Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- bitpork: 2025, zárás
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mdk01
addikt
Ebből a három oszlopból honnan lehet tudni hogy melyik milyen típusú bill?
Ezen kívül m ia különbség az alsó és felső táblázt között?Neten nem találtam meg hogy melyik bill lehet a gépembe ezért majd kiveszem és megnézem a matricát, de jó volna tudni a fenti kérdésemre a választ, hogy be tudjam azonosítani.
Köszi
Üdv. -
Napfénysüti
nagyúr
Ezt nézd meg: Billek
Nekem is NMB van meg barátnőmnek is. Ahogy hallottam a 3 fajtából az NMB-t tartják a legjobbnak. Való igaz hogy keményen kell lenyomni, de szerintem egy kiváló billentyűzet. A konzumer billekhez képest itt érzek hatalmas különbséget én már vissza nem váltanék másra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Path of Exile (ARPG)
- Panasonic LCD és LED TV-k
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple MacBook
- Elemlámpa, zseblámpa
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- További aktív témák...
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest