- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
snowdog
veterán
válasz
kisspista #5199 üzenetére
Megint csak azt kell mondanom, hogy tévedsz. Nem úgy fog kikerülni, ahogy gondolod.
Meséld már el nekem, hogyan lehet a legális verziót "simán másolni". Mert erről még nem hallottam, ez nekem új.
Ha a feltört verzió megjelenik, akkor az csak egyféleképpen történhet. Valamelyik gépen legálisan megjelenik (lásd korábban mellékelt linkben a teszt gépet), kiszedik belőle a programot, és feltörik. Ezt fogják közzé tenni. Ezt a módszert ugyanis nem lehet kivédeni.
És ennek semmi köze az NNG-hez, vagy a Microsoft-hoz.
-
kisspista
senior tag
-
snowdog
veterán
válasz
kisspista #5197 üzenetére
Azt hiszem ebben most tévedsz (részben). Abban egyetértek veled, hogy nincs feltörhetetlen program. De nem olyan széles körben értenek hozzá, mint gondolod.
Amiben meg tévedsz: "szerintem már kisebb körben ugyan, de terjesztik kéz alatt, ebben biztos vagyok". Ez kizárt dolog. Egyrészt mert technikailag megoldhatatlan, másrészt a hivatalos tesztelők (aki hozzáférhetnek a tesztpéldányhoz) olyan nyilatkozatot írnak alá, hogy egy perben a gatyájukat is elperelnék tőlük, ha kikerülne bármi is, akárcsak "baráti" körben.
Az aki meg képes feltörni a programot, és még arra is késztetést érez, hogy publikálja, nem több egy-két személynél. És ha már hozzájutottak a programhoz, és fel is törték volna, akkor az már kint lenne a neten. Mert nekik az a győzelem, hogy megmutathatták mire képesek. Ha jól emlékszem egy ilyen sikerélmény után üzentek is az NNG fejlesztőink.
-
DirectorX
tag
Én is jelentettem már be járdát mert 5 lehetőségből 4-et arra tervezett. Megköszönték e-mailben és a következő frissítésen már nem lesz rajta....kíváncsi vagyok
-
axelbox
tag
Nem tudjátok miért lehet olyan probléma a Primonál,ha kiválasztom a TTSEszter hangot automatikusan átáll egy másikra...Nem tudok rájönni miért csinálja ezt?
-
drotifuti
aktív tag
GJA 2.23 carbon-nál ojan gondom van h átírom az aktuális sebesség szinét vörösre, pillanatnyilag át is változik, de ha ujra indítom visszaáll alapra...save mappát létrehoz a primo..
-
TRob1
veterán
Akkor valaki nyomás a TM oldalára és jelezni, hogy az biza földút, majd javítják a következő map-ra (vagy az azutánira)
-
snowdog
veterán
válasz
laszlohu #5177 üzenetére
Nem kevered a dolgokat? Pontosan mit is csinál a program?
Ugyanis két lehetőség van:
- engedélyezve van, és szó nélkül tervez földúton,
- nincs egedélyezve, de ha az uticél másképpen nem közeleíthető meg, akkor szól, de mégis arra tervez (ha nincs más lehetőség, akkor merre is tervezne?).Ha nálad a harmadik variáció jött elő, hogy le van tíltva, nem szól miatta, másfelé is meglehet közelíteni az uticélt, de mégis földúton tervez, akkor az már tényleg érdekes.
Ez akkor akár térképhiba is lehetne, na de öt térképnél is így lenne. Persze ha nem vették észre, akkor nem is javították.
-
snowdog
veterán
Nézőpont kérdése.
Nyilván fényképeket nézegetve sokkal részletgazdagabb az ábrázolás. De egy navi programnál még ha szebb is a grafika, véleményem szerint nem ez a legfontosabb tulajdonság. Egyrészt vezetés közben az ember ritkán nézi, másrészt sokkal fontosabb, hogy gyorsan, normálisan tervezzen.
-
laszlohu
addikt
Sziasztok!
Primo 1.1 - et használok, és a beállításoknál nincs bepipálva, hogy földút, mégis arra vezet.
A legújabb térképet használom.
Győr-Moson-Sopron megyében, ha kiválasztom az uticélt , hogy Lipót, akkor valami Lickópuszta nevű hely felé akar navigálni, ami egy földút. -
Tompie
őstag
válasz
snowdog #5167 üzenetére
Ebben a cikkben azt írják, hogy 5"-ra felesleges a 800x480 felbontás, egy másik fórumon valaki tapasztalatból azt írta, hogy sokkal szebb a kép és részletesebb, illetve olyan utcákat is látni rajta amit kisebb felbontáson nem.
Ergó akkor ez egy tök szubjektív dolog, valakinek tetszik, valakinek nem. -
Gabipro
csendes tag
Kijött a legújabb diMka skin verzió! (diMka WA P 1.1.4)
[link]
Várom az "ügyes srácok" módosításait ...
Ahogy olvasom az újításokat, ebben már sokat dolgozhat Eszterke! -
Astorx
csendes tag
válasz
Szanyo74 #5146 üzenetére
Szia Szanyo74,
felraktam a GJA_v2.24_800x480_zz2 skint és szépen megy. Amikor az Eszter hang helyett másikat szeretnék választani akkor a következő hiba üzenttel elszáll:
Failed to open file:
§voice\Voice_hun_mokus.zip§\big_flag_hun.bmp
exiting application.Érdekes, nem értem a mókus miért figyel be
Tudnál Te vagy bárki tanácsot adni hogy mit csináljak?
Köszönöm!
-
Nkboy
senior tag
Sziasztok!
Mi az a Mod Force?
Köszönöm!
-
kisspista
senior tag
Honti-féle TMC indikátor (TMC jelerősség-kijelzés) 800x480-hoz
Az indikátor működik, segítségével mindig, pontosan tudhatjuk vezető képernyőn szemlélve, hogy van-e TMC vétel, és ha van, mekkora erősséggel és melyik csatornán.
Ennek használatához a következő lépések szükségesek:1. aktuális skinben (pl. GJA 2.24) a skin/800_480\ui mappában lévő navigatemap_800_480.ui fájlt kimásolod, majd megnyitod szerkesztésre, majd a TMC ivent rész után az alábbi bejegyzést bemásolod, majd a fájlt elmented, és visszamásolod - felülírva - a skinben.
/FONTOS! Ne brandingbe, hanem skinbe másold!/;--Honti TMC indicator
<TEXT xxx class="txt_16bd bb_ww" x=700 y=174 w=99 z=1 color=#000000 glowtype=1 glowsize=4 color2=#FFFFFF align="CENTER"textmodel_wstr="tmc.state" padding=0 fontsize=16 visible=(%lua.tmcWasPresented && %traffic.settings.traffic_enabled && !%warning.driveralert.alerts.size > 0 && !%navigation.has_junctionview && !%navigation.is_in_simulation)>
<TEXT xxx class="txt_16bd bb_ww" x=700 y=195 w=99 z=1 color=#000000 glowtype=1 glowsize=4 color2=#FFFFFF align="CENTER" textmodel_wstr="tmc.current_station_name" padding=0 fontsize=16 visible=(%lua.tmcWasPresented && %traffic.settings.traffic_enabled && !%warning.driveralert.alerts.size > 0 && !%navigation.has_junctionview && !%navigation.is_in_simulation)>
<SPRITE xxx x=700 y=220 w=99 z=1 alpha=30 align="CENTER" bmp="tmc_signal_indicator.spr" phasemodel="tmc.signal_strength" visible=(%lua.tmcWasPresented && %traffic.settings.traffic_enabled && !%warning.driveralert.alerts.size > 0 && !%navigation.has_junctionview && !%navigation.is_in_simulation)>2. Letöltöd ezt a fájlt: [link], és bemásolod a skin/800_480 mappába tmc_signal_indicator.bmp néven.
3. Ugyancsak ezen mappában megkeresed a tmc_signal.spr fájlt, duplikálod és a másolatot átnevezed tmc_signal_indicator.spr névre.
Ekkor a mappában megtalálható lesz ezen 4 fájl:- tmc_signal_indicator.bmp
- tmc_signal_indicator.spr
- tmc_signal.bmp
- tmc_signal.sprEzen fájlok mindegyike kell, hogy szerepeljen a skinben.
Nagyjából ennyi, használjátok egészséggel!/Köszönet ZoZ-nak, m.jeno-nek és akik ebben közreműködtek! Minden elismerésem az övék./
-
Szanyo74
tag
GJA_v2.24_800x480_zz2
- Figyelmeztető táblák ( pl. előzni tilos, vadveszély, stb.) típusának hanggal történő bemondása.(csak Trob 1.6b brandinggal)
- Kanyarodási korlátozást jelző táblák hanggal történő bemondása.(csak Trob 1.6b brandinggal)
- LeSScro Weather Mod 2011.
- TiTidom Weather v2.9 időjárás. -
drotifuti
aktív tag
válasz
kockazatos #5144 üzenetére
Ha a primo gyökerébe rakod a ui...mappát akkor a igo betöltő/kilépő képe változik ha a skinbe cseréled akkor a skin inditó/kilépő képe fog változni(nagy értelme nincs, 2mp re minek?)
Én a gyökérbe raktam a két bmp_t a ui..mappába és így az igo betöltő változik... -
kockazatos
tag
Sziasztok!
Akarok csinálni olyat hogy lecserélni a loading és exiting bmp-met a nappali és éjszakai skinemben!
Különbözőt akarok tenni nappalra és éjszakára!
Ezt legkönnyeben hogy tudom megcsinálni? Brandingos skint használok! A loadingnak és exitingnek szánt bmp-t átnevezem arra amire kell eddig ok! De aztán? Valamint kell e valamit írni a sys-be? Vagy a primo gyökerébe hozzak létre ui_igo9 mappát ebben egy 480x272 mappát beteszem a nappali loadinget és exitinget majd csinálok egy skin night mappát ebbe meg beleteszem az éjszakai loading és exitingemet?
Ha meg csík is kell akkor beleteszem a progressbart is! Jól akarom vagy jól mondom? -
DirectorX
tag
Nyah közben átírtam a branding\project_config-ban az oasis alatti részben az SDMMC bejegyzéseket ResidentFlash-re és már jó a zene is.
-
m.jeno
senior tag
Ma volt szerencsém a TMC állapotsort kipróbálni, ahol talál jelet ott müködik is.
Viszont, arra tud valaki megoldást, hogy a zöld csík valóban a jelvétel erősségét mutassa és ne fusson ki a képernyő széléig, a problémát az okozza, hogy a TMC események képernyőről van a kijelés átrendezve, csakhogy, ott a zöld csík vagy 3 cm hosszú lehet, itt a képernyőm csak 1 cm.
-
snowdog
veterán
válasz
DirectorX #5132 üzenetére
Az FM transzmitternek próbáld meg ezt az útvonalat megadni: ResidentFlash2\MyShell\FM.EXE
Én nem próbáltam, csak tippelem.
Ha ez van megadva: ResidenFlash/Audio akkor nem csoda hogy nem látja.
Írd át erre: ResidentFlash/Audio (t betű hiányzott!)
Viszont ha csak itt írtad el, akkor nincs tippem. -
DirectorX
tag
válasz
Szanyo74 #5129 üzenetére
Neked is köszi ezt a sok melót.
Viszont még 2 kérdésem lenne.
1. Az Fm Transzmittert hogy kell beállítani mert most a külső van választva de sys bejegyzésem nincs mert nem tudom az elérési utat és így az még nem műxik.
2. A primo belső zenelejátszó nem látja a ResidenFlash/Audio mappában lévő muzsikákat és így nincs lejátszható zeneszám -
snowdog
veterán
válasz
snowdog #5124 üzenetére
A probléma megoldva.
A themechanger\ mappába be kell másolni a MortScript.exe-t. Ez megtalálható a utility mappában.
Ezt követően újrainduláskor megjelenik a file manager fa, abban kell kiválasztani a Lesscro mappát. További részletek a mellékelt Témacserélö.pdf-ben találhatók.
-
Gabipro
csendes tag
Igen... én is hezitálok a 2 skin (gurjon, dimka) között...mindkettő jó. Ráadásul az ügyes srácok meg kb. 2 naponta készítenek hozzájuk újabb módosított verziót. Visszatérve a kérdéshez, én is jobban örülnék annak, hogy ha a jobb oldali (egyébként dupla) ikonsor jobban testre szabhatóbb lenne, nem csak ki-be lehetne kapcsolni az egyes ikonokat. (Elég lenne egy sorban is...néhány fontosabb funkció...)
-
DirectorX
tag
válasz
Szanyo74 #5118 üzenetére
Nekem a Skinchoix (asszem ez a neve) nem indul mikor a weather képre nyomok és kilép a Primoból WinCE felületre annak kellene elindulni de application problémával nem indul el és így nem lehet bekapcsolni hogy váltsa a skint meg írja az időjárást.(a hibaüzit most nem tudom fejből leírni sajna)
(wayteqx950HD)
-
Szanyo74
tag
Ha valakinek gondja lenne a Weather-iGo program használatával:
Időjárási fájl létrehozása: elindítod a Weather-iGo v2 programot.
Munu/Mes options... A feljövő ablakban beírod a Ville Recherchée : a kívánt település nevét majd rányomsz a Rechercer... gombra. A menüben megjelenik a település neve, kiválasztod nyomsz egy igent majd Fermer..(elfogadod)
MAJ Météo-Betölti az időjárást, most már csak el kell mentened. Transférer vers le GPS....
Megkérdi hova menstd el. Kész! -
Astorx
csendes tag
Sziasztok, Dimka skin-ben van lehetősgég a navigáció képernyőn a jobb oldali ikonsort eltuntetni?
Igazából a tök érdekes hogy a gurjon és dimka skineket nem nem házasították még. A gurjon navigációs felülete sokkal jobb, ellenben a Dimka tudása (warnings etc) messze jobb. -
DirectorX
tag
válasz
kockazatos #5106 üzenetére
Át kell méretezni valamilyen egyszerű képprogrammal, nem fog torzulni, és kész is.
-
snowdog
veterán
"Az OEM (Original Equipment Manufacturer) kifejezés arra a szituációra utal, amikor egy vállalat az eredeti gyártótól megvesz valamilyen terméket, majd mint sajátját adja tovább, gyakran valamilyen nagyobb termék részeként."
Na most ezt a Primo esetében úgy kell értelmezni, hogy egy gyártó (Wayteq, CNS, Navon, stb) vagy forgalmazó megvásárol x számú Primo license-t, és ezért cserébe x számú gépre azt feltelepítheti. De magát a Primo-t nem hozzák bárki által megvásárolható kereskedelmi forgalomba. Csak OEM partnereknek adott a lehetőség.
Aztán van aki nem is nevezi meg a Primo-t, csak annyit közöl, hogy iGO alapú navi program, és valamilyen fantázianéven adja ki.
-
kisspista
senior tag
Novo Primo Green 8.5.12.165600 SR1 (480x272)
Ez a Primo 1.2 ???
-
Szanyo74
tag
diMkaWA113_800480_zz3
Letölthető a www.zz74.fw.hu-ról + hangfájlok stb.[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Windows 11
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hardcore café
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- PlayStation 5
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest