- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lehet, hogy csak nekem tűnt oltásnak, ha így van akkor elnézést kérek!
Egyébként az nagyon jó ötlet, ha ez a kérdés belekerül a topiknyitóba. Arra gondolok, hogy ezek a gépek (T410, T420) most jutnak el az életciklusuknak abba a részébe, amikor a gyári ram kb kötelezően upgradelendő, mert anélkül már nemigen elég a teljesítményük.
Én is így jártam a 420-assal, hogy vagy új gép nagyon sok pénzért, vagy +4 giga ram, és egy SSD a vinyó helyett. A kettő együtt igaz, hogy kb annyiba került, mint a gép használt értéke, viszont ezzel a ráköltéssel még évekig, vagy legalábbis addig, amíg előbb tönkre nem megy, a gépem használhatósága ki lett tolva. Sőt azt mondom, hogy megnézegetve a mostani T széria árakat, olyan gépet, mint amit most használok az upgrade után (i5, 8 giga ram, 500 giga SSD) csak nagyon drágán tudnék beszerezni. Annyira drágán, hogy azon gondolkozok, hogy veszek használtan egy ugyanilyet otthonra, abba teszek szintén +4 giga ramot és egy kisebb, 256-os SSD-t, és szerintem érezhető időre meg van oldva az otthoni gépem (mivel az otthoni gépem sajnos már 7 éves és időnként sok türelem kell hozzá).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Quadro FX 570 eladó
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged