Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: WindowBlinds 11
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
Nagyon szépen köszönöm!-Ezzel mindenre megoldást mutattál, szuper. Nincs PATA vinyóm, így az üres. Ez megmagyarázza a felesleges tökölést.
-A venti elég zavaró, de akkor megszokom.
-Mókolásra fel, szuper, akkor megoldom, pedig én is mindent okosba beállítottam a BIOS-ban már, csaknem adta be magát mégsem.Poénból a pár ezrest megéri. Meg mert apám kért egy random műhelyes gépet. Csak egy "space"-t kell szereznem és újra szól az elpusztíthatatlan T43. Amúgy valami DOS-os akármit kell majd rajta futtatni, szóval nem kell egy core-iPaks2 erre a célra.
Van egy elfekvő 32 gigás SD karim. Ez akár jó lehetne nem? Vagy a 32GB tól sok ha DOS-t akarok futtatni rajta mert az nem fog bírni vele?
(#93774) Mirr Murr: Sajnos, gondolom csodák nincsenek. Szerencsére el vagyok árasztva modern TP-kkel: céges T440p "átok" becenévvel (talán idén cserélődik már
Egy 420-as jöhetne simán helyette
Az tuti kényelmesebb) meg a saját W520-om. Az korrekt mondjuk. El akartam adni mert nagy szükség nincs rá, de egyszerűen jó. Ez csak ilyen trollkodásra kell, meg mert csoda, hogy 11 éves akksival egy órát bír.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 touch gari 2028.11
- Lenovo Thinkpad T490, 14" FHD IPS kijelző, I7-8565U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gara
- Acer Extensa 215-52 (2021) Megkímélt állapot, 1 TB HDD, dobozával!
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nagyon szépen köszönöm!
Egy 420-as jöhetne simán helyette
Az tuti kényelmesebb) meg a saját W520-om. Az korrekt mondjuk. El akartam adni mert nagy szükség nincs rá, de egyszerűen jó. Ez csak ilyen trollkodásra kell, meg mert csoda, hogy 11 éves akksival egy órát bír.