Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
audi100td
nagyúr
Nem érzem, hogy tényként közöltem volna, csak belinkeltem amit olvastam, lehet róla vitatkozni, még mindig nem értem miért vagy ennyire ingerült.
"én örülök, ha kiderül hogy nincs különbség, de akkor mutasd be hogy ez az érték reprodukálható. mi akadályoz meg?"
az, hogy nincs a tulajdonomban se X200 se x200s
Ezek a VID értékek milyen mértékegységben értendőek?
"igencsak meglepődnék, ha ugyanaz lenne a két alaplap. de ezt is elhiszem, ha valaki legalább annyit beír, hogy "előttem volt a kettő, és csont ugyanaz minden". addig én inkább úgy gondolom, hogy a kétharmad fogyasztású cpu-hoz más alkatrészeket raknak."
Én meg az ellenkezőjét gondolom, mivel ezt sajnos nem tudjuk bebizonyítani, addig ez magánvélemény, remélem ezt még nem veszed flémkeltésnek.
Tikakukac: "Nagyon sokan meg nem 6-ot írnak." Lehet valamit nem jól csinálnak, nagyon sokáig én sem tudtam az X201-et (és anno az X200s-t) 8-9W alá vinni, mint kiderült HD Sentinel piszkálta a háttérben a procit.
"de ez pont annyira lenne durva, mintha faterom CULV procis gépét verném oda az SL fogyasztásommal"
Nem éppen, az X200 és X200s nagyon közel áll egymáshoz, nem tartom kizártnak, hogy a cpu-n, hűtőn és a ház kialakításán kívül nincs köztük lényegi különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen9: i7-1185G7/32GB/1TB NVMe SSD/14"FHD IPS, Matt/Win 11Pro
- Hibátlan Lenovo P14s Gen5 AMD Ryzen 5 8540U /16GB 512GB SSD/HUN BILL
- HP USB-C Dock G5 (HSN-IX02) ÁFÁ-s
- Bomba ár! Dell Latitude 5580 - i5-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 192SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3512
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- UTOLSÓ 4db! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest