Hirdetés
- Garry84: Sumák aprós?
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- DarthSun: Retro kedvenceim 5. A P4 korszak a 423- tól a 478- ig
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
FoxiestFox #97727 üzenetére
Több win generációnál és több teljesen különböző hardvernél is futottam már bele, hogy idióta ms-éknél valamiért biztonsági frissítésnek flaggeltek egy drivert, amit az automatikus frissítés felerőszakolt a gépre. A dolog szépséghibája egyik esetben az volt, hogy sokkal régebbit tett fel, másik esetben pedig inkompatibiliset, amitől kékhalál lett. De tunerek kapcsán is számtalan példa van rá, hogy a win rossz drivert akar automatikusan rátolni, hiába van fenn újabb és működő driver. Nem lepne meg, ha most is hasonló lenne... bár rendszeresen vannak hírek is arról, ha tömögesen tesznek taccsra gépeket, néha úgy, hogy még helyreállítani sem lehet.
-
magellan2600
tag
válasz
A RAM-ot teszteltem memtest-el csere után, hiba nélkül lefutott a teszt. Meg a Win is felment gond nélkül. Általában ha hardveres gond van valahol, akkor az egy Win telepítésnél kibukik. Legalábbis én eddig ezt tapasztaltam.
Meg ugye írtak itt is T61-nél ilyen gondot, szóval gyanús egy kicsit, hogy ezt most a Microsoft szúrta el.Ma kapott egy új Wint-t, és kihagytam a legutóbbi update-ket, majd az idő eldönti, hogy ez volt-e a gond.
-
Mr Bond 007
őstag
válasz
Pedig elég gyakori. Én is belefutottam már nem 1 konfiggal. (nem csak lenovo)
-
darvinya
titán
válasz
Pedig Win7 hibás, nemrég írtam hasonlóról, azóta sem jelentkezett.
-
Tikakukac
titán
válasz
Évi 2-szer csinálja anyám gépe is. Pedig a RAM-ok tökéletesek, 4 másik gépben is megnéztem és ebben is.
Fogalmam sincs mi a kínja, de amíg ennyiszer történik nem érdekel, annyi időm nincs rá, hogy felgöngyölítsem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga Slim 7 Pro 14IAP7 i7-1260p (12 mag!)/16GB DDR5/512SSD/400nit
- Lenovo Legion 5 15ACH6H
- ASUS TUF F15 gamer laptop, i5-11400H, RTX 3050 Ti, makulátlan állapotban+ajándék
- Garanciális // Lenovo Legion 5 // i9-14900HX // 32GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070 // 240Hz
- Acer Predator Helios 16 // i7-13700HX // 32GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070 // 240Hz
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1TB GTX1650 500nit 4K 1 év teljeskörű gar.
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3694
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest