Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- potyautas: Aktiviti
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
premete
veterán
válasz
Rez_Grof
üzenetére
Visszatettem a recoveryt, de a helyzet ugyanaz; hol elindulnak a wireless cuccok, hol nem. Ha újraindítás után érzékeli az eszközöket, akkor már megy rendben. A wlan legtöbbször elindul, a wwan kb. 10-ből nyolcszor, a bt 10 ből ötször kb. feltettem a legfrissebb BIOS-t is, de semmi eredmény. Az pedig elég ciki, ha egy prezentáción háromszor kel elindítani a gépet, hogy minden felálljon. Ezért akartam kiiktatni a lenovo szoftvereket, a w7 az intel 5300-at jól kezeli, az Ericsson wireless manager a wwan.t szintén, gps-szel együtt, a bluetooth-ot szintén a w7 alapból tudja. Viszont, ha el sem indulnak, semmit sem ér az egész. Rajztáblának használhatom éppen, mert a w7-ben a wacom driverek benne vannak, de nem azért vettem bele korlátlan mobilinternetet, hogy akkor legyen netem, ha a cucc is úgy akarja. Lehet hogy megszabadulok a cucctól, amíg ki nem vágom az ablakon mérgemben. Még megpróbálom linux-szal és 32 bites w7-tel, abból van egy dell oem lemezem, hátha a 64 bitre allergiás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T480s - i5-8350U
- Asus ROG Strix Scar 16 / 16" MiniLED / i9-14900HX / RTX 4090 16GB 175W / 32GB / 2TB + ROG extrák
- Asus Zephyrus G15 4K Ryzen 7 6800HS
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- ELADÓ: ASUS ProArt Studiobook H7600H 64GB RAM / i9 / RTX Studio / 4K OLED
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi