Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
válasz
soldi3r
üzenetére
Nem. Se a HP, se a Lenovo nem "futtat" olyan listát, amiben a lopott eszközök szériaszámai szerepelnek. Azt viszont minden esetben ki lehet deríteni, hogy egy eszközt kinek adott el a nagykereskedés/disztribútor. Persze ez csak azokra az eszközökre vonatkozik, amelyeket hivatalos úton kerültek be az országba. Ha a gép lokalizációja magyar, akkor biztosan hivatalos úton jutott be az országba. Ha pedig nem magyar, akkor meg majdnem biztos, hogy nem hivatalosan. Ilyenkor azt sem lehet kideríteni, hogy ki adta el kinek az eszközt.
Egyébként meg nem törödnék ezzel a kérdéssel. Ha még garanciális, akkor a garanciát akkor is el tudod intézni, ha lopott a gép. Ha pedig nem garanciális, akkor pedig nyilván egy adásvételi szerződéssel veszed meg. Ha te akarsz valami miatt reklamálni, akkor ott a papír amivel megteheted. Ha pedig rajtad keresnék a gépet, mert rendőrségi ügy lett belőle, akkor meg annyit kell mondanod, hogy ellopták tőled is. Nem vagy köteles bejelenteni, ha elloptak tőled valamit. Viszont így nem is kérhetik számon rajtad a gépet.
-
Tikakukac
titán
válasz
soldi3r
üzenetére
Fölöttünk lévő emberre pingelj rá és megtudod.
Meglepne egyébként, kisker adatokat gyártó szerintem nem kap nem is nagyon kaphat vissza. Az ilyet a boltban/bolthálózatban vagy még talán nagykernél tudnád megkérdezni ahol vették/küldték kiskerbe, sn alapján szoktam én is rákeresni ha épp olyan gép van amire rálátok, nyilván adatokat nem adunk ki, de gari időt azt minden további nélkül. Céges gépnél meg ismeretlen tulajnál nagyjából felejtsd el, esélytelen, hacsak nem vagy jóban minden itthoni disztrivel

Az ilyen egységes lopika nem lopika kérdésemre kacarászást kaptam legtöbbször...ívesen letojják amúgy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7320 -Érintőképernyős - I7 1185G7 - 16Gb ram - Több db
- Asus TUF A15 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Dell latitude 5420 i5-1145G7/ 16gb ddr4/ 250gb m.2 SSD
- Dell XPS 9350 13.4 /16:10/FHD+1920x1200/Intel Core Ultra 5 GEN2 226V/16GB/512GB SSD/ÚJ
- Számítógép, Laptop, I3-7.gen, 8GB DDR4, 240GB ssd, magyar bill, 15,6"-os Full HD kép, gyári töltő
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3883, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest