Hirdetés
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrandeP
addikt
-
stancy
tag
felkerült az új Zozo v2.0.10. skin + kiegészítők a primosite - zozo menüpont alá.
köszönjük Zozonak!
(a link az előző hsz-ban)
-
kisspista
senior tag
-
mcbutha
csendes tag
Sziasztok, nem tudjátok, hogy a zozo oldala miért nem elérhető napok óta?
http://primosite.azok.org
http://primosite.azok.org/index.php/zozo-skinek-kiegeszitk

-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Az aktuális GPS-pozíciótól függetlenül, sőt, GPS-vétel nélkül is tervezhet útvonalat ehhez kapcsolja ki a GPS-vevőt és az útvonal / útvonalszerkesztés menüben a zászlóikon megérintésével adjon meg egy új kiindulási pontot).
Ha így kikapcsolom a GPS-vevőt akkor hol/hogyan lehet újra bekapcsolni? (iGO Primo 1.2)
köszi
-
snowdog
veterán
válasz
rruzsi
üzenetére
Ha az iGO8-nál rendben működött, akkor nyilván a Primo hibája. Első lépésben próbáld meg a gyári skinnel, mert a különböző skin variációknál nem pontosan lehet tudni ki mit miért módosított, és milyen új hibát hozott a programba. Ha a gyári skinnel sem működik, akkor joggal lehet feltételezni hogy a gépeden a Primo ezeket a funkciókat nem jól kezeli. Esetleg lehet még kísérletezni a jópár skinnel, hátha valamelyikkel rendben működik.
A gyártónál (NNG) reklamálni meg akkor lehet sikerrel, ha a Primo-t a gépre telepítetten vetted. Ha nem, akkor esélytelen.
-
M4c1k4
csendes tag
válasz
stancy
üzenetére
Szia,
Köszi a választ!
Az igaz, hogy ég és föld a személyautó és Kamion közötti út tervezés a Primo esetében.
Néha ugyan felmegy a pályára is. Majd bevisz körforgalomba, azután ugyanott kivisz.

Navteq térképet is próbáltam, de nem mutatja azokat a kamionos korlátozásokat, amit a TomTom. Viszont, ha jól értelmezem a TT is csak mutatja, de nem kerüli el a korlátozott utakat. Szerinted?
A TT - ftr adatbázisa 160MB, a NQ adatbázisa 10MB a Q4 esetében. Ez a legfrissebb.
leírtam privibe is..
-
M4c1k4
csendes tag
-
karel001
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kis gondom amiben a köztetek lévő tudósok segítségét kérném
Primo 2 vel van olyan gondom hogy nem ismeri fel a GPS vevő portját,és a baud értékét
GPS vevő automatikus keresésével akár egész nap is elfoglalkozna ha nemkapcsolnám ki.
Egy Mio C510-es készülékről van szó.
Köszi a segítséget előre is. -
M4c1k4
csendes tag
válasz
stancy
üzenetére
Sajnos én is belefutottam az IGO Primo 2.0 kamionos tervezési hibájába.
Olvastam, hogy másoknak is olyan problémája volt, hogy nem vitt fel a fizetős
utakra.Ami van: CNA, FM-tr, 500MHz, 128MB a vas.
IGO Primo 2.0 v. 9.6.5.211211
alap skinKecskemét - Győr útvonal tervezésnél átmegy a déli határon Zágráb-ba.

Próbáltam Skin cserét, Data.zip + Branding.zip cserét. Több Primo verziót.
Primo 9.6.2.209584, vagy a Primo 2.0 v. 9.6.5.211211 is.Térképek TomTom 2011. Q3. FBL+HNR+FTR+POI (3ds-t nem raktam bele)
Frissebb Tomtom 2011. Q4. térképeknél is ugyanezek
ill. egy régebbi. 2011.08-assal is próbáltam.
Kamionos tartalom aktív volt, tehát nem volt piros színű.
Mindhárom térképpel összevissza tervez.Sok mindent kipróbáltam, de már karmolom a falat!

Most töltöm a Sygic Truck 7.71-est, de térképet még nem találtam letölthetőt.
Tudom ahhoz csak 2011.03-as van.
Van valakinek tapasztalata, hogy a sygic Truck jobb mint az IGO Primo?Próbáltam a diMka 1.5.2-es skint, ez volt a leggyorsabb, a multi Color tervezés tetszett, mert legalább összehasonlította a tervezett útvonalakat, de az meg tervezéskor Fatal errort ír ki.
Ja és Baromi lassú nálam a Primo, még az 1.2-es is, pedig 500MHz, 128MB van a CNA-ban. Rostock - Budapest tervezés kb. 8-10 perc.
Ha tudna valaki segíteni, hogy legalább a diMka skin ne fagyjon munti color beállításban, az már sokat segítene. Köszi..
Fero
-
donguba
csendes tag
Sziasztok honnan tudok olyan igo8-at leszedni ami teherautora jo?Marmint a program

-
jegenye71
csendes tag
Sziasztok! Olyan segítség kellene nekem,hogy feltettem egy igo primo 2.0-ás progit.Sajna a poi ikonok kicsik rajta.Hogy tudnám átméretezni,vagy tudna.e nekem valaki 800x480-as poi gyüjteményt küldeni. Nagyon megköszönném!

-
laszlohu
addikt
Valaki pls. nincs infótok, mikor lesz újra GPS fórum, mert jelenleg nem jön be az oldal?
-
sgabor68
csendes tag
Sziasztok!
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy a sys ben mit kell megváltoztatni, hogy a járművek mérete nagyobb legyen a térképen? -
B.Gaboo
tag
Sziasztok!
Azt nem tudja valaki, hogy azt miért csinálja a 2.0 primo, hogy minden újraindításnál végig kell menni a kezdőbeállításokon?
-
dombila
őstag
Segítséget szeretnék kérni Gurjon skin kérdésben.
Van egy Waytek X-950 HD-m és egy Navon 480-asom. Ugyanaz a Gurjon skin (Primo 1.2-n), ami a Waytek-en gond nélkül megy, a Navon-on még csak meg sem jelenik. Hiába van a skin folderbe másolva, a Beállítások - Kijelző - Nappali felület témája pontban meg sem jelenik a választható listában.Mi lehet a gond?
-
rruzsi
tag
Hello fiúk!
Lenne egy kis IGO primo problémám: A PNA transzmitterét használva, a gép mp3 lejátszójával, zenehallgatás közben jön egy hívás akkor a bluetooth -on összekapcsolt telefonom miatt, a hívást visszaveszi a tm .rről amint befejeztem a beszélgetést a zenét visszarakja a hangszórókra, ez a normál viselkedés. Ha Primo navigáció közben történik mindez akkor a hívás befejezése után a zenét nem rakja vissza a hangszórókra hanem tovább szól a PNA -n mindig kézzel kell ki be kapcsolni mégegyszer a tr. -t és utána jó, Találkozott már ezzel valaki? Bocsi, ha egy kicsit zavaros, de nem tudtam egyszerübben leírni.
-
donguba
csendes tag
Sziasztok leírná valaki, mi a legfrissebb Hungary...fbl neve?
-
rruzsi
tag
Jól van igazad van
ebbe nem igazán gondoltam bele , viszont egyel lejebb megerősítettek abban, hogy nem csak én voltam a béna, hanem másnak sem működik, azért köszi mindenkinek, akkor főzök azzal ami van.Még egy dolog: akkor lehet hogy a rádiómnak túl erős a vevője, mert kipróbáltam behúzott antennával és akkor már semmi nem zavart be?! -
Noxy
veterán
válasz
rruzsi
üzenetére
"x960BT beállítást választom akkor előjön a PNA programja és az egyből kiküldi!"
Nehezen érted meg, de talán felfogod.
Azért basszus mert a PNA programja a x960BT hardwerjéhez lett írva.
Nem a Primo FMtr.. programja vezérli. Ezután ott van még a rádió. Ha a Primo autoscan keresésre állítanád, akkor a rádiót ki állítja be, a talált frekire? A Primo?
Ugyan má.
Próbáld meg a rádióban egyenként kikapcsolni a AF, TA, TP, PTY stb..
Ezután már nem fog elmászni a beállított frekvenciáról. -
hojos
aktív tag
válasz
rruzsi
üzenetére
Szerintem nagyjából ennyi is használható belőle. Már mint, hogy előjön a beállítási lehetőség, be is lehet állítani és el is lehet menteni. Itt viszont vége. Nem teszi ki a hangot.

Bocs ha félreérthető voltam én erre értettem, hogy működik.
Talán majd ZoZo tud mondani erre valamit. -
Noxy
veterán
válasz
rruzsi
üzenetére
Remélem azt tudod, hogy a GPS töltő antennaként is funkcionál.
Nekem a rádióantenna a hátsó szélvédőre van felragasztva, és mégsem veszti el a jelet.
Rakd az FMtrans..-t 103Mhz-re, kapcsold be, állítsd be a rádióba is, dugd be a töltőt. Ha így sem megy, akkor valami rossz, vagy rosszul csinálsz. -
rruzsi
tag
Az lehet, hogy a Rádióm -mal van a baj, de sajna az ellen nem tehetek semmit, mert egybe van építve a Fedélzeti computerrel, ezért kéne nekem a Zozo féle skin által kínált progi, hogy több freq -t tudjak beállítani. nekem 88.2 re van állítva, és a román határ melett símán elnyomja a román adó, úgyhogy mehetek másik freq -t keresni.
-
-
rruzsi
tag
Hi!
Nem keverem össze, TMC -t nem is használok, ha van Primo -d légyszi nézd meg ahol beállítod a az FM transzmitter -t ott van olyan hogy CNS Globe, Wayteq 960 BT, Vayteq 950BT, Primo belső és én a Primo belső -t választanám, nekem az egészből a legfontosabb a transzmitter, viszont nagyon rossz sok a zavaró adó ezért állandóan el kell hangolnom és a Primo belső (tud több freq -t lementeni, illetve automata keresés van benne igaz azt még nem sikerült kipróbálnom. A Zozo 2.0.9 ben van amiről beszélek többi skinben nem láttam ilyet.
-
Noxy
veterán
válasz
rruzsi
üzenetére
"A Primo a CNS Globe gépemen van, de a probléma ua".
Te ezt nem a TMC-l kevered?
Mert az FMtranst beállítod egy adott frekvenciára amin sugároz és a kocsi rádiót ehhez hangolod, és rögzíted egy gombhoz . A skinben lényegében csak be meg ki kell kapcsolni, de ettől függetlenül frekit is lehet változtatni, de mi értelme van, vezetés közben még hangolgatni? -
rruzsi
tag
válasz
snowdog
üzenetére
A Wayteq 920BT transzmitteréről van szó, és ha nem a Primo belsőt választom, hanem a gép sajátját, akkor működik, szóval csak a Zozo skin által kínált progival nem tudom elindítani, de nekem az kéne, mert van benne sok freq tárolási lehetőség ill. automatikus keresés.
-
rruzsi
tag
Sziasztok!
Kezdő vagyok a fórumozásban, ezért nézzétek el légyszi ha valami hülyeséget kérdezek, de sehol nem találok választ egy egyszerú kérdésre, és úgy látom, hogy most megtaláltam a legjobb helyet. A primo ban ha jól tudom a Zozo skinnél van olyan lehetőség hogy transmitternél a Primo belsőt válasszam, de nekem az egyáltalán nem csinál semmit, elindul bállítom a freq -t de a jel nem megy ki illetve az automatikus hangolás mindig szürke. Nem működik senkinél vagy nálam van valai elcseszve? Köszi előre is a válaszokat!
Üdvözlettel rruzsi!
-
snowdog
veterán
válasz
proxyma
üzenetére
Az előbbieket kiegészítve az eredeti gyári hangok a data.zip\ui_igo9\audio\ mappájában találhatók. Ha használsz brandinget, akkor elvileg abban is lehet audio mappa.
De hogy ezeket ne kelljen piszkálni, ezért szokták a hangokat a Primo gyökérkönytárában található audio mappába tenni.
-
snowdog
veterán
válasz
proxyma
üzenetére
Általánosságban kijelenthető, hogy egyedi hangok bármelyik hang helyett betehetők. Csak meg kell keresned a forrást. A Primo gyökérkönytárában nézd meg található-e audio mappa. Ha igen (nekem van), akkor nézd át mik vannak benne. Ezt követően már csak a skinben kell megtalálnod azokat a parancssorokat, ahol a hangok a funkciókhoz vannak rendelve (pl. sebességmérő kamera jelzőhang). Ha megtalálod melyik hang fájl mire van használva, és tudod mi helyett mit szeretnél, akkor az eredeti hangot lecserélheted a sajátodra. Ilyen egyszerű.

-
proxyma
csendes tag
Segítséget szeretnék kérni! Egyedi jelző hangokat lehet-e hozzáadni a programhoz (primo 2.0). Pl: sebességmérő kamera jelzőhang, gyorshajtást jelző hang stb. Ezek a jelzőhangok az alapprogramban vannak benne vagy a skinben? Ha lehet hozzáadni akkor ezt hova kell bemásolni, hogy a jelzőhang listában szerepeljen?
Köszönöm!
-
tecsa74
aktív tag
Szia!
Hát az van,hogy kicsomagoláskor csak a szöveges dokumentumot csomagolja ki,aztán leáll,és kiír valami hibát.
Tehát a letöltött zip jó,de nagy valószínűséggel a gépemmel van valami gond,mert kicsomagoláskor a txt előjön,és aztán jön egy hibaüzenet.
Akkor még harcolok egy kicsit,állítom hogy egy hozzáértőnek ez 2 másodperces hiba,én már 4 órája izzadok
-
tecsa74
aktív tag
Sziasztok!
Csak egy gyors kérdés

Primo 2-re (800x480) szeretném letölteni Szanyó74 valamelyik skinjét,de a megadott oldalon a linkre kattintva nekem valamiféle hibát ír ki,nem tudom letölteni.
Esetleg ha valaki tudna nekem egy működő linket küldeni melyről leszedhetem,azt megköszönném.
Bár skin nélkül is tökéletes,de azért nem lenne rossz ha lenne
Köszönöm!
-
TRob1
veterán
válasz
snowdog
üzenetére
Én inkább a pap lányát választanám.

Megjeleníthetőségére? (Tudom, te méginkább "tömörítenéd"
) Nekem meg pont az a bajom (meg többeknek), hogy úgy jeleníti meg. Én inkább száműzném magamtól, ha lehetne... 
"számtalan, és értékelhetetlen ikon" - ugye ezeket szoktuk kikapcsolni.

-
snowdog
veterán
Én viszont sokkal jobban kedvelem, mint egy adott ponton egyszerre megjelenő, és egymást kitakaró számtalan, és értékelhetetlen ikon. De az ilyenekre mondják, kinek a pap, kinek a papné.

Mindenesetre várom hogy a 2.0-nál is valaki rájöjjön a multi poi ikon megjeleníthetőségére. Addig kényszerűségből rengeteg poi kategóriát kikapcsoltam, hogy ne legyen velük tele a képernyő.
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
előjönni előjön be is bírom állítani a freq -t le is bírom menteni, csak éppen a hangot nem nyomja ki, ha pl x960BT beállítást választom akkor előjön a PNA programja és az egyből kiküldi!