- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- Rák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
meat grinder
csendes tag
abban az időben nem is emlékszem hogy jöttek volna ki ''gagyi'' albumok. egyszerűen más volt az egész..
emlékszem, mikor előszőr megláttam a public enemy-shut em down című klippjét, aszittem összekakálom magam, annyira isten volt az a szám.súlya volt annak a zenének. aztán a nyugati parton is beindultak a jó muzsikák.(pl. mikor ice cube kiszált az N.W.A.-ból) jöttek a jobbnál jobb albumok. szombatonkén Yo' MTV raps(amit aztán később áttettek szombat éjfélre) totál más világ volt.. ma megnézek egy előadót, és másnap már a nevére sem emlékszem, csak arra hogy mekkora csöcsök voltak a klipben.
sux az egész.
-
meat grinder
csendes tag
válasz
God Vazzeg #43 üzenetére
a DAS EFX egy isten volt. dead serious mekkora album. nagyon nagy arcok.
-
meat grinder
csendes tag
-
meat grinder
csendes tag
''A legtöbb rap az én ízlésem szerint nem zene, csak szánalmas erőlködés megmutatni a nagy nehéz életet.''
ebből látszik, hogy lövésed sincs a stílusról bocsi.
menj el egyszer egy operaelőadásra, és nézd meg a főhős(nő)t, hogy mennyire erölködik, ahogy előadja a nagy nehéz életét...nyílván az sem tetszene, de attl még nem szánalmas.
ez is csak egy műfaj, és itt is vannak jók, meg nagyon gyengék(akik sajnos nem mindíg hullanak ki...) -
meat grinder
csendes tag
érdekes a téma...
én 91-től mentem rá igazán a (dúrvább)rapzenékre. akkoriban jött ki az anthrax-public enemy: bring the noise c. száma(attack of the killer b's) nálam az indította el igazán ezt az egészet. elötte csak a zúzda zenék mentek, hc darálások, grind, ilyesmi... a 80'-as évek light'' rapzenéje sosem tetszett.leszámítva a beastie boys idétlenkedéseit. aztán 93' ban belemerültünk keményen ebbe az egészbe, fellépések meg ilyesmi, de sajna a későbbiekben nem lett az egészből semmi. abban az időben iszonyat király albumok jöttek ki(house of pain, hill, funkdoobiest, lords of the underground, eric sermon, kid frost...) és egészen 99' ig hallgattam aktívan az efféle muzsikát. onnantól kezdtem rájönni, h egyre sz*rabb zenékjönnek, és lassan visszatértem a gyökerekhez
ma már csak ritkán hallgatok rapzenét, akkor is csak a régi nagyokat, amiket hál istennek mind be tudtam szereznia hazai hip-hop kulturáról meg inkább nem mondok semmit...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest