- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Santosh
tag
Sziasztok!
Vettem egy két éves, alig használt E580-at. A gondom az, hogy gyakran akkor is közel maxon megy a ventilátora, amikor alig van terhelve. Szerintetek egy újra pasztázás megoldaná a gondot? Vagy mit kellene tennem?
Köszönöm!
-
Santosh
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy van olyan Thinkpad, amiben nem PWM-es (villódzó) képernyő van?
-
Santosh
tag
Sziasztok!
Van egy IBM T42-m, és a gondom vele az, hogy minden kikapcsolás utáni bekapcsolásnál azt írja, hogy FAN ERROR, és leáll. Ilyenkor ki kell szerelnem a ventit, majd vissza, és utána működik a következő kikapcsolásig. Működés közben teljesen jól működik és jól hűt a hűtő.
Volt egy hűtőcsere a gépemben, azóta csinálja ezt. Az előző hűtő tényleg hibás volt, traktor hangja volt, de ott érdekes módon nem írt FAN ERROR-t. Mi lehet a gond?
Előre is köszönöm.
-
Santosh
tag
Sziasztok!
Van olyan bios beállítási lehetőség T42-nél (ha jól látom, a jelenlegi bios verziónál nincs, lehet, hogy a frissebben már van), hogy ha kap áramost a noti, akkor mindig kapcsoljon be automatikusan?
Esetleg valami más mód erre?
Előre is köszönöm!
-
-
Santosh
tag
Sziasztok!
Egy Thinkpad-et (T42-őt) szeretnék napi 24 órában bekapcsolva használni. Alapjáraton hangosan, mélyen búg a ventilátora, ezt valamelyest orvosolni tudom egy TPfancontroller nevű programocskával, így csak halkan búg mélyen. Szerintetek veszélyes így használnom?
Az előbbi okból is kifolyólag szeretném szabályozni azt, ha pl. 90 fok fölé emelkedne a proci hőmérséklete, akkor automatikusan kapcsoljon ki a gép. Ezt a beállítási lehetőséget kerestem a biosban, de nem találtam meg. Lehet, hogy biosfrissítést kellene csinálnom? Más programot eddig nem találtam erre a funkcóra. Vagy automatikusan leáll minden noti, ha egy bizonyos hőmérsékletet elér a proci?
Előre is kössz a választ.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Quadro FX 570 eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest