál a karakter mindenfelé, és kiírja hogy vezetés közben ne játsszak, vagy mit is szokott. Mi meg haverokkal röhögünk, mert 2 perce meg sem mozdultunk
Ja és ez 1 éves 100e-es Samsung telefon. -
Trailblazer
veterán
Nálam nem szokott a gps ekkorákat ugrálni. Ennek biztos van valami más oka.
-
Trailblazer
veterán
A screenshot csak annyit bizonyít, hogy botxxx (ez utóbbi egy háromjegyű szám) volt a név, amely alatt az illető a rezonátorokat felrakta. (Az ő játékbeli neve más ugyanis.) És azt biztosan tudom, hogy a környéken ilyen botxxx nevű illető biztosan nem játszik. Ettől függetlenül nem tervezem jelenteni, csak a térképen a közös chatbe írtam be, hogy nem szeretném még egyszer a botját meglátni, különben...
-
K82
őstag
válasz
Trailblazer
üzenetére
A portál visszatöltésről készült videó is ha jól emlékszem, jelentve lett több tucatszor. Eredmény? Egy-két account bannolva lett, de nagy változás nem következett be, lettek helyettük újak. Amíg a szálakat mozgató illetőt nem lehet tiltatni, addig sajnos sok esély nincs a változásra.
Screenshot önmagában nem biztos h elég, nagyon egyértelmű dolognak kell lennie h működjön. Nálam (eddig) két ember bukott meg azzal, h egymáshoz közeli portálokat foglalt el, amivel látszólag semmi baj nincsen. A bökkenő csak annyi volt h a portálok egyik fele az állatkertben van, a másik fele meg azon kívül: légvonalban nincs 100 méter sem, csak épp meg kell kerülni a fél dombot és kerítést (nyitvatartási idő!), a szintkülönbségről nem is beszélve... Ez van ha vki idegen helyen akar csalni, helyismeret nélkül.

A Niantic is érdekes egyébként, mert a 3. embert nem tiltotta, pedig az is elég egyértelmű volt. -
K82
őstag
válasz
Trailblazer
üzenetére
Vannak gyanús tagok/helyek, szóval simán előfordulhat.
Van olyan város, ahol szinte leverhetetlenek a portálok mert a támadás pillanatában megindul a visszatöltés; van olyan portál amit mezei halandó nem nagyon tud elfoglalni de az illetőt állítólag pont oda dobta a GPS arra a pár percre amíg felépítette... Szóval vannak érdekes dolgok... -
Trailblazer
veterán
válasz
Trailblazer
üzenetére
Pláne ma ugyanezt az illetőt láttam úgy visszafoglalni portálokat, hogy azokon bot-ra utaló névvel felrakott rezonátorok voltak. (Csináltam róla screenshotot is.) Előfordulhat, hogy csal?
-
Trailblazer
veterán
Eleve aki nem fogja fel, hogy a másik frakció játékosai bizony le fogják csapkodni a portáljait, ha lehetőség adódik, és akárki akármekkora fieldet is húzott, az miért játszik? Mit remélt, status quo-t? Én sem nyígok, nem tettem soha, ha valaki az enyéimet csapta le. (Bár én még csak kicsiben játszom.) Pláne, most is úgy kezdődött, hogy a másik "visszaütött"...
-
pcnet
addikt
válasz
Trailblazer
üzenetére
Van ez így sajnos! Én kb 5 éve lettem le "sehonnani jöttmentezve" meg "genetikai zsákutcázva" mert egy pár kapcsolata majdnem tönkrement miattam. A drága benzinnel nem lehetett a városban furikázi (vidéki kisváros) most a hölgyemény Pokémonozik és lám máris nem drága a benzin és a Pokémonra is rá kellett szoknia a srácnak. A kapcsolatukra is terápiás jelleggel hatott a Pokémon. Legalábbis gondolom, mert én még mindig Ingressezek, és mégis együtt vannak, nem ment tönkre a kapcsolatuk. Vannak fura emberkék. Engem gondnokok, utcaseprők és ózonsérültek találnak meg. Nembaj, legalább könnyebb letenni a játékot. Most DNY Magyarország field alatt van, mert a drága koma töltögeti a sarokpontokat, nehogy már véletlenül leeseen a field. Még szóvá is tettem egy Telegram csoportban mikor bejelentették a fieldes eventet, hogy mekkora troll lenne aki most lefieldelné az országot. Hát be is jött. Mindegy, egy bronz badge nem oszt, nem szoroz. Ha őt ez boldoggá teszi, töltögessen csak. Vannak érdekes emberek. Relax!
Lesz ez még ilyense! -
Trailblazer
veterán
Új mélypont az Ingress-es kommunikációban: konkrétan leb*zizott most egy ellenoldali helyi erő, akinek lecsapkodtam ma a portáljait. Nem volt sok, de láthatóan zokon vette...
-
draco31
veterán
Egy fura dolog. Küldeni akartam be egy portált, irta is, hogy van 11 beküldési lehetőségem. Mire a végére írtam a procedúrának, hibát jelzet folyamatosan. Gondoltam kilépek és kezdem elölről, erre meg írja, hogy nincs lehetőségem beküldeni, majd csak 13 nap múlva. Ez így miért?
-
pcnet
addikt
Nagyon helyes! Ha én cukorbetegen ilyen eredményekkel tudok 28 km-t sétálni eventekkor vagy küldizéskor, akkor a repülősök, egészségesen, emeljék fel a feneküket és tessék nekik is kimenni az utcára, ne fotelból popcornnal szerezzenek badgeket. Utána meg én vagyok a sehonnani jöttment, a genetikai zsákutca meg a naploló, mert ráérek napközben is sétálni a városban. Nem értik meg, hogy lehetőségeimhez mérten nekem az ingress a "sport". Tiltsák ki őket a fenébe!!!! Ne engem tiltsanak azért broot modért, mert kikapcsoltam az XM effektet, hogy fusson a Galaxy Minimen a játék. Észbe kaphatna már NIA!
-
Gaboren
tag
válasz
Trailblazer
üzenetére
Ingressben ban jár repülésért. Pokemonban meg nagyon sokan úgy játszanak. De mivel sok pénzt generál az app, nem tiltják le a fejős teheneket, akarom mondani repülő (csaló) bocikat. :)
-
K82
őstag
válasz
Trailblazer
üzenetére
Dícséretes h küzdeni akarnak a csalás ellen, csak mindig egy (ha nem több) lépés hátrányban vannak. Önmagában nem a rootolás a baj, hanem h a rootolt eszközre már telepíthetsz fake gps vagy automatizáló progit - és ez már bizony komolyan tud befolyásolni dolgokat. A pár héttel ezelőtti Afrikát beterítő fieldet is repülő ügynökök szedték le - aztán nagyon hamar repült a ban, a NIA meg visszarakta a fieldet. Legalább háromszor...
PoGo egyébként a TWRP mellett a Titanium Backup-ra is ugrik, és ettől függetlenül ugyanúgy jelen vannak a cheaterek ott is. -
Trailblazer
veterán
válasz
Trailblazer
üzenetére
Közben bebizonyosodott, hogy valóban erre a recoveryre ugrik. Visszaraktam az említett előzőt, arra nincs trenírozva. De azért megkapó, mennyire elkeseredetten próbálják a feltételezett visszaélésnek a csíráját is elfojtani, mintha olyan nagyon befolyásolna bármit is egy rootolt készülék a játékukon.
-
K82
őstag
válasz
Trailblazer
üzenetére
Töröld a twrp mappát ha van, az utolsó frissítéssel kicsit túltolták a dolgot. Magisk is legyen rejtve, ne csak azon belül a Prime. Ja és ne add meg neki a tárhely engedélyt - vagy vondd vissza.
(nekem újra kellett raknom a rendszert mert vhol talált vmit ami nem tetszett neki, pedig twrp nincs is a telómra) -
Trailblazer
veterán
Azt nem tudom, de nekem meg rootolt készülékkel balhézik. "Ingress is not supported on this device configuration". Magisk a root, minden hide-olva, SafetyNet rendben van, SElinux sem permissive. Valaki otthon van ebben, mit lehetne még tenni?
-
pcnet
addikt
VPN használatért nem banolhatnak? Blokada-t használnám reklám blokkolásra, de VPN-nt hoz létre.
Köszi!

-
draco31
veterán
Olyankor mi a teendő, ha nem akar elfogadni a Google egy 360-as képet? Itt felénk 5 vagy 6 éve jártak a kocsik, azóta volt pár változás. Próbáltam hogy az utcára helyezem a képet, próbáltam már mellé rakni, de 1-2 óra után ha ránézek, azt látom mindig, hogy a csapat elutasította. Emberek sincsenek rajta, semmi. Egy kocsma látszódik csak rajta, azzal lenne bajuk?
-
K82
őstag
válasz
Trailblazer
üzenetére
Pontosan. A régi kliensnél megesett h 10-20-30 xmp beragadt, aztán amint helyreállt a kapcsolat (rendes sávszélesség vagy elmúlt a szerver lag) szinte egyszerre pukkant el az összes. A Prime-nál ilyen nincs, x db beragadása után annyit ír ki h "too many attacks pending", és amíg nem durran el belőle vmennyi, nem hajlandó semmit sem csinálni (se hack, se deploy...). Vidéken ezt nem annyira venni észre, de a fővárosban vagy nagyobb városokban pl. van úgy h az első xmp elnyomása után több száz méterre kezd jönni az AP - a szkenneren az elsütött xmp-k meg úgy néznek ki mint egy hernyó...
A Fecogame által jelzett esetben viszont ilyesmiről nincs annyira szó, egyszerűen belecsöppent az éppen folyó FS-be, ezért láthatta h gyorsan hullanak és foglalódnak a portálok.
-
K82
őstag
válasz
Fecogame
üzenetére
Hja, First Saturday volt ma a kérdéses időszakban...Ilyenkor úgy szórja az ember az xmp-t mint bolond a lisztet, szóval nem csodálkozom rajta. Bónuszként vedd figyelembe h az X8-nak 168 méter a hatótávja, simán jöhet az xmp "szele" akár egy-két utca távolságból is (=nem látsz senkit csak hullik minden).
-
K82
őstag
válasz
Trailblazer
üzenetére
Régebben lehetett olyannal szórakozni h átváltott az ember 2G-s adatkapcsolatra, elkezdte szórni az xmp-ket és amikor már elég vastag volt a circle of death, vissza 4G-re: megjött a netsebesség és bumm...
-
Hogyan lehetséges egy L8-as, teljesen feltöltött portált ~15 másodperc alatt földig rombolni, amikor 4 darab sheild is volt benne?
Ugyanis fél órája ez történt, amikor kint voltam a városban, nem mellesleg nem volt ott senki (vagy nem tűnt fel)
-
Gaboren
tag
válasz
draco31
üzenetére
Az útjelző táblát nem túl esélyes hogy elfogadják, kocsmát szinte biztos hogy nem. Ha a Google térképen beküldöd a könyvtárt nyitvatartással, webhely hozzáadással, telefonszámmal és képpel és eldogadják, akkor a bírálók látni fogják hogy ott van a könyvtár. Ha van rajta tábla vagy felirat sokszor az is elég.
-
draco31
veterán
válasz
Gaboren
üzenetére
Rendben, akkor a faragott táblákkal fogok még próbálkozni. Csak kell pár napot várnom, mert most minden beküldést ellőttem.
Könyvtárral megpróbálkozok, bár azt meg lehet családi háznak nézik inkább.
Illetve van a faluban még egy tábla, az meg a töltésre mutat, amin van kerékpár út, és valami olyasmi felirata van, hogy kerékpárút a szomszédos település templomához, vagy valami ilyesmi, 3 nyelven is rá van írva. Ezzel érdemes próbálkozni?
És még van egy végül is kocsma, de a külsejéről nem látszik hogy az, és a nevéről sem. Van benne csocsó, darts, sakk, ezt esetleg be lehet próbálni úgy mint kikapcsolódó hely, vagy ilyesminek? Vagy kár vele pazarolni a beküldéseket. -
Gaboren
tag
válasz
draco31
üzenetére
A rendőrségi tornyot meg a vízlépcsőt engedd el, azt nem fogják elfogadni. Az emléktáblát azt látod, hogy elfogadták, esetleg ha van ott tanösvény, akkor azoknak az állomásait próbáld meg. Ha van könyvtár, azt is. A faragott címeres üdvözlő táblát próbáld még meg. Mivel van kettő, az egyik lehetne északi a másik déli "Tiszakóród üdvözlő tábla" vagy Déli címeres tábla, vagy ezek variációi, illetve angolul is próbálkozhatsz. Esetleg nézd meg, hogy nem e dobott el a gps máshová, elő szokott fordulni, hogy random bedob az erdő közepére, ha valamiért nincs jó vétel.
-
draco31
veterán
válasz
Gaboren
üzenetére
Ami nincs utcaképen, arról küldök be 360-as képet.
Az egyik a falu melletti Túr-bukó, erről egyébként is van több 360-as korábbról, de csináltam frisset. De ha beírod azt hogy "nagybukó" akkor kidob sok képet róla. Erre az jött, hogy nem látni hogy közelíthető meg gyalog, vagy valami ilyesmi. Nyáron kedvelt fürdőhely, ilyenkor meg csak jó odamenni sütkérezni, stb. Itt különböző pontokról küldte be még 2 jelöltet, de akkor azok sem lesznek elfogadva.
A következő a falu két végén van fából készült díszes tábla, szintén látni az utcaképen. Erre is az jött hogy nem lehet gyalog megközelíteni.
Aztán a víztorony mellett nem sokkal az út mellett van egy fém torony, vagy 50 méter magas, rendőrségnek van rajta hőkamera a határ miatt. Erre szintén az lett, hogy nem közelíthető meg gyalog.Vagy írjam oda, hogy gyalogos megközelítés úgy van, hogy oda kell menni mellé kocsival, és kiszállni belőle? Mert még az hogy a közeli városban a körforgalom közepén lévő szoborra ezt kapom, az oké. Bár ezt sem értem, mert 3 ilyen van, kettőt mindig visszadobnak, a harmadikat meg elsőre elfogadták.
-
draco31
veterán
Mi ez a cirkusz most minden portál beküldésnél arra, hogy nem látható gyalogos út, és ezért nem fogadják el? Az utóbbi 4 beküldésemet is ezzel az indokkal utasították el.
Megállok az autóval vagy a bicajjal, és megnézem az adott dolgot. -
Jól gondolom, hog, ha 2 portált össze szeretnék linkelni, akkor elegendő csak annak a portálnak a range-jét növelni, amelyiktől kötném?
-
Gaboren
tag
válasz
draco31
üzenetére
Próbáld meg áthelyeztetni, ha ezen múlik hogy másik cellába kerüljön és stop vagy gym legyen belőle, akkor esélyes hogy át fogják rakni. A bírálók között egyre több a pokés. (A beeráló pedig a kedvenc sörözőm Fehérváron.):)A megjegyzésbe oda lehet írni magyarul és angolul röviden, hogy mit szeretnél, például délebbre vagy északabbra szeretnéd tenni.
-
K82
őstag
válasz
draco31
üzenetére
Attól függ, kinek jó a mozgatás. Volt pár portál a környéken amit "véletlenül" rossz helyre küldtek be, a helyére rakattam volna - de mivel PokeStop/Gym, gondolhatod h maradt ott ahova beküldték...
A másik pedig h sok esetben helyismerettel nem rendelkezőként kevés olyan elbírálással találkoztam, ahol egyértelműen meg tudtam volna határozni melyik is a portál pontos helye a két pozíció közül. -
draco31
veterán
válasz
Gaboren
üzenetére
Megpróbálkozok vele.
Portál áthelyezésre mennyi az esély, hogy jól sül el?
Úgy helyezem mindig le az újakat, hogy az jó legyen a pokésoknak is, de egyiknél nem jött össze, és egy cellába került 2 portál. Amugy ez a kettő közelebb van egymáshoz, mint amit elutasítottak ugyan ez miatt.
Szóval van értelme kicsit mozgatni, vagy nem lesz jó? -
Gaboren
tag
válasz
draco31
üzenetére
Én úgy szoktam ha túl közel van a leendő portál, hogy a scannerrel távolabb megyek úgy, hogy ne legyen lehetőleg egy portál sem a körön belül. Megjegyzem a helyet, vissza megyek lefényképezni, majd vissza az előző helyre, és oda pozícionálom be a portált. Az esetek többségében beválik. Legutóbbi ilyen beküldésem egy szelfipont volt.
-
válasz
draco31
üzenetére
Nem fog, az lényegében ugyanúgy egy elutasítás. Ezt sose értettem, mert viszonylag randomnak tűnik. Mármint néhol olyan közel vannak egymáshoz létező portálok, hogy alig lehet rákattintani, máshol meg kezelhető távolságra lerakott új portált dobnak vissza azzal, hogy túl közel van. Nem tudom miért nem lehet ilyenkor 1-2 méterrel automatikusan távolabb helyezni és elfogadni, de ez olyan dolog, amivel sajnos együtt kell élnünk.
-
draco31
veterán
Ha az jön válasznak egy beküldésre, hogy elfogadták, de közel van egy másik portálhoz, ezért nem jelenik meg egyenlőre, akkor az gondolom már nem is fog igaz?
-
draco31
veterán
Olyan jó lenne, ha valamire megírnák, hogy miért nem fogadták el..
-
draco31
veterán
válasz
Trailblazer
üzenetére
50km-esben sem kapok választ

-
draco31
veterán
Azt gondolom nem lehet sehol megnézni, hogy hol vannak közeli játékosok.
-
-
-
K82
őstag
-
trialboj
őstag
Igaz hogy mozogtam közben, de mifrancért nem kaptam paltinát, miért megint gold jött?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Tab M10 HD (TB-X306F)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite LTE (2020) Oxford Grey 64GB
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA!
- Eladó Sony FE 3.5-5.6/28-70 OSS objektív
- mini pc/ WIN11/ i5 12600T/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ WiFi/ BT/ 1 év garancia, számla
- LG SMART 32SR50F-W IPS Monitor! 1920x1080 / 8ms / 60hz
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 10-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, akkor ez az acc eddig élt.