Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pitterix: Gyógytorna
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakablak93
őstag
válasz
hegedus001
üzenetére
Szerintem nem volt, de csináltak.
Na igen, azt a kort éljük hogy, a gyártók mondják meg még azt is mit gondoljunk...Ezt én is így értelmeztem.
Ez elég fura akkor, tegyük fel tettszik valakinek ez a borzalom.
Nem tudom így turistáskodva ha az embernek nincs nete, mi a fenét csinál egy ilyen funkcióval? Elég hülyén hangzik...
Így kb beletenni is kár volt.
Végeredményben ez a mobil kamerák nélkül kb. érsekesebb lenne.Én is utálom, műanyag túlszaturált borzalom a legtöbb. Marad a RAW ha mobilban jót akar az ember.
Ez az ami idegesítő, az elvileg point&shot cuccoknál.
IPhoneom már volt, azt a rendszert még annyira se viselném el, mint a cikkbeli Honor kameráit.Mit nem adnék ha a Fuji kiadna egy Fuji mobil appot amiben, a filmszimulációkkal kattingathatnék mobilon is. 🤤🤤🤤🤤🤤
A charge a igazi, szándd rá, 15 év múlva is meglesz még. Ráadásul van rá 25 év gari.
- Ezt megjegyzem, bár ahogy nézem jobb ha leteszek róla, amilyen ára van 🥶
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone (3A) 5G 256GB + ajándék Nothing okosóra
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- CPU: 2 x Intel Xeon(R) E5-2650L v2 1.70GHz, 40 vCPUsvv, 256 GB DDR3 RAM
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő