Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Chaser
üzenetére
Nem kerülte el ez sem a figyelmemet, láttam, csak több gondom is lenne vele. Egyrészt a terv az hogy megveszem és használom ,sajnos nincs túl sok időm javitgatni egy ilyen darabot(ráadásul ha te nem bírsz vele én max vért izzadnék a semmiért.
) Másodszor pedig a hw gyengébb mint alfánál és nincs gari sem. Mire elérném a kivánt felszereltséget árban ugyanott lennék(dokkoló nélkül ugyan...) -
Grafirka
őstag
válasz
Chaser
üzenetére
Szerintem valami osszeakadt, mert kb 3 hete nem volt ujrainditva szegeny.Mozizos, netezos gepnek hasznalom es este alltalban belealszom a filmbe amit nezek, aztan csak masnap esten ulok ismet eleje, ezert hosszabb ideig csak hibernal majd felebred es ezt mind igy.
Azt mar eszrevettem hogy nehany dolog hajlamos megzavrodni ha hosszu ideig nincs ujrainditva, pl. a hang es fenyero OSD eltunik. Mukodik de nem jelez ki semmit amig ujra nem inditom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- World of Warships
- sziku69: Szólánc.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anime filmek és sorozatok
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Renault, Dacia topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- Dell XPS 9570 - i5-8300H, 15" Full HD, 1 TB HDD, 32 GB RAM
- MSI Bravo 15 C7VF Gamer laptop
- DELL Latitude E7440 Ultrabook i5/8 GB RAM/128 GB SSD/Full HD érintőképernyő
- HP ProBook 470 G3 17.3 nagyképernyős laptop i5-6200U 8GB DDR4
- Lenovo LOQ - Jótállás & Garancia- Ryzen 7 7435HS / RTX 4050 / 512GB SSD / 44GB DDR5 /Notebook táska
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) Másodszor pedig a hw gyengébb mint alfánál és nincs gari sem. Mire elérném a kivánt felszereltséget árban ugyanott lennék(dokkoló nélkül ugyan...)