- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GAI: A hűtőpaszta és thermal gap pad ellenes Vaterás
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
Jól beszélsz, uram. Olyan ismerős is van akinél faltól falig beton a padló bent, na ez eleve necces (legalább a falak mellett egy sávban fel kellene azt verni, hogy a talajpára ne a falba menjen, jelenleg oda megy...). Ezt akarja még megfejelni 5-7 sor téglával kívülről, ez szintén para. A kettő együtt meg katasztrófa. Ja, párazáró alap nélküli a épület természetesen - háromszoros hurrá. A tégla 1 sorig még áteresztő, utána már nagyon nem. Konyhapadlóként is szokták használni ilyen helyeken, de nehéz tisztán tartani szerintem, mindegy. Mitől van az egész indíttatása? Látta valahol, jól néz ki, meg hogy ne kelljen tapasztgatni kívül, a földközeli sávban. Értem én a célt, de alap nélküli történet esetén ne ugráljunk vagy csak átgondoltan - ami bizony kizár adott esetben ezt vagy azt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rövid kedvcsináló előzetest kapott a Marathon
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Honor Magic 8 Lite 8/256GB Midnight Black használt, újszerű garancia 2029.02.11-ig
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest