- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szanyo74
tag
ZoZo v1.2.8 és ZoZo v1.2.8 silver (800×480 felbontásban)
- Madártávlat "Drag" mód javítva
- Menü háttér és fejléc javítva (silver változat)
- Új betöltő kép menü (#1)
- Brandingcserélő (#2)#1 Elérhető: Menü/Beállítások/Redszerbeállítások/18. menüpont
Használatához szükséges a honlapomról letölthető ui_igo9 mappa, melyet a Primo gyökérkönyvtárba kell másolni.
Működtetéséhez szükséges az új utility1.2 mappában található loading.exe és loading.mscr fájlok.
Akinek a sys bejegyzésben szerepel a [loading] beállítás törölnie kell!#2 Elérhető: Menü/Beállítások/3. menüpont
Használatához szükséges a honlapomról letölthető Branding készlet,
aminek tartalmát a Primo gyökérkönyvtárba kell másolni.
Tartalma: - NNG
- TRob 1.7b
- Stancy v1.3
Működtetéséhez szükséges az új utility1.2 mappában található brand.exe és brand.nfrun fájlok.http://primosite.co.cc
-
j3st3r
csendes tag
válasz gipsztigris #9391 üzenetére
Nekem is ez az egyik problemam, nekem inkabb nemetnek tunik amiket Esztike benyog...a masik bajom, hogy a szamok aljat levagja a Primo, ezert sokszor csak saccolok, hogy 3-as vagy 2-es amit kiir. Otlet?
-
gipsztigris
addikt
válasz kisspista #9386 üzenetére
Erre talán tudok.
"- ha elkerülő úton haladok, és alatta vasút halad el, akkor is figyelmeztet a vasúti átjáróra és jelzi is a képernyőn (Nem akarom kikapcsolni a funkciót, mert hasznos, viszont a felüljárós, elkerülős eset kirívó!)"
Ez természetes, hiszen a speedcam koordinátáit érinted, (átmész a hely felett). A speedcam adatoknál nincs megadva magasság, hogy azt is figyelembe vegye, hogy te épp melyik szintem haladsz. Egyébként valószínű, hogy a felüljáró alatt van normál átjáró is, nemde? Mert ha nincs akkor törölni kell azt az átjáró jelzést!
Van sok ilyen hely. Magam az Üllői út-Könyves Kálmán Körút kereszteződésénél szoktam találkozni az említett jelenséggel, mikor a felüljárón megyek át, és a kamera pont alattam van.
[ Szerkesztve ]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
siralywarez
csendes tag
Sziasztok!
Találkozott már valaki olyan hibával, hogy a navi magyarul és angolul is elmondja az információkat. Primo 1.2-öt használok ZoZo 1.2.7-es szkinnel.
De csak a sebességmérő kameráknál vettem észre, meg ha vasúti átjáró következik, vagy ha lakott területre érek, általában ezeket elmondja angolul is elég zavaró. Csináltam save mappa törlést, meg megnéztem a lang-fájlt hogy jól másoltam-e össze, de minden rendben.
Valakinek van ötlete?Köszönettel:
Sirály
Sirály
-
-
dodo007
csendes tag
Primonál most vettem észre ha lenémítom hangszoro érintésével és csak kép navi megy pl.1orát mentem vele majd vissza adtam a hangot,mint egy magnó amit nem mondhatot ki azt tárolta majd megálás nélkül elmondta az egész utat a kam.okal mindennel eggyütt!ki lehet vajon kapcsolni ezt a felvevőt ha lenémitom ne mondja el utánna
-
kisspista
senior tag
Nem kell egyszerre ráförmedni az emberre, kérdeztem s nem kijelentettem a problémát!
Inkább ha annyira profi felhasználó vagy, akkor az előző 2 problémára adj magyarázatot a leírásomban....
"A fórum, az adott dolgok kibeszélésére és információ cseréjére jött létre, ahol a felhasználók megbeszélhetik a tapasztalataikat!" <- Ajánlom figyelmedbe!
[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
válasz kisspista #9384 üzenetére
Google Maps, műholdfelvételén már tiszta a körforgalom jellege
Ne haragudj, de mibe kötsz bele még?
Gipsz szerinted honnan vette a képet?
Tiszán látszik hogy babapiskóta formájú, de ettől még körforgalomnak hívják.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
kisspista
senior tag
válasz gipsztigris #9378 üzenetére
Sajnos nem pontos az út geometriája, ezért kicsit "lebutítva" megdőltnek látszik. A Google Maps, műholdfelvételén már tiszta a körforgalom jellege, de a Primo-ban nem!
[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
-
tecsa74
tag
Sziasztok!
Kipróbálnám a gurjon skinek után a dimka skint is csak úgy kíváncsiságból.
Most a dimka p 131-es skineket tettem fel a primo1.2-re.
Viszont sok funkció nem magyarul van.
Ehhez van valahol valami magyarosítás,hun zip?(esetleg egy link ahol van ilyen)
Nyilván rálehet jönni melyik beállítás mit jelent,de mégis úgy lenne jó,ha nem keverednének az angol-magyar szövegek.Mindegy milyen jó ember voltál,a temetésed menetének hosszát úgyis az időjárás határozza meg:)
-
gipsztigris
addikt
válasz kisspista #9373 üzenetére
"- Sárvár-Sümeg (84-es főút) útvonal közben van pár körforgalom, de ami érdekes, az egyiket 45 fokos szögben megdöntve jelzi ki. Ha jól emlékszem, Topmap-pal is elferdíti a körforgalom nézetet, ami így néz ki menet közben"
Talán azért, mert a valóságban is így néz ki a körforgalom!
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
zbabos
csendes tag
válasz gipsztigris #9375 üzenetére
Köszönöm az infót.
-
gipsztigris
addikt
Semmi extra nincs az új Global_cfg-ben.
Idézek:"A 194709-es global_cfg-ben csak 4 változás van a 194608-hoz képest:
1. verziószám
2. az országinfóban van három változás:
- Romániában bekerült a téligumi és a hólánc használata
- Törökországban bekerült az autóút sebessége
- A török lyra megnevezése változott TRL-re""Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
zbabos
csendes tag
Az uj global cfg,honnan megszerezhető?
A googlen sok van de melyik az uj? -
kisspista
senior tag
Ma ismét teszteltem a Primo 1.2-öt, 334 km-ren, terep navigáción; mellékutcák, névtelen utcák és hnr-ek közbenjárásával. ZoZo legújabb skinje, legújabb global_cfg, legfrissebb Navteq térkép.
A legkisebb zeg-zúg utcákban is jól ment a Navteq térkép (direkt ezzel mentem, korábbi kételyeket elmulasztva), mindent jól kezelt, pedig még földúton, és keskeny, "sikátor"-okon is végignavigált gond nélkül.
Terepen - előre, Kedvencek közé elmentett koordinátákra - mentem, 11x Primo-ból kilépés, majd visszaViszont nagyon idegesítő dolgokat találtam benne, amit szintén megosztanék:
- minden újra Primo futtatáskor, amikor megtalálja a pontos pozíciót, elmondja: "Magyarország területére érkeztünk, itt az alábbi sebességhatárok..." és megkérdezi, hogy meg szeretném-e tekinteni az információt. Az a legérdekesebb, hogy amikor kilépek Primo-ból, akkor a pozíció már meg van, s a következő indítás szintén ezen koordinátán kezdődik. Ennek ellenére is minden indításnál elmondja, hogy Magyarországra érkeztem!
- ha elkerülő úton haladok, és alatta vasút halad el, akkor is figyelmeztet a vasúti átjáróra és jelzi is a képernyőn (Nem akarom kikapcsolni a funkciót, mert hasznos, viszont a felüljárós, elkerülős eset kirívó!)
- Sárvár-Sümeg (84-es főút) útvonal közben van pár körforgalom, de ami érdekes, az egyiket 45 fokos szögben megdöntve jelzi ki. Ha jól emlékszem, Topmap-pal is elferdíti a körforgalom nézetet, ami így néz ki menet közben:
Nagy vonalakban: eléggé jól használható, mindössze egyszer szállt el "Out of memory" hibaüzenettel, de a 60'C-ra felmelegedett készülékház, magas páratartalom, hosszabb navigálás és a szivargyújtó ki- bekapcsolása eredményezhette, mert korábban ez nem volt a készülékemmel: 288 MB RAM, de ettől eltekintve, elégedett voltam és nem tévedtem el egyszer sem
-
gipsztigris
addikt
-
vilmaboy
őstag
Sziasztok!
Mitac Mio P560ra melyik Igo-t javasoljátok? Európa kellene. Igo 8, Primo, amigo? mi kell erre?
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
zoli669
tag
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy mért nem működik alul a tengerszint feletti magasságmérő a gurjon skinbe az alsó sorba, valamit be kell írni ehhez valahova? Illetve navigáció alatt, hogy lehet zenét hallgatni, úgy hogy fm transzmitterel küldöm a zenét az autórádióra, de a navigációt tudom használni közbe? Segítséget előre is köszönöm!
-
flash-
veterán
mikor jön vajon az igo primo 2.0?
-
m.jeno
senior tag
Csak a speedcam-ban van nézetetérésünk, ha kitörlöd a speddcam mappa tartalmát ekkor nem lesz kamera jelzés egáltalán, tehát a hangot kell csak kikapcsolni, azt meg programból lehet és nem kell hozzá törölni semmit.
Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg. (Boccaccio) Hajszolom a tudást, de ő a gyorsabb.
-
ideasz
csendes tag
Köszi szépen!
Bár igencsak ellentmondó megoldások....Megpróbálom.
Üdv.:
Idea -
hovajk
tag
-
m.jeno
senior tag
A sys-be semmit, az egyebek - beállítások - Hangok és figyelmeztetések -Gyorshajtási beállítások - Figyelmeztetés gyorshajtáskor - tedd át csak képre, valamint a Riasztás figyelmeztető táblákra menüpontban kapcsolgasd ki a hangot.
[ Szerkesztve ]
Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg. (Boccaccio) Hajszolom a tudást, de ő a gyorsabb.
-
ideasz
csendes tag
Uraim!
Segítségeteket kérem. Csak pár órám van a továbbindulásig, nem tudok a megoldásért kutatni.
Mit kell bepötyögnöm a sy-be, hogy a tábláknál ne csippantson egyet, meg a traffiknál folyamatosan. Azt hittem ez jópofa dolog, de be kell lássam rendkívül bosszantó, nekem már-már balesetveszélyes.
Nagyon köszönöm!
Idea -
Lacccca87
addikt
Sziasztok.
Tudnátok segíteni abban hogy mit csinálok rosszul?Napokba ismerős vette egy WayteQ X960BT típusu navit amire iGo.Primo.8.5.9.11876 került.
A navi elindul de kb 5 másodperc utána újraindul a készülék (mintha resetelné magát), az a vicc hogy először nem volt ilyen baja majd egyre többször csinálta és most már állandóan.
Ezt a crash.txt kapom fagyás után:
http://pastebin.com/wrWLJ64w
Tud valaki esetleg segíteni hogy mit ronthattunk el vagy esetleg ez készülék hiba?
Szereztünk kölcsönbe egy primo 1.2-őt is de azzal kb 1-2 secig bírja a betöltés után.
-
Karelke
csendes tag
2010.12. havi Teleatlaszos full EU térképem van, az előfeldolgozott úthálózatnál a kelet eu-i jó, de a nyugat eusra már azt írja szép piros színnel, hogy: Nincs megfelelő térkép. Ezt nem értem, hogy miért írja, mert elvileg megvan mind. Tudnátok segíteni? Primom verziója: 8.5.11.161797, a térképek dátumai mind megegyeznek, tehát ez nem lehet a hiba oka elvileg.
[ Szerkesztve ]
Nokia 3410 -> Motorola C385 -> Nokia N95 -> HDC Galaxy S5 -> Samsung Galaxy Note5
-
tamas19686AF
csendes tag
Köszi a válaszokat.
-
kisspista
senior tag
Legújabb Global config.zip Primohoz: global_cfg_v194709
-
j8o8
csendes tag
válasz tamas19686AF #9347 üzenetére
Én itt vettem, és tökéletesen meg vagyok vele elégedve.[link]
Vettem még hozzá egy TMC vevőt, RTA - 3000, kb 5000ft.
és nem árt egy SD kártya sem.Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. Albert Einstein
-
gipsztigris
addikt
Wayteq X960BT, vagy CNS Globe HD. Ár-értékben ez a kettő a legjobb.
-
kisspista
senior tag
Mindegy, csak iGO Primo 1.2-vel vásárold meg!
-
tamas19686AF
csendes tag
Sziasztok. Szeretnék egy navit venni kb. 25-30000 e. kőrül. Melyiket tanácsoljátok? Előre is köszi a választ.
-
Karelke
csendes tag
válasz gipsztigris #9345 üzenetére
Ismét köszi a választ, következő kérdésem pedig, hogy mik és mire jók a Primo 1.2-ben a Phoneme és a Histspeed mappában található fájljaim?
Nokia 3410 -> Motorola C385 -> Nokia N95 -> HDC Galaxy S5 -> Samsung Galaxy Note5
-
gipsztigris
addikt
válasz Karelke #9344 üzenetére
Nincs tudomásom, hogy 2005 óta lett volna nagyobb természeti katasztrófa, vagy bármilyen helyiérdekű esetleg világháború, ami átrajzolta volna Európa domborzatát.
Ezért úgy hiszem, hogy jó az nagyon!
-
Karelke
csendes tag
válasz gipsztigris #9343 üzenetére
Köszönöm a választ, lenne még egy kérdésem: a dem mappámban egy Europe_2005.07_071128_NASA.dem fájl található. Azt tudom, hogy a nasa-s a legjobb, kérésem, hogy ez nem elavult e, a dátumból kiindulva. Mérete: 257mb
-
Karelke
csendes tag
Sziasztok!
Ha teleatlas térképeket használok, akkor ha mellette navteq-s buildingeket használnék, az nem okozna valamilyen problémát?
-
snowdog
veterán
válasz Krisz79 #9339 üzenetére
Ez az egész program lényege!
Megmondod neki honnan induljon (alapból a GPS koordináta alapján indít, de választhatsz más kezdőpontot is), majd megadod a célállomást. Aztán megtrervezi az útvonalat. Minden iGO így működik.
u.i. ha esetleg arra gondoltál, hogy nem szövegesen akarod megadni a kezdő és célállomást, akkor csak böködd a képenyőt, és úgy jelöld ki őket.
[ Szerkesztve ]
-
Krisz79
őstag
A primóba létezik olyan , hogy tervezek útvonalat térképen?
Ha igen,hol keressem?
Köszönöm.http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
titipeti
csendes tag
Sziasztok.segitséget kérnék,Igo Primo 1.1, 1.2, szoftver kellene 480x272 felbontás,honnét tudnám letölteni?elöre is köszönöm!
-
macy-01
csendes tag
Topmap térkép használatakor rendesen működik a sávinfó,de ha Navteq térképre váltok akkor nem.Mi lehet rá a megoldás?
Legnagyobb probléma az, ha a hülyeség akaraterővel párosul.
-
tecsa74
tag
-
tecsa74
tag
Sziasztok!
Ha hülyeséget kérdezek,akkor nézzétek el
Letöltöttem a Jeno day-night scheme fájlokat,ha jól tudom 1.2-es primora készült.
1.1-es-en is használható?Mindegy milyen jó ember voltál,a temetésed menetének hosszát úgyis az időjárás határozza meg:)
-
gipsztigris
addikt
válasz senki66 #9328 üzenetére
Content/Dem mappában kell lenni egy .dem kiterjesztésű fájlnak. Ha részeletes megjelenítést akarsz, akkor NASA.dem-re kell rákeresned. Az cca. 256Mb-os. Ha ez benne van, akkor tervezz egy utat mondjuk Mátrafüred-Kékestető útvonalon és csinálj egy berepülést.
-
senki66
senior tag
válasz gipsztigris #9326 üzenetére
Szia ,
Ez nagyon szép, nekem semmi ilyen részletes domborzati kép nem jelenik meg a Primoban.
Kell ehhez valami skin vagy spéci dem vagy milyen beállitással lesz ilyen?Üdv,
senki66[ Szerkesztve ]
-
Krisz79
őstag
Sziasztok.
A kérdésem,hogy 240x320 as felbontású mio P550nél van-e valami amit tanácsos
átirni.?
verziószám: Primo 1.1
IGO.Primo.v8.5.11.155811 (2010 dec.)[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
gipsztigris
addikt
Szvsz ez a jövő!
Egyre inkább teret nyernek a nagyfelbontású készülékek. Hogy milyen? Ég-és föld! :-) Gondolj csak bele! Ugyanakkora kijelzőméret mellett közel négyszer több képpontot jelenít meg. Sokkal részletgazdagabb, kontrasztosabb a látvány. Egy csomó olyan dolgot is felfedezel az iGO-nál, vagy a Primo-nál amit 480x272-es felbontásban észre sem vettél. Pl. a 3D domborzat aprólékos megjelenítését.
De ugyanez elmondható ha filmet nézel rajta, akkor is.Itt megnézhetsz egy pár 800x480-as felbontású képet Primoról.
[ Szerkesztve ]
-
gpsr
csendes tag
Aki használt már 800x480-as navit a 480x272 után, az mit tapasztalt látvány terén?
Mennyire van létjogosultsága, illetve milyen a támogatottsága szoftverek terén? -
inox
csendes tag
válasz a.tothd #9319 üzenetére
Szia,
köszi a segítséget sajnos ez nem a megoldás, mert nincs [loading] szekció a sys.txt-ben. Gyanítom, hogy valamilyen összeköttetés lehet a Szanyo oldalán található 1.2-es témacserélő illetve a ZoZo féle skinhez tartozó utilty-vel. Az én február 15. i verziómra sajnos nem jó az 1.2-es témacserélő.
Azt hogyan tudom megcsinálni, hogy egy adott képet használjon betöltésnél és egy adott képet a kilépésnél témacserélő nélkül? Erre való megoldást találtam a fórumon, de nekem az nem működött vagy valamit rosszul csináltam.
Olyan gondjaim vannak még, hogy a 3D-s épületeket nem rajzolja ki, pedig ki van pipálva a térképbeállításoknál. Ez vajon miért lehet 128 Mb-os memóriám van más skinekkel az eddig működött.üdv
[ Szerkesztve ]
-
senki66
senior tag
válasz Szanyo74 #8879 üzenetére
Szia a GJ-AK v3.10.0 zz 800×480 felbontásban; honnan tölthetö le, mert az nagyon sok szimpi funkciót tartalmaz vagy a ZoZo v1.2.7 ezeket a funkciókat is tartalmazza+ az ott felsoroltakat? Ha mindez mőködik akkor szivesen váltanék erre.
Tudnál egy átfogó telepitési útmutatót adni ( vagy bárki más aki feltette)
jöhet priviben isElőre is köszi minden segitséget
senki66 -
a.tothd
csendes tag
Szia!
lesz e 9.2.1.179499-es változathoz témacserélő?
Nézd meg ezt: 8759. hsz.
ZoZo v.1.2.7 silver skint használom és a skinen belül lehet állítani a belépő és a kilépő képet. A belépő képet hiába állítom át az akkor is marad a "0"-val jelölt kép.
A sys.txt-ben nem maradt [loading] szekció? Ha igen, töröld ki.
(Forrás: 8894. hsz.)[ Szerkesztve ]
-
-
Krisz79
őstag
Üdv Néktek!
Ki mit ajánl?
Igo8 vagy Primo?http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
DM43
Topikgazda
HUD témában ajánlom mindenkinek Gyurci írását
[ Szerkesztve ]
-
kisspista
senior tag
-
-
acsati
aktív tag
Sziasztok!
Az miért van hogy azt írja hogy Elérhető műholdak száma: 0? Hol kéne vmi bekapcsolni ahhoz hogy találjon. Most lett frissítve a program 1.2-re és most nincs kapcsolat műholdakkal. De azt sem találom hogy hol lehetne bekapcsolni ilyet. Segítene valaki? Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest