- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bitpork: Ingatlan eladás
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mutyuru
aktív tag
válasz
westlake #50566 üzenetére
Bar nem olvastam el minden hozzaszolast, de a lenyeget igen. Nem hinnem, hogy itt az a fo kerdes teljesen zart vagy sem a kijelzo...
Van egy problema - bar ettol a gep hasznalhato -, de megis gondot okoz, amit a vasarlo nem tud megoldani. O fizetett a gepert es a garanciaert es elvitte a megfelelo helyre varva a megoldast. Nem cseret kert, hanem a bogar eltavolitasat. Ha ez maskeppen nem oldhato meg, akkor a szerviznek es a LEnovonak kotelessege megoldani a problemat, mivel itt nem esztetikai problemarol van szo. Egy olyan dologrol beszelunk, ami akar a kijelzo hibas osszerakasabol/illesztesebol is adodhat.
Ha a problemat csak a lenovo szerviz tudja elharitani, akkor ezt nekik kell. Mivel nem egy kis gyartorol beszelunk, hanem az egyik piacvezetorol, igy elvarhato a vasarlo ne csak addig legyen fontos, amig kifizeti a tobb szazezret a business gepre. Ahogy korabban fogalmaztak elottem, ha a Lenovo ezt sokaig folytatja, akkor gyorsan visszaeshet a renomeja.
Kesobb afele fordulnak az emberek, aki nem xarja le oket es rendes szervizt biztosit.Miert mondom ezt? Nalam egy szimpla csavar meghuzast kellett volna megcsinaljanak, mivel a kijelzo zsanerja elengedett. Ezt en is megtudtam volna tenni, de ha bena vagyok es eltorom, akkor repul a garancia. Mivel a szervizba a csako bena volt es eltorte a muanyag keretet, igy kellett varnom kozel masfel honapot, amig visszakaptam. Persze nem beszelve arrol mivel munkaeszkozom a gep, ezert majdnem 100 000t buktam egy uzleten a keses miatt. Ezt nem lehet bizonyitani es leverni a lenovon. Ezzel csak utalni akarok arra, amit feljebb irtam. Es meg mindig, amit a vasarlo nem tud megoldani az szervizes problema. Es itt a Lenvonak torekednie kellene a vasarloi elegedettsegre.
-
Tikakukac
titán
válasz
A kijelző nem zárt. De ha ki akar magával b@szni akkor csinálja csak úgy, hogy bemenjen bogár és por. Nekem a HTC-ben 4. kijelző van, mert beporosodott. Ki is cserélték minden alkalommal. Közben ugye szétnyírták a fél telót, így jelenleg egy komplett új telót nyúzok. Megérte nekik? Tippre nem. A kérdés inkább az: most akkor miért ennyire hülyék, hogy vágják a tökük alatt a fát?
-
metal01
őstag
válasz
Szerintem ez halott beszélgetés. Hagyjuk a témát.
Itt arról van szó, hogy valamilyen megoldást lehessen találni a kérdésre, és nem önfejűsködésről. Ha a te több százezer Ft-os gépeddel történne ilyen, akkor én is VÁROM a véleményedet...
Igen, volt már szerencsém panelt szétszedni. És azt is tudom, hogy nem garantált, hogy azt össze is lehet tenni úgy ahogy volt. Ezért várom a szerviz/Lenovo segítségét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- További aktív témák...
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Precision 3591 15.6" FHD IPS Ultra 5 135H 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest