Hirdetés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisspista
senior tag
Kicsit hosszabban foglalkoztam a különböző térképek (Navteq, Topmap) útvonaltervezéseivel, ugyanazon úti cél esetén (HR-Crikvenica, Selce).
NAVTEQ térkép esetében, az alábbi alternatív útvonal kombinációk lettek:
(Croatia_NQ_2010.Q3_101214.fbl)
(Hungary_NQ_2010.Q3_101214.fbl)
Gyors-mód:

TOPMAP térkép esetében, az alábbi alternatív útvonal kombinációk lettek:
(Croatia_Navigo_2010.10_101207.fbl)
(Hungary_83_TM_2010.10_110211.fbl)
Gyors-mód:

Érdekesség a két térkép tervezése között: míg a Navteq gyors-zöld-egyszerű-rövid módban tud tervezni, addig a Topmap gyors-gyors2-zöld-zöld2-zöld3.
Navteq-nél, ha kizárom a matricás díjfizető útvonalat, akkor rávisz Letenyénél az M7-es autópálya, 1 km-es határkivezető szakaszára (természetesen D1 kategóriában díjmentes). Addig a Topmap az M70-es határ-menti, gyorsforgalmi úton vezet Letenyéig, majd a 7-es főúton visz ki az országból.Nagy vonalakban elmondható, hogy a két térképgyártó között elég nagy a különbség, s hogy miért, azt most nem feszegetném, hiszen mindannyian tudjuk. Hamarosan Topmap is egy újdonsággal fog betörni a piacra, ez maradjon egyelőre meglepetés!

-
bensm
csendes tag
Protocollal
Hajmeresztő, hogy senki nem tudja a -val -vel használatát...
-
Hipermang
csendes tag
Sziasztok!
Azt hogy lehet elérni, hogy például angliában az utcaneveket jól ejtse Eszter (milyen file, ill. sys modosítás)
Még egy kérdés: kell valami külön bejegyzés a sys-be ahhoz, hogy a histspeed adatok működjenek (CNS ZEN) -
plajos
aktív tag
válasz
DirectorX
üzenetére
A hasznos helyeknél lévő távolság a légvonalban mért távolság. Képzeld el ha kereséskor minden hasznos helynél kiszámolná a tényleges távolságot (néha több úton is elérhető) akkor a keresési idő megtöbbszöröződne, nem győznéd kivárni a keresés végét. Szóval ez nem hiba.
Ezt ird még a GPS szekcióba:
source="NMEA"
set_messages=0 -
beller
aktív tag
Sziasztok! Wayteq 950x Primo1.2_GJ_CsL_1.1a.rar, van a gépemen. A gondom az, hogy szeretném levenni (kikapcsolni) a képen középen felül levő órát, ami az érkezés idejét mutatja. Baromi nagy számok és amúgy is látom a jobb alsó sarokban. Vajon hol lehet kikapcsolni? Előre is köszi.
-
nzoli2
tag
Vannak benne érdekes dolgok....
[link]
-
DirectorX
tag
Lenne egy pár kérdésem.
A diMkaWA_P_115_800×480_zz2 skint használom és az érdekelne milyen módon lehet visszatérni a vezetési képernyőről a navigációs menübe.
Ha a hasznos helyeknél rákeresek mondjuk egy látványosságra és kiadja a listát akkor ott szerepel a hely távolsága pl.34km. Amikor továbbmegyek a tervezéssel akkor a megtervezett útvonal a legrövidebb is 70km. Szal ezt a hibát lehet-e orvosolni. Nehéz így kiválasztani a közeli helyet mert majdnem a duplája az út mint amit a kereséskor kiír. A kedvenceknél beírt címeknél ugyan ez. A listába 67 km tervezés után minimum 90km.

Amikor elindítom a primot akkor talál műholdat egyből és navigál is rendesen de 0-0-t ír és magasságot sem jelez. Ha készenlétbe rakom, majd elindítom akkor már kiír mindent. Ezt lehet orvosolni? Mindegyik skinnel így volt eddig.
-
Mawerik
tag
válasz
Szanyo74
üzenetére
Mester!
Feltettem az általad készített "beszédes" skint, de az üdvözléskor,kilépéskor és az országinformációk bizonyos adatainak bemondásakor, mintha németül beszélne eszter, ami azért egy kicsit meglepő. Van valami ötleted, hogy mit szúrhattam el?
Előre is köszönöm!
Mawerik
-
kisspista
senior tag
Egy régebbi témát feszegetnék, még mindig nem tudom tökéletesen használni, ezért inkább felteszem kérdésnek az alábbi témakört:
HISTSPEED (swhistspeed=1, folders hist_ta, hist_nt, hist_ot),
PHONEME (swphoneme=1, folders phon_ta, phon_nt, phon_ot).Mapchanger.ini bejegyzésem a következő:
[mapchanger]
swpoi=1
swbuilding=0
swhistspeed=0
swphoneme=0
DirContent=\Storage Card\Primo\content
DirSave=\Storage Card\Primo\save
ExeName=iGO.exe
Sound=set.wavA Primo\content mappában van egy phoneme, egy histspeed mappa, melyben csak a NQ fájljai vannak. NQ térképeket használok, így ezekhez szeretném használni a fonémákat és a histspeed-et.
(Nem hoztam létre phon_ta, phon_nt és phon_ot, valamint hist_ta, hist_nt és hist_ot mappákat külön!)
Ausztriát tesztelem, mert ott Eszter TTS mindig helytelenül ejti az utcaneveket, s a fonémával rá lehet venni a helyes kiejtésre. Viszont a konfigurációm valószínűleg nem helyes, mivel nekem magyar akcentussal mondja az osztrák utcaneveket. Tudnátok ebben segíteni, hogy a mapchanger.ini-ben ennek megfelelően hogy állítsam be?Valamint az érdekelne még, hogy Primo 1.1-ben hogy tudom a histspeed-et előhívni, s a térképeken ellenőrizni adott időben a haladási sebesség alakulását?
-
formasu
tag
prajmosagegypontketto-t futtatok a gépemen. Esztikét nem bírom megszólaltatni. Kiválasztom, le okézom, de visszaugrik arra a hangra amin előtte volt. Sys-be beírtam a csv_voice sort, tts mappa megvan, vautov dll oké. Nem tudjátok mi lehet a baj? sony nv-93tc a masina.
Én is ezzel próbáltam ki. A leírása szerint a sys.txt-ben csak a device-ben a készülék típusom van pontos vessző nélkül, és a network. semmi több! Esztike beszél, de mintha nem mondana mindent, amit eddig az 1.1-es Primoban. Még csak "szobában" próbáltam!
Próbáld ki, hogy nem változtatsz semmit, max. a sys.txt-ben a készülékednek megfelelőre. -
malvin1
tag
Köszi, ezt kerestem!
De közben én is megtaláltam, hozzá is tettem a TomSoft-hoz, mindjárt elő is jöttek a szines ikonok. Azt is leellenőriztem, hogy rosszul emlékeztem: a diMka-ban sincsenek szines ikonok (valószínűleg valamilyen másik kísérlet során kerültek be. és maradtak bent).
Viszont, innen adódik egy új kérdés:
Ezeket a skineket világszerte sokan használják.
Ha viszont alapból nincsenek benne színes ikonok, akkor "az egész világ hozzád jár" színes ikonokért? -
navimatyi
csendes tag
Bocsi de a névböl itélve tuszd segíteni...van egy "GJ_1.2miniTrob_1.6g_480_272.rar" primo 1.2-en, szépen viszi csak az a baj vele ha készenlétböl (mio c520) vissza kapcsolom a navit, újraindit. Próbáltam sok mindent vele...., de ma skines branding nélkül próbáltam és igy nem produkálta az említett hibát. Söt egy másik skinnel se. De az a helyzet hogy nekem ez a skines branding tettszik, tudásban használatban, talán orvosolni lehet eme hibáját.
-
csonti70
csendes tag
Segítséget kérnék ismét.
Primo12_GJ_CsL_1.1a.rar, utility_220.rar P 1.2-ön. ezek vannak fenn. A tmc -re azt írja inaktív tartalom, a térképcserélő pedig csak a TA térképeket látja ha cserél is gyártót nem lát térképet. Így csináltam:1. Az UTILITY mappát másold a Primo gyökér könyvtárába.
2. Nyisd meg az UTILITY\mapchanger.ini fájlt, és ellenőrizd le (szerkeszd, ha szükséges)
a DirContent= után a CONTENT mappa útvonalát.
(például: \SDMMC\Primo\Content vagy \ResidentFlash\Primo\content vagy ...)
3. Ellenőrizd az ExeName= (iGo.exe vagy Primo.exe vagy ...) sort.
4. A Content mappába készíts egy map_nt nevű mappát a Navteq térképeknek,
egy map_ot nevű mappát a TopMap és egyéb helyi térképgyártók térképeinek.
Az eddigi map nevű mappába a Teleatlas térképeit rakd.
Minden egyes mappának legalább 1 térképet kell tartalmaznia.
5. Ha a POI-t is szeretnéd változtatni a térképcserével egyidőben, akkor
a mapchanger.ini-be írdd be a swpoi=1 beállítást, és készíts a térkép-
mappa struktúrához hasonló poi mappákat (poi, poi_nt, poi_ot)
Hasonlóan lehet beállítani a következő mappák átkapcsolását:
BUILDING (swbuilding=1, build_ta, build_nt, build_ot mappák),
HISTSPEED (swhistspeed=1, hist_ta, hist_nt, hist_ot mappák),
PHONEME (swphoneme=1, phon_ta, phon_nt, phon_ot mappák).
6. A helyes térképgyártó meghatározásához helyezz minden egyes térkép mappába
egy kisméretű fájlt (üres is lehet, csak a neve fontos):
!map_ta.txt - TA térképek meghatározásához
!map_nt.txt - Navteq térképek meghatározásához
!map_ot.txt - Egyéb térképgyártók (TopMap) meghatározásához
Ebben az esetben a skin helyesen állítja be a térképek gyártóját a program
indításakor és megakadályozza a helytelen térképgyártó kijelzést amelyet a
térképcserélő kiesése okozott.
7. A Gurjon skin -> Rendszerbeállítások -> Térképcserélő megjelenítése
jelölőnégyzetet jelöld be.
8. A DragDrop térképmenüben (a Vezetés képernyőn húzással) láthatod a
Térképcserélőt.
9. Örülj!Ötletek?!

-
TRob1
veterán
válasz
Jaki2000
üzenetére
Ha erre gondolsz: rob_primo_branding_1.6g_480x272 (ez az 1.6g, de ha a sima 1.6 kell, azt is tudok szerezni)
(#5963) malvin1: Nem tudom te ezt kerested-e, ha igen, akkor link fentebb.
-
flash-
veterán
forgalmi statisztikai adatok mire jók?
-
Jaki2000
aktív tag
válasz
GrandeP
üzenetére
Mit nem értesz? A riks.fw.hu oldalon találhatók skinek plajos modosításai (fejlesztései) a riks skinek igo8-hoz, illetve GJA (gurjon) skinek Primohoz. Attól, hogy azt a riks.fw.hu oldalról töltöd le a primohoz, még nem lesz riks skin. Ezek a GJA primo skinek továbbra is az eredeti gurjon skin megjelenését és alapjait tartalmazzák, plajos által hozzáadott pluszokkal, illetve trob által készített ikon gyűjteménnyel kibővítve. Én pl nem emlékszem, hogy a primoval kapcsolatban riks skin említve lett volna. Ha nem müxik, akkor vagy nem a leírásnak megfelelően pakoltad fel, vagy valami baj van a primoddal. Az baj.
A Opel Astrám olajnyomásproblémát jelez. Pedig az egész motorházból folyik az olaj. Hol kapcsoljam ki a lámpát, nagyon idegesít?TRob 1.6 480x272 hol található?
-
vitarb
csendes tag
Hello!
prajmosagegypontketto-t futtatok a gépemen. Esztikét nem bírom megszólaltatni. Kiválasztom, le okézom, de visszaugrik arra a hangra amin előtte volt. Sys-be beírtam a csv_voice sort, tts mappa megvan, vautov dll oké. Nem tudjátok mi lehet a baj? sony nv-93tc a masina. Előre is köszönöm a segítséget! -
m.jeno
senior tag
válasz
kockazatos
üzenetére
2010 Q1-es Navteq térképek mellett láttam utoljára
, lehet, hogy van frissebb, csak én nem futottam bele.
Egyébként a türelem rózsát terem

-
malvin1
tag
válasz
Szanyo74
üzenetére
Köszi az ajánlatot - szükség esetén élni is fogok vele!
De elképzelhetö-e, hogy pl. diMka-TomSoft skinben nincsenek szines ikonok?
(nekem eddig nem sikerült előcsalogatni).
Annál is inkább, mivel emlékeim szerint az eredeti diMka-ban vannak.
Persze lehet, hogy keverem, mert annyi skint és brandingot néztem már meg, hogy kóvályog tőle a fejem.
Na meg az is lehet, hogy csak rossz kitet töltöttem le.u.i. "Mégsem fogok vele élni", mert most látom, hogy 800x480.
Egy 480x272-est merre találok? -
kockazatos
tag
Sziasztok! Szerintem picit warez amit most kérdezek! Tud valaki linket histspeed és phoneme---re? Sehol nem ....! Privátba is jöhet!
KÖSZÖNÖM SZÉPEN!
-
Badboys
őstag
Tudna valaki egy minimális SYS TXT t dobni amivel megy az 1.1 PDA s.Köszi
-
Badboys
őstag
válasz
Szanyo74
üzenetére
Köszi a linket ez eddig is megvolt valamit fölakartál tölteni no az nincs meg próbálkoztam egész nap,de totál szar minden mostanra már a Green betöltő kép sincs most már halovány lila fingom sincs mi a gáz.tegnap még volt csak nem tudtam kilépni sehogy sem mindig a PDa t kellett kikapcsolni a sima 1.1 t összeraktam elsőre ez meg szopat,de rendesen.
-
hovajk
tag
Egy adalék a térképek közötti külömbözöséghez . Egy Obertauern melletti kisfalu egyik utcáját szerettem volna megkeresni NQ térképen , de nem ismerte , átálltam a TA térképekre és ott létezett az az utca . Ezért jó a térképcserélő .
-
kisspista
senior tag
válasz
Szanyo74
üzenetére
Szintén nagyon elégedett vagyok a skineddel, teszteltem, nagyon jól működik! Köszi!
Egy kérdésem azért volna: Utcanevek megjelenítése (2D/3D/Navigáció), ez eddig is volt benne, ha jól emlékszem, vagy itt valami mást kéne látni, eltérve az eddig megszokottól?
(#5953) GrandeP: Plajos oldaláról lávő skineknek több jelölése van. Mivel te riks skint mondtál, ez iGO8-hoz készült, de ez a leírásban is benne van, illetve valahogy így néz ki: riks38_mod16_PL_da
A Primo-hoz való skinekben a PL monogram van, illetve GJA (Gurjon), erre figyelj oda! Ezek ilyenek pl. GJA_2.26_PL_mod3 -
GrandeP
addikt
Sziasztok!
Nekem RIKS féle skinnel meghal a betöltés 480x270.ui hibára hivatkozva, mi lehet a baj?
wayteq n770Köszi.
-
srudi
tag
Tényleg az volt a baj, hogy a Primom 1.0-ás volt. Igaz, hogy menet közben még nem próbáltam ki, de a betöltés sikerült. Köszönöm

-
DirectorX
tag
válasz
amelie13
üzenetére
A riks.fw.hu-n csak 480x272-es felbontáshoz vannak skinek amik tartalmazzák a poi ikonokat is de az neked nem jó. Még hackelve sem mert akkora poi ikonok lennének hogy nem látnád az utat
Szanyo74 mester cuccát használd a megfelelő felbontású brandingel, amit ő linkelt. -
amelie13
csendes tag
válasz
Szanyo74
üzenetére
Azt szeretnem kerdezni, hogy a szines poi-ikonokat amik a Gurjon 2.26 eredti felbontasu szkinben vannak azok itt is megtalalhatoak, vagy a poikat a riks.fw.hu rol letoltve valahogy bekene hekkelni a 800x480-as skinbe?
A masik kerdesem az lenne, hogyha tervezek egy utvonalat es szimulalom, akkor mar latszodni kellene ezeknek szines poi ikonoknak?
Elore is Koszi
-
amelie13
csendes tag
-
Szanyo74
tag
válasz
amelie13
üzenetére
Ha letöltöd őket benne van a használati utasítás.
themechanger, utility,gfxtc - ezek a gyökérkönyvtárba kellenek a témacserélőhöz.Az ejszakai es a nappali GJA_v2.26 zipet a content/skin mappaba kell csak raknom?
Igen. Indítás utan a Kijelző beállítások alatt kiválasztod a nappali és éjszakai felületet(skint).
Ezek után újra kell indítani a Primót. -
amelie13
csendes tag
válasz
kisspista
üzenetére
Azt szeretnem kerdezni,h ezt a skint hogy telepitsem pontosan?A data zip most is 800x480as felbontasu egyebkent...
Az ejszakai es a nappali GJA_v2.26 zipet a content/skin mappaba kell csak raknom?Ezt olvastam meg a letoltott csomag txt-jeben:
"skin összes funkciójának eléréséhez szükség van a Primo könyvtárába másolt (themechanger, utility,gfxtc) mappákra valamint a content/scheme könyvárba másolt autochanger/autochanger-night fájlokra.
Ezek letölthetõek a www.zz74.fw.hu weboldalról!"
Ez mit jelent, le tudnatok-e irni,hogy hogy kell pontosan beheckelnem?Illetve le van-e irva ez valahol? -
snowdog
veterán
válasz
csonti70
üzenetére
Én a mapchanger ini fájl eredeti leírását mellékeltem nem az én beállításomat. Nekem sdmmc néven van a kártya onnan azonnal mobilnavigator exe van tehát nincs primo könyvtár hanem a fájlok egyenként vannak az sd-n.
Most erre próbáltam módosítani de így sem indukl.
swpoi=1
swbuilding=0
swhistspeed=0
swphoneme=0
DirContent=\SDMMC\content
DirSave=\SDMMC\save
ExeName=mobilenavigator.exe
Sound=set.wav
Az utility mappa a content mappában van.Akkor kezdjuk előlről.

1. Az SD kártyán hozz létre egy Primo nevű mappát (ugyanis az SD gyökérből használásnak semmi értelme, egy idő múlva nem fogod tudni mi tartozik a Primo-hoz, és mi nem, talán már most sem tudod
)2. Ha csak a Primo van az SD-n, akkor mindent mozgass át az újonnan létrehozott Primo mappába (ha más is van a kártyán, azt ne mozgasd bele).
3. A utility mappa az új Primo mappában legyen, közvetlenül, nem almappában.
4. Az ini fájlban erre írd át a sorokat:
DirContent=\SDMMC\Primo\content
DirSave=\SDMMC\Primo\save
ExeName=\SDMMC\Primo\mobilenavigator.exe5. És ahogy azt kisspista mondta: "De nem csak a mapchangert, hanem a utility.ini-t és a backup.ini-t is hasonlóképpen kell konfigurálnod."
6. Nézzél bele a sys.txt-be, ha van benne Primora vonatkozó útvonal (nem kellene hogy legyen), akkor azt is írd át erre: \SDMMC\Primo
-
Szanyo74
tag
GJA_dafunk_320_240_v2.26_XL_Carbon_zz [link]
-
kisspista
senior tag
válasz
csonti70
üzenetére
Ha simán csak gyökérkönyvtárba vannak másolna a fájlok, akkor a UTILITY mappát simán másold az SD kártya gyökérkönyvtárába.
A mapchanger.ini fájl a következőképpen fog kinézni:
swpoi=1
swbuilding=0
swhistspeed=0
swphoneme=0
DirSave=\SDMMC\save
Sound=set.wavDe nem csak a mapchangert, hanem a utility.ini-t és a backup.ini-t is hasonlóképpen kell konfigurálnod.
(#5925) amelie13: Szívesen! Ha elakadsz jelezz, segítünk. Elvégre ez a fórumozás lényege!

-
csonti70
csendes tag
válasz
kisspista
üzenetére
Én a mapchanger ini fájl eredeti leírását mellékeltem nem az én beállításomat. Nekem sdmmc néven van a kártya onnan azonnal mobilnavigator exe van tehát nincs primo könyvtár hanem a fájlok egyenként vannak az sd-n.
Most erre próbáltam módosítani de így sem indukl.swpoi=1
swbuilding=0
swhistspeed=0
swphoneme=0
DirSave=\SDMMC\save
Sound=set.wavAz utility mappa a content mappában van.
Nehéz eset vagyok Köszi a segítséget.
-
kisspista
senior tag
válasz
amelie13
üzenetére
Először is üdv a fórumon!

Megfelelő felbontású branding-ot használod?Szerk.: Plajos már megelőzött

Neked plajos skinjei nem lesznek jók, mert ő csak 480x272-es felbontásra készít!
Ezt nézd meg: [GJA_v2.26_800x480], Szanyo74 kolléga készít 800x480-as felbontásban, nagyon szuper skineket!
Szerk2.: Brandingből is 800x480-as felbontású kell neked, mint ahogy skinből és data.zip-ből is.
-
DirectorX
tag
válasz
amelie13
üzenetére
Milyen a felbontása a készüléknek? Vagy ha nem tudod akkor 950 HD vagy nem HD?
De valószínű hogy HD mert már a simát nem is lehet venni újjonnan ha jól tudom. A törlés után azért nem látod a skint mert az 480x272-re való. Keress 800x480-az összetevőket (branding, skin) -
amelie13
csendes tag
Szervusztok!
En meg uj vagyok itt, olvasgatom a blogot mar egy ideje. Wayteq 950-em van IGO Primo 1.1-gyel. Elakadtam a skinezesnel.
Felraktam a GJA 2.26 mod3 skin-t, elindult a progi, de nem tudta betolteni teljesen, lefagyott 90% bebootolasnal. Elvileg mindent a megadott leiras szerint csinaltam, save torolve, sysbe beirva a pna tipusa...nylevi fajlokat, speedcamet, utility-t stb is raraktam..
Ujboli probalkozas utan, csak a brandinget masoltam at, s nem latom megsem a poi ikonokat sem, s a GJA jellemzo skint sem..
Mi lehet elso olvasatra a hiba?
Segitseget koszonom! -
csonti70
csendes tag
válasz
kisspista
üzenetére
Be másoltam a content mappába az utility-t.Az ini fájl ezt mutatja:
swpoi=1
swbuilding=0
swhistspeed=0
swphoneme=0
DirContent=\SDMMC\Primo\content
DirSave=\SDMMC\Primo\save
Sound=set.wavEz most jó vagy nem? Mobilnavigator exe-vel indul nekem a primo.Még konkrétan mit kellene állítanom?
Előre is köszi. -
kisspista
senior tag
válasz
Szanyo74
üzenetére
Köszönjük mester!

Szerk.:GJA_v2.26_800x480_zz
A skin CSAK 800×480-as felbontást tartalmaz!!!
- LeSScro Weather Mod 2011.
- TiTidom Weather v2.9 időjárás.
- FM-transmitter választhatóan Primo belső, vagy külső.
- Zenelejátszó választhatóan Primo belső, vagy külső.
- Képernyőkímélő
- TTS indítási és kilépési hangok
- TTS tápellátási hangok
- TTS 'Hol vagyok?' képernyő (elérhető a Gyorsmenü gomb hosszú megnyomásával, ha a Pánik mód nincs engedélyezve, vagy a Gyorsmenüből)
- Ország információk
- TTS kanyarodási korlátozások
- TTS figyelmeztető táblák (nincs szükség többé hangfájlokra)
- TTS úticél (vagy köztespont) távolsága és érkezési idő (elérhető a következő manőver hosszú megnyomásával)
- Rendszerüzenetek felolvasása
- TTS útvonal összefoglaló felolvasása útvonal tervezéskor
- TTS újratervezési információk felolvasása
- Honti TMC kijelzés (Skin/Rendszerbeállítások menünél választható)
- TTS vezetési képernyő gombokhoz hang hozzárendelése
- Új képernyőkímélő és betöltési kép - Köszönet érte DirectorX-nek!
- Utcanevek megjelenítése (2D/3D/Navigáció)(#5916) csonti70: Azt kell állítanod, hogy a memóriakártyát milyen néven használja a készüléked. Lehet pl. SDMMC, vagy akár ResidentFlash vagy Storage Card ...stb. Ezen neveket kell helyesen felírnod, hogy működjenek a utility beállítások.
Beállításod alapján elmondható, hogy a memóriakártyádon Primo könyvtáron belül található a szoftver, s nem a gyökérkönyvtárban. -
Szanyo74
tag
GJA_v2.26_800x480_zz [link]
-
kisspista
senior tag
válasz
Mawerik
üzenetére
Annak idején, mikor a branding-et feltetted, akkor úgy alakítottad át a POI-kat, multi POI-kká, hogy a branding.zip\project_config mappát kitörölted, a benne lévő igo9.ini (30 kb) fájllal együtt.
Visszaállítani úgy kell, hogy ezen fájlt és mappát vissza kell tenni a branding-ba. Legegyszerűbb megoldás, hogy újra letöltöd a komplett branding.zip-et.(#5911) csonti70: Bár nem vagyok A701 CsL, de azt én is el tudom árulni neked, hogy a utility mappát a Primo gyökérkönyvtárába kell másolni. Módosítani szükséges a *.ini fájlokat, amiben a helyes elérési útvonalat kell megadnod, a készülékednek megfelelően (pl. mapchanger, backup ...stb.)
-
Mawerik
tag
Kellene egy kis segítség!
Hogyan tudom a multi poi ikonokat kikapcsolni? Valahol olvastam, hogy a sys.txt-be beírni valamit, de sehol sem találom. Segítsetek légyszi!!
-
snowdog
veterán
Ez az üzenet:
Failed to open file:
ui_igo9\480_270\ui\green_480_272.ui
exiting application.nekem azt sugallja, hogy nem 480x272-es skint tettél fel. Vagy hibás a skin, és nincs is benne a keresett ui.
drotifuti
Panasonic Strada CN-GP50N PNA
Képernyõ felbontás (pixel) 480 x 272 -
drotifuti
aktív tag
válasz
kockazatos
üzenetére
hogy érted el h a neveden köszön az új skin_? mit kell átírni?
ez priviben akart menni de így is jó
-
A701 CsL
csendes tag
Ha valaki le szeretné tölteni az előzőleg feltett skint, és nem megy a data.hu, akkor innen is le lehet tölteni:
http://www.multiupload.com/KPIKUEDEAI
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- LEGO klub
- Gyúrósok ide!
- War Thunder - MMO Combat Game
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - MAGYAR - 226 Ciklus - 88% akku -
- HP Elitebook 840 G4,14",HD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ÚJ Lenovo Legion 5 - 15.1"WQXGA OLED 165Hz - Ryzen 7 260 - 24GB - 1TB - RTX 5060 - 3 év gari - HUN
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- 246 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050Ti 4GB Nbase Black Midi DeepCool 400W
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
Érthető.