Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - bambano: Bambanő háza tája
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka

- 

LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

HSM
félisten
válasz

Tikakukac

üzenetére
						Pedig ez abszolút a "szemetes" kategóriájú HDD, ezzel az égvilágon semmi optimalizálást nem eszközöltem, csak szórom rá a fájlokat, ráadásul még az USB2 is szépen ráhúzza a kéziféket (dejó is volt, míg volt USB3-am
 ). Már jó töredezett is lehet, mert szabad hely nem igazán akad rajta, viszont össze-vissza van róla törölgetve/módosítva/létrehozva mindenféle.... 
No igen, az ilyen telirakott képes óriás csodák tudnak érdekes dolgokat művelni, ezt belátom, majd próbálok valahonnan keríteni ilyet is netről.

Én mindenesetre kíváncsi leszek, mire juttok a tesztekkel, aztán majd ha itt lesz nekem is a kütyü, átklónozom a rendszerpartícióm, és megmérem, én mit tapasztalok a T420-al.
 Szerintem az sosem árt, ha gyűlik a tapasztalat a topikba, több nézőpontból is. 

Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós áron, Új Lenovo ThinkPad T14 Intel Core Ultra i7-165U/16GBRAM/512SSD/14" FULL HD+ IPS kijelző
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
 - Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
 - Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
 - Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+

- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
 - Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
 - Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
 - 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
 - Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

). Már jó töredezett is lehet, mert szabad hely nem igazán akad rajta, viszont össze-vissza van róla törölgetve/módosítva/létrehozva mindenféle.... 

Szerintem az sosem árt, ha gyűlik a tapasztalat a topikba, több nézőpontból is.