- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegedus001
aktív tag
válasz
vakablak93 #56 üzenetére
A fuji appot nagyon adnám. Nagy királyság lenne.
a charge ot meg ki lehet fogni valami azét gyalázott darabot is. Nem para. Gari papír nélkül 9.000 ért kapsz egy tök újatde pssszt, ez titok
(és csak egy hazai viszonteladónál van ilyen lehetőség)
-
hegedus001
aktív tag
válasz
vakablak93 #45 üzenetére
"Komolyan van erre igény?"
Szerintem nem volt, de csináltak."Ráadásul szerver oldalon számol az AI? Ez most akkor azt jelenti hogy, net nélkül ez a funkció nem is megy? Vagy félreértek valamit?"
Ezt én is így értelmeztem.
"Esztétikai értelemben sem nem fejlődnek jó ideje, pedig nagyon ráférne valami stílusosabb színkezelés a mobilokra."
Én is utálom, műanyag túlszaturált borzalom a legtöbb. Marad a RAW ha mobilban jót akar az ember.
BTW nem még az iphonoké a legvalósághűbb, de ott is tud olyanokat művelni a telefon, hogy elsírom magamat.
"én is csorgatom a Victorinox mellé egy Leathermannre a nyálam, egy ilyenre"
Ne a Wave-et vedd, az elég fapados. A charge a igazi, szándd rá, 15 év múlva is meglesz még. Ráadásul van rá 25 év gari.
-
hegedus001
aktív tag
Szerintem túl tárgyaltuk.
BTW a Leatherman nekem is nagy kedvencem, jobb anyagok meg eleve, azt tényleg sok mindenre lehet használni. Van/volt sok darab de a charge TTi lett a favorit
tényleg nagyon jó cucc. Annyi helyzetből húzott már ki, hogy felsorolni se tudnám. A vic-ek nálam romanikus dolgok, gyerekként minden álmom volt, aztán meg sok-sok cserkésztáborban koptattam őket az évek során. Mindig van egy a táskában kajálósnak, meg egy Leatherman is, ha lerobbanna a bringám/kocsim vagy valamit szerelni kellene stb
-
hegedus001
aktív tag
A svájci bicskás véleményeddel nem tudok egyetérteni, a világ egyik legjobb cucca
Nyílván ismerni kell a hátulütőket is, de nem korrekt egy bőröndnyi cucchoz hasonlítani egy olyan eszközt ami a zsebedben is elfér.
Szerintem a tesztben nem sírt senkisem, a kommentekben sem, csak sokan elmondták, hogy ez így egy felesleges hulladék.
Az AI meg baromság ebben a formában, semmi értelme csak erőforráspazarlás.
-
hegedus001
aktív tag
Nem, nem súrolja a profi cuccok képességeit, de a legtöbbeknek erre se szüksége se képessége kihasználni. Nameg senki nem hordoz magával külön laptopot, GPS-t, kamerát, zenelejátszót, hangszórót, monitort stb....
Szerintem a mobil mára jóval több mint egy so-so megoldás.Mára abszolút a XXI. század svájcibicskája lett.
-
hegedus001
aktív tag
Az RX100 egy zseniális kis gép.
Nekem nincs, de csak jókat olvastam/néztem róla.Én amúgy, ha csak túrára vagy utazáshoz kell akkor jó választás.
Én pl inkább az alpha 6xxx szériát venném, zseniális kis utazó obik vannak hozzá amivel kompakt tud maradni.
Az RX100 szerintem akkor jó ha utána nem feltétlen akarsz tovább lépni és nem akarsz jobban elmélyülni a fotózásban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Sweet.tv - internetes TV
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Háztartási gépek
- Milyen notebookot vegyek?
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest