- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
Új hozzászólás Aktív témák
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
A poiplaza-ról melyik formátumot érdemesebb letölteni *.kml vagy *.txt?
Melyiket "egyszerűbb" felismertetni az iGo-val? Főleg ha egyszerre többet töltenék le és azt a többet szeretném felismertetni/használni.
Igo 8.5.11köszi
-
salaxx
tag
Üdv Szakértők!
Zozo 2.0.5-öt használok
3 kérdésem volna:
- még primo 1.2-ben anno megvoltak alul ki-be kapcsolható módon telefon, bt, fm transmitter gombok, de most a 2-ben nem jelneennek meg. Hogy tudom újra előcsalni őket? Mert a skin beállításai közt ottvan, hogy mire hivatkozzon az ikon kategóriánként (régen úgy rémlik volt magára a megjelenésre is checkbox)
- indítás után amíg zajlik a jel keresése, a bal felső ikonra kattintva mikor előjön a műholdak "státusza" ablak jobb alsó sarokban van egy turn gps on gomb.....ezt már többször megnyomtam, de változatlanul ottmarad és a megnyomás után mindig azt ajálnja fel, hogy bekapcsolajm a gps vevőt? (mintha nem lenne bekapcsolva) múltkor sokáig nem talált jelet (vagy 5 perc is volt) és miután megnyomtan pont ezután lett...most vagy véletlen vagy vhogy nem bírja megjegyezni hogy legyen default bekapcsolva a gps vevő. Légyszi írjatok erről a turn gps on mizériáról
- hogy tudom elérni, hogy speedcam riasztásnál csak 1szer legyen bemondva, hogy pl lehetséges sebességmérő hely, de utána annak eléréséig ne szóljon állandóan hogy lassíts. (bár ez még mindig tűrhetőbb mint az 1.2 pittyogása) (úgy vettem észre ha rábökök a figyelmeztetésre mikor a képernyőn van akkor már nem szól többet....egy ilyen működés kéne nekem csak épp rábökés nélkül) Sys.txt-ben így néz ki pl egy bejegyzésem
[speedcam_category:1]
activated_spoken_type=speech
activated_speech="Lehetséges mobil sebességmérés."
;overspeed_spoken_type=1
warn_distances="110:1000,90:900,60:700,20:500"A warn distances gondolom a korlátozás sebességének függvényében az első riasztási távolság. Az overspeed spoken-nel kéne vmit kezdeni? mert úgy tudom hogy ? miatt ez most itt csak komment (vagy nem)
Köszönöm a válaszokat előre is
Üdv
Sala -
Noxy
veterán
válasz papsoka #11290 üzenetére
Sorry, nem használok emulátort, 480_272-s kütyüm most meg nincs per pillanat.
Sokszor nálam más volt a végeredmény, mint amit az emun láttam.
Gépen tesztelni lassabb, de biztosabb.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
ideasz
csendes tag
Urak!
Az mindegy, hogy az fbl és fda file-ok együtt vannak a map mappában ( most így van és működik), vagy külön map és fda mappában?
Köszi!
-
kalos
csendes tag
válasz papsoka #11281 üzenetére
Szia!
Betűszín beállítás javítása:
A ZoZo_2.0.5.zip skin-ben ennek a file-nak "ui_igo9\480_272\main_scheme.ui" tartalmát bővíts ki ezzel, pl. jegyzettömb szerkesztésével:
;-zz font type
<FONTTYPE zz_black color=#000000 color2=#FFFFFF>
<FONTTYPE zz_white color=#FFFFFF>
<FONTTYPE zz_green color=#008000>
<FONTTYPE zz_yellow color=#FFFF00>
<FONTTYPE zz_brown color=#A52A2A>
<FONTTYPE zz_blue color=#0000FF>
<FONTTYPE zz_red color=#FF0000>
<FONTTYPE zz_orange color=#FFA500>
<FONTTYPE zz_gold color=#FFD700>
<FONTTYPE zz_purple color=#800080>Ez a 480x272-es felbontásból kimaradt.
kalos.gps@gmail.com
-
ideasz
csendes tag
Urak!
Milyen dátumú a legutolsó TM Hungary és NQ (ausztria) térkép?
Köszi szépen előre is! -
Noxy
veterán
válasz papsoka #11278 üzenetére
Benéztem és minden feketére van állítva! Mégis fehér!
Vazze, akkor miért nem így kérdezted 1X?
Ja, mer rájöttél, hogy milyen láma vagy.
Azt meg rakd egy pitbull szájába.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz papsoka #11276 üzenetére
A pocsodet ne fogjuk pisilés közben?
Belenéztél egyáltalán a skin beállításaiba?
Pedig valszeg jártál ott, mert alapértelmezésben fekete.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Krisz79
őstag
Sziasztok.
Kamionos térkép szoftver is a map mappába kell betenni?http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
Szanyo74
tag
ZoZo v2.0.5 skin 480×272
uticél kijelzés és újratervezési info kijavítva (csak szimulátoron tudom tesztelni)
http://primosite.azok.orghttp://primosite.co.cc
-
pokjo
csendes tag
válasz petihp #11266 üzenetére
Igen, van rá lehetőség...
\PRIMO MAPPÁD\save\userlists\user_program_list.txt
néven mentsd el a következő szöveget:
Bluetooth;\\ResidentFlash2\\MyShell\\Bluetooth.exe;;0
FM Transmitter;\\ResidentFlash2\\MyShell\\FM.exe;;0
zenelejátszó;\\ResidentFlash2\\MyShell\\PvAudio.exe;;0
hangerő beállítás;\\ResidentFlash2\\MyShell\\PvSetting.exe;;0
Total Commander;\\ResidentFlash\\\PojoMenu\\TotalCommander\\TC.exe;;0
számológép;\\ResidentFlash2\\MyShell\\Calculate.exe;;0
naptár;\\ResidentFlash2\\MyShell\\Calendar.exe;;0
notesz;\\ResidentFlash2\\MyShell\\Note.exe;;0
rendszer info;\\ResidentFlash\\\PojoMenu\\Programs\\SYS Info\\ResInfo.exe ;;0Természetesen a saját elérési útvonalakra módosítva.
Aztán a gyorsmenü módosítása menüpontban az egyik helyet hozzá kell rendelni a Külső Programok-hoz...
[ Szerkesztve ]
A számítógépem megver sakkban...de kickboxban én vagyok a jobb!!
-
pokjo
csendes tag
Először én is köszönöm ezt a szuper skint.
Kicsit módosítottam a Noxy féle bővítésen.....
idézem:
"Sajnos a BT, FM-T.., MP ikont nem rakja ki, hiába jelölöm be.
Ezt megoldottam, mert a start.ui-ba beraktam, + a hozzávaló ikonokat is.
Tökéletesen müxik, minden."Mivel ő 800-as felbontáson illesztette a startmenübe a plusz ikonokat, én kibővítettem 480-as felbontásra is.
Megtalálható a [DATA-hu] oldalon.A skin készítőjének meg további ilyen JÓ Munkát!!!!!
[ Szerkesztve ]
A számítógépem megver sakkban...de kickboxban én vagyok a jobb!!
-
petihp
csendes tag
Sziasztok,
Primo2-n belül szeretném a külső programokat elindítani,sajnos sys beírás nem müködik.Van már másik lehetöség az elérési ut megadására ? Köszi -
Noxy
veterán
válasz Szanyo74 #11262 üzenetére
Köszönöm, ezt a szép munkát!
Felraktam egy CNS GL HD-ra.
Sajnos a BT, FM-T.., MP ikont nem rakja ki, hiába jelölöm be.
Ezt megoldottam, mert a start.ui-ba beraktam, + a hozzávaló ikonokat is.
Tökéletesen müxik, minden.A másik gondom az, hogy a hiába van a képernyőmentes beállítva, nem rakja ki a f...gépet a térképre.
A kedvenceknél is van egy kis apró gond. Takarják egymást a betűk, ha hosszabb a név, vagy a mellette levő panelra is ki írja.
Sztm ezek apróságok ahhoz képest, amit ebből a skinből kihoztál.Végén lenne egy javaslatom, kérésem, a zenejeljátszóval kapcsolatban.
A MP csak a startból tudom indítani, a térképen meg csak puset tudok nyomni, megállítani viszont nem.
Vezetésközben ezt sokszor lehetetlen eltalálni.
Megtudnád (lehetne) ezt úgy oldani, hogy az autóra bökve indul, és megáll a zenelejátszó.
gjak_1.03_A701_CsLDA skinben van így megoldva. Azt áttetsző gomb már elég nagy ahhoz, hogy könnyen meg lehessen nyomni vezetés közben is.
Próbáltam átemelni, de hibával kilép.Tudnál ebben segíteni?
Felraktam amit módosítottam a data.hu-ra
Köszi előre is a segítségedet.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Szanyo74
tag
ZoZo v2.0.5 skin (Primo 2.0) 480×272 & 800×480-as felbontásban
[link]http://primosite.co.cc
-
kovacsa
tag
Sziasztok srácok!
1) Ti úgy tudjátok-e, hogy a IgoPrimo9.6.2.209584 a legfrissebb példány, aminek az exe mérete 9657880 byte.
2) És miért van az, hogy nem indul el WayteQ N770-en, de még WayteQ x960BT-n sem.
El kezdi betölteni, még a magyar nyelvet egyezteti, majd megfagy.
3) Magyar térképben tudtok-e Hungary_R3_NQ_2011.Q3_111104.fbl-nál frissebbet?
Köszi a választ. -
kockazatos
tag
Sziasztok!
ZoZo skinjeiben a képernyőmetést hogy lehet megcsinálni?
A betűk színezése és a kedvencek ikoncseréje az még nem elérhető igaz? -
-
alfa74
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek a Primoval kapcsolatban.Primo 2.0 van a Wayteq x850-es Gps-en, letöltöttem hozzá a Zozo V 2.0.3-as skint,a gondom az,hogy a zozo skinnel nem jeleníti meg az útjelző táblákkal egyszerre a sávinformáció nyilait. Amikor a beállításokban kiveszem a útjelzőtáblák megjelenítése melletti kockából a pipát ,akkor mutatja a sávinformáció nyilait alul,ha visszateszem a pipát akkor csak az útjelzőtáblákat mutatja,a kettőt együtt nem.A zozo skin nélkül mindkettőt mutatja egyszerre.Szerintetek mi lehet a gond?
A válaszokat előre is köszi!
-
TRob1
veterán
válasz kockazatos #11245 üzenetére
Nem, főleg hogy nálam nincs is ilyen. Mondjuk az is igaz, hogy én nem skin mappába tettem, hanem a zipből kibontottam a gyökérbe. (Illetve 480x272-t használok, te lehet hogy nem)
¤ R'n'R ¤
-
TRob1
veterán
-
kockazatos
tag
Sziasztok!
Kérdeznék egy olyat ha cserélem zozo skinjét /mindig az újjabb kiadásra/ minden alkalommal törölni kell a save mappa tartalmát?
Vagy nem szükséges? -
Szanyo74
tag
ZoZo v2.0.4 skin (Primo 2.0) 480×272 & 800×480-as felbontásban
-
GrandeP
addikt
Akkor biztos, ti jobban tudjátok...
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
kockazatos
tag
Szia Szanyo
Mitől van az vagy mi okozza azt ha kiválasztom a skined és újraindítom a Primot a bal fölső sarokban ahol forog a földgomb és körbe a kis műholdak a földgömbnek csak a teteje látszik! -
zoli669
tag
Sziasztok!
Primo 2.0-nál kipróbáltam a stansy branding 1.3-t. Elindult meg minden, de viszont amikor a poikat-t akartam beállítani, lefagyott a készülék. Más is járt így, vagy én csináltam valamit rosszul? Illetve nekem nem sikerült a betöltő és a kilépő képet se módosítani, mondjuk a primo 1.2 szerint csináltam. Ötlet?
Segítséget előre is köszönöm!
-
GrandeP
addikt
válasz gipsztigris #11233 üzenetére
Miért is?!
Ugyanúgy, megfekszik az alternatív útvonalaknál, mint az 1.2-es, ugyanúgy megfekszik, ha sok a poi, mint az 1.2-es.
Ugyanúgy elindul 400mhz / 64 ramos gépen, mint az 1,2-es és ugyanazon sebességgel.
Akkor miben tévedek?
Jó, nyílván van 1-2 beteg aki futtatja az "fps számlálót" a sarokban, és elélvez ha már nem 11 hanem, 12-öt mutat.... de igazából egetrengető különbség nincs.
-
Misi61
tag
Akkor mitől lehet az ha bármit állítanék a menüben,vagy megadom a címet,állandóan kilép a programból.(ha tele van a mkártya az számít?)
-
Misi61
tag
Sziasztok.Azt szeretném kérdezni hogy a 2-es primohoz erösebb gép kell mint az régihez?
-
papsoka
aktív tag
-
papsoka
aktív tag
válasz GrandeP #11225 üzenetére
A jobb alsó útvonaladatokat szeretem "kinyitva" látni!
Mivel általában tudom az uticélomat akkor is ha nincs a kijelzőn kiírva és utálom a felesleges dolgokat a képernyőn, ezért ez sincs bekapcsolva!
Így szeretném elérni a következő köztes pont útvonaladatait.
Úgy mint Plajos skinjében a következő utca, vagy Dimka skinben az útvonaladatokra bökve lehet elérni.
A bal felső sarok pontosan mit jelent? -
driver66
csendes tag
Hello! Szines ikonos brandingot hol találok a 2.0 ás verzióhoz?
-
GrandeP
addikt
-
Szanyo74
tag
ZoZo v2.0.3 skin (Primo 2.0) 480×272 & 800×480-as felbontásban
-
kockazatos
tag
válasz jonkesz #11213 üzenetére
A content skin mappába ha nincs akkor hozz létre egyet
a hozzá való langot meg beteszed a régibe az ott lévő helyére
content-lang-lang hun-i 18n-dictionari lang és onnantól szerkeszted ahonnan a másik kezdődik. tehát az ujjat beteszed a régi helyére és go commanderrel megszerkeszted[ Szerkesztve ]
-
jonkesz
csendes tag
Sziasztok!
Lehet hogy láma vagyok de a Zozo skint Primo 2.0 hova kell másolni?Előre is köszi
-
Dongatto01
tag
[erre] esetleg valaki valami bíztatót tudna mondani
-
krix76
csendes tag
És mondjuk mire elég 50Mb adatforgalom naponta? A Skype mennyit szív le?
-
krix76
csendes tag
'szépet mindenkinek! Nem annyira idevágó, de Ti hozzáértőek vagytok - ha veszek egy Tablet PC-t ami wifis, akkor már nem kell vennem hozzá stickert mondjuk Skype-hoz, vagy Facebook-hoz, ugye?! Tehát a lényege - olyan megoldást keresek, ami nem jelent plusz kiadást a családdal való kommunikációhoz, ha külföldön vagyok.
-
kockazatos
tag
Sziasztok. Mit kell tenni ha ez a hibaüzi jelentkezik betóltés közben? Failed to open file ui_igo9\800_480\ui\starting.ui exiting application segitséget megköszönném.
-
kockazatos
tag
Sziasztok. Mit kell tenni ha ez a hibaüzi jelentkezik betóltés közben? Failed to open file ui_igo9\800_480\ui\starting.ui exiting application segitséget megköszönném.
-
karoly07@
csendes tag
Hello.Gondom van a betüszinekkel.Hiába állitom be mindig visszaáll alapra.
Van esetleg valakinek ötlete mitöl van ez? -
driver66
csendes tag
Sziasztok!
A 2.0 ás primohoz szeretnék hasonló brandingot mint a trob féle volt az 1.2-eshez.
Segitségeteket előre is köszönöm.
-
GrandeP
addikt
válasz kockazatos #11201 üzenetére
Sima átméretezéssel, 2mp bármelyik/bármilyen nagyobb kép...
És akkor egyedi lehet...
Egyébként stancynak is van...
De most nem értelmes, jobb magadnak megcsinálni egy tetsző képet, mint sem h beskatujázd magad, 10-20 választható kép közé?!
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Különleges ITX PC (5800X3D 64GB 1TB RTX4060 LP) - Portal Companion Cube
- Iphone 16 pro max 256gb istyle. 2027.10 ho.-ig garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest