Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WireGuard VPN a mindennapokra
- VHS digitalizálás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- localhost: Hatvan időegység. [Update 65]
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
buherka
addikt
Én már cseréltettem T500-ban LCD-t. Ahogy vesszük egy konkrét pixel hibám sem volt...egy sem. Hanem inkább szürke foltom volt. Két gyufafejnyi részen és csak fehér háttérnél látszott igazán.
Az egyik lenovo szervizben azt mondták, hogy esélytelen a csere. Így nem cserélik.
Aztán elsétáltam a Szentendrei úti Deltás csapathoz. Nem szaroztak sokat. 5 nap alatt cserélték.
Ezzel a kis progival a gépeden ellátogatsz hozzájuk és megmutatod a halott részt.
Lényeg hogy legyél udvarias...semmi asztal borogatás, meg ilyesmi. Náluk rengeteget számít ez. Mesélte a szervizes srác, hogy olyan LCD is cseréltek, amin konkrétan semmi hiba nem volt, csak a user összekarmolászta valamivel a képernyőt.
Az is jó ebben a szervizben, hogy helyben javítanak...nem szállítanak semmit sehová. Ezért a rövid határidő.(#34805) qnadam...Én szerintem a win beépített AHCI driverét használom. Mert nem emlékszem hogy telepítettem volna a lenovo-tól ilyesmit. A Sentinel 4.00 Pro azt írja hogy támogatott a TRIM...remélem.

Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Szólánc.
- Milyen videókártyát?
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Lenovo Y520 I5 7300HQ GTX 1050 TI 16gb ram 256/1Tb
- XPS 9320 27% 13.4" 3.5K OLED érintő i7-1260P 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Latitude 7430 27% 14" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS érintő i7-1270P 16GB 512 magyarított vbill ujjolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad L15 (11.th i5, 16 GB 500 GB M.2, FHD) leárazás!!!
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932, 100% Akkumulátor
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
- Logitech G29 SE Driving Force PC/PS4/PS5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest