Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Gurulunk, WAZE?!
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
veterán
válasz
hegedus001
üzenetére
Volt is, meg most is van Victorinox bicskám (eredeti, egy hivatalos honi forgalmazónál vettem), és hadd ne értsek egyet. Csak azért tartom, mert a melóban kell valami az ebédhez, ami valamivel többet ér, mint az éttermi botok, amiket késként adnak. De azt semmiképp nem tartom előnyének, hogy kb. hetente fenni kell, mert nagyjából attól elmegy az éle, ha ránézek. Persze értem a mögöttes koncepciót, hogy szinte bármivel meg lehet fenni, akár egy lapos kavicson is, na de akkor is, ez inkább vicc kategória.
Ha meg mindenképp a multitool képességei miatt emeled piedesztálra, akkor sokkal inkább egy Leatherman. Jobb anyagok, több funkció, sokoldalúbb. De az sem ér fel a külön-külön kapható szerszámok minőségével.
Amúgy meg én egy szóval sem mondtam, hogy a cikkben, vagy a topikban valaki sírt emiatt, csak általánosságban megjegyeztem, hogy én már ilyen jellegű hozzászólásokat/véleményeket sokszor olvastam/hallottam ezzel a témával kapcsolatban.
Az AI-s résszel egyetértek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csak Kipróbált AGM G3 Pro 12/512GB jól használható Hőkamerával!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB Akku: 90%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25+ 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- ÚJ MSI Katana 15 B13VFK - 15.6" QHD 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB +256GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest