Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• FLATRONW

őstag

válasz ViZion #38 üzenetére

A torrent kliensben van olyan beállítás, hogy ne lépjen alvó módba, ha van letöltés vagy seed. Ez win alatt működik rendesen, nem lép alvó üzemmódba, csak a monitort kapcsolja ki a rendszerben beállított idő után.

A fórumban a jelszó kérésnél kb. addig jutottunk el, hogy a terminálban ne kérjen jelszót, ha telepítek valamit. A grafikus felületen már kért jelszót. A ChatGpt már adott lehetőséget, hogy ott sem kérjen jelszót, de az nem működött. A következő tanácsa valami polkit localauthority dolog volt, ami szintén nem volt jó. A 4. tanácsa már jó volt, polkit javascript alapokon van az újabb rendszereken.
    Én azt szeretem, ha csak belépésnél kér jelszót, nem volt ezzel a biztonsági szinttel semmi gond win alatt. A fórumban még olyan válasz is jött, hogy használjak egyszerű jelszót, hogy gyorsan tudjam azt beírni. Nekem az a megoldás kevésbé biztonságosnak érződik.

A böngésző meg akkor is kikapcsolt, ha teljes képernyős módban ment a videó. Itt valami video playback inhibits suspendel kapcsolatos dolog volt a megoldás.

A lényeg az, hogy most minden oké, meg vagyok elégedve a Minttel. Természetesen kellően erős gépen továbbra is Windowst használok, az nekem jobban bejön.

Új hozzászólás Aktív témák