Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegedus001
aktív tag
válasz
vakablak93
üzenetére
A fuji appot nagyon adnám. Nagy királyság lenne.
a charge ot meg ki lehet fogni valami azét gyalázott darabot is. Nem para. Gari papír nélkül 9.000 ért kapsz egy tök újat
de pssszt, ez titok
(és csak egy hazai viszonteladónál van ilyen lehetőség) -
hegedus001
aktív tag
válasz
vakablak93
üzenetére
"Komolyan van erre igény?"
Szerintem nem volt, de csináltak."Ráadásul szerver oldalon számol az AI? Ez most akkor azt jelenti hogy, net nélkül ez a funkció nem is megy? Vagy félreértek valamit?"
Ezt én is így értelmeztem.
"Esztétikai értelemben sem nem fejlődnek jó ideje, pedig nagyon ráférne valami stílusosabb színkezelés a mobilokra."
Én is utálom, műanyag túlszaturált borzalom a legtöbb. Marad a RAW ha mobilban jót akar az ember.
BTW nem még az iphonoké a legvalósághűbb, de ott is tud olyanokat művelni a telefon, hogy elsírom magamat.
"én is csorgatom a Victorinox mellé egy Leathermannre a nyálam, egy ilyenre"
Ne a Wave-et vedd, az elég fapados. A charge a igazi, szándd rá, 15 év múlva is meglesz még. Ráadásul van rá 25 év gari.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
de pssszt, ez titok
(és csak egy hazai viszonteladónál van ilyen lehetőség)