Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
veterán
válasz
hegedus001
üzenetére
Volt is, meg most is van Victorinox bicskám (eredeti, egy hivatalos honi forgalmazónál vettem), és hadd ne értsek egyet. Csak azért tartom, mert a melóban kell valami az ebédhez, ami valamivel többet ér, mint az éttermi botok, amiket késként adnak. De azt semmiképp nem tartom előnyének, hogy kb. hetente fenni kell, mert nagyjából attól elmegy az éle, ha ránézek. Persze értem a mögöttes koncepciót, hogy szinte bármivel meg lehet fenni, akár egy lapos kavicson is, na de akkor is, ez inkább vicc kategória.
Ha meg mindenképp a multitool képességei miatt emeled piedesztálra, akkor sokkal inkább egy Leatherman. Jobb anyagok, több funkció, sokoldalúbb. De az sem ér fel a külön-külön kapható szerszámok minőségével.
Amúgy meg én egy szóval sem mondtam, hogy a cikkben, vagy a topikban valaki sírt emiatt, csak általánosságban megjegyeztem, hogy én már ilyen jellegű hozzászólásokat/véleményeket sokszor olvastam/hallottam ezzel a témával kapcsolatban.
Az AI-s résszel egyetértek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB fekete 3 év garanciával
- Új,bontott dobozos és használt telefonok Samsung,Redmi,ZTE,Ulefone,Motorola,Hammer,LG
- GYÖNYÖRŰ SAMSUNG S20 5G 8G/128G JEGESKÉK SZINEBN, ÜZLETBŐL, GARANCIA
- LEGJOBB ÁR AKCIÓ! Samsung Galaxy Z Fold7 256GB 12GB RAM, gyári független. 2 hetes, hibátlan!
- Samsung Galaxy Z Fold7 Dual SIM 256GB 12GB RAM 5G (Jet Black) Fekete, gyári független. BONTATLAN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Z690 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS EVGA 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904, 100% Akksi
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest