Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Az emberek furák lettek
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalmandi
csendes tag
Tokok már elérhetőek hozzá, szóval fix a szivárogtatás.
https://smartdiszkont.hu/samsung-galaxy-s25-ultra-tok -
Lajmund
őstag
-
hdavid1
tag
A legjobb egy Sony-féle 3x-10x folyamatos megoldás lenne.
-
--HARDCORE--
senior tag
-
hdavid1
tag
válasz Bandetad66 #24 üzenetére
10-szeres állasban szerintem élesebb, szebb a régi optikai 10x.
Meg ugye videóban is 5x a max az S24U-n.
-
domos
senior tag
Szögletes nekem jobban adja (Note-érzés). Ez a lekerekített gagyi.
If you don't do it enough, nothing's gonna really happen.
-
klaya86
senior tag
Szerintem kár leírni még az S25U -t. A szögletes design egyedi, jól is néz ki. Viszont az 24u már picit valóban túlzás. Túl élesek a sarok. Ez a külső az s25u-nál egyáltalán nem biztos és nem valószínű, hogy végleges. De nekem elsőre pl ez még bejön. Nem egy szappantartó forma, szögletes ez picit lecsípett sarokkal. Élőben ez szerintem nézhet még ki jól. Viszont ehhez a formához nekem már az oldalt ívelt kijelző nem passzol. Ha már picit kerek sarkok lesznek, akkor legyen sík a kijelző.
[ Szerkesztve ]
-
nVIPER
senior tag
A Samsung már csak régi árnyéka önmagának. 20 év alatt volt legalább 20 telóm tőlük, kezdve a D600-tól egészen S23-ig bezárólag. Ők voltak az innováció egyik csúcsa. Ez a gyártó hol van? Már lassan csak a neve marad. Mióta a Huaweit kipicsázták, azóta nagyon leültek. A kompakt vonalat ők vitték a kis S modellekkel, de azokban a kameraszenzor + exynos... Rühellve az almát mégis váltottam, mert nem tepsi kategóriában nem sok választás van, talán majd most a pixel vonalon... Azért bízom benne, hogy magukra találnak még.
[ Szerkesztve ]
-
Lajmund
őstag
Egy 150 ezres telonál nem tartom gagyinak főleg ha az előző 3-5 verzió is úgy jött ki. De egy ultránál ami a márka csúcsa és az egyik leglàtványosabb pontja és egyedisége amit szinte mindenki szeretett lekerekiteni szerintem gagyi megoldás. Főleg hogy az emberek 90%-a tokba teszi ami valószínűleg nem annyira sarkos hogy fájjon. Almàt meg hagyjuk ott ez a végén van a sorban amiért nem jön be. Sziget is gyönyörű egy elcseszett dolog szerintem meg az egész rendszer zàrtsàga és egyszerűsége nem jön be. Remélem nem lesz az ultra ennyire lekerekitve mint a képeken.
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
doooo
veterán
Tehát akkor minden mobil gagyi, aminek a képernyőjének a sarkából pár pixel le van vágva kerekítés miatt... akkor így mondd. Így gyakorlatilag minden mobil gagyi, nem lóg ki ez sem a sorból (na nem mintha bármit számítana az a pár pixel, pláne ha más gyártóknál, amik az iPhone alakját utánozzák (így nyilván az iPhone-oknál is) jóval nagyobb a kerekítés).
-
senior tag
válasz bigmasterg #15 üzenetére
Én jó pár év után visszatértem az Apple vonalára, de az S23U-m megmarad.
De most pár évig nem is váltok készüléket.
Lenovo Ideapad Gaming 3, Lenovo Legion GO handheld,IPhone 15,Xbox Series X
-
nagyúr
Az a "jobb kijelző arány" mi is lenne? (Nagyobb = jobb?)
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
hdavid1
tag
Lenne inkább rendes 10x benne megint, nem ez a haszontalan szenzorzoomos.
-
mjani1172
addikt
Nem rossz.
Azok a sarkok nem voltak ergonomikusak. -
Lajmund
őstag
Akkor ragaszd le ívesre a monitorod vagy a tévéd szélét ha szerinted jól nèz ki. A szögletessèg volt az ultra egyik bája ami hasznos is volt. Végre elérünk oda hogy sík lesz az a nyomorult kijelző és erre bumm lekerekítik a sarkokat..
[ Szerkesztve ]
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
senior tag
Én befejeztem a Samuval, évekig azt vettem.
Lenovo Ideapad Gaming 3, Lenovo Legion GO handheld,IPhone 15,Xbox Series X
-
Lajmund
őstag
Szögletes kijelző nekem is jobban bejön. Akkor a 25 ultra se lesz tökéletes a sík és a szögletes ami szerintem a legjobb nem fog összejönni. Fold6 se lett nagy szàm. 25 ultra se lesz az igazi. A samsung egyre gagyibb lesz felső kategóriába. Tollat se hasznàlja szinte senki hasznos dologra. Azt is kib@sznám a .csàba belőle és legyen helyette rendes kamera jó szoftverrel vagy nagyobb aksi.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
ezzel a kijelző újra lekerekített lesz.
-
veterán
oldalra kanyarodó képernyőívet elhagyó
Végre!Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/tuya_wifi_okoseszkozok_homerseklet_szenzorok_1ch_e/hsz_1-50.html
-
LosBlancosRM
senior tag
Samsung jó irányba halad, ha az a célja, hogy semmi egyedit ne nyúljtson.
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
janeszgol
félisten
Mindjárt szeptember. Ideje hetente beszélni az S25-ről.
-
viktorcrow69
újonc
Jobban bejön a szögletes design. Abban van valami egyedi. Mostanában minden telefon lekerekített.
Galaxy S24 Ultra
-
TomPack
őstag
Alakul ez!
Nagyon böszme az idei Ultra. Az idei termésből szerintem a kis S24 a legélhetőbb, de majd talán jövőre lehet rápróbálok erre!ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
doooo
veterán
Akkor talán egy lapos-képernyős S21U-ra fog hajazni. Jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest