Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Idővándor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
_Volkovy_
nagyúr
-
_Volkovy_
nagyúr
Kezdünk elmenni abba az irányba hogy a mai gépek rakás szart se érnek,a többi topicban meg az folyik hogy hogy lehet húzni még 50MHz-et szerencsétlen procin :DDD
Kérdem én:a digitális mozi pl. kinek hiányzik? -
_Volkovy_
nagyúr
OFF
Hmm..Nem láttad a Terminatort?:D
ON
Akkor rosszul fogalmaztam.Nem a modellezéssel van nekem bajom,hanem pl. az olyasmi féle tudósokkal akik chipeket akarnak összekötni idegekkel..A modellezésben semmi rossz nincs,sőt szerintem csomó mindenről kiderülne hogy káros-e vagy hasznos az adott élőlényre nézve. -
_Volkovy_
nagyúr
Azt ne adja az Isten hogy le tudjunk modellezni egy élő lélegző szervezetet chipekkel-akkor aztán szerintem elszabadul a pokol..
Meg mondjuk azt hogy a magyar átlag pc-s felhasználásokhoz(mp3 hallgatás,játék meg minden olyan amire egy gépet manapság lehet használni és amire tul.képpen való-és nem élőlények modellezése,vezérlése,ilyesmik,amikbe átlagember jobb ha bele se néz-azokra a célokra bőven elég a mai teljesítmény)
Arra azért kíváncsi leszek hogy a moncsik milyen fejlődésen mennek majd át-csak már előre féltem a pénztárcámat..:) -
_Volkovy_
nagyúr
Igen,ezek elég félelmetes dolgok..A Matrix egy hihetetlen jó film,és érdekes dolgokat vet fel..Állítólag japán tudósok már megcsinálták az első ideg-IC alapú chipet.:) Én azzal is úgy voltam hogy akció meg minden(kicsit mint a Matrixban)de lehet rajta gondolkodni..
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest