Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: Fred
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
audi100td #32747 üzenetére
Aki minimális fogyira megy az szerintem élből task kilövéssel kezd, én is egy fullos takarítással kezdtem, és talán 7w nullás fényerőn, és 3-4-esen kifér még 8 wattból. (Itt minden létező trükk játszott, ami még nem a használhatatlanul butítottságot jelent).De amekkora táborból szemezgetünk azért elég valószínűtlen, hogy mindenkinek egy HD Sentinel vagy bármi más beakadt és csak 2-3 embernek jutott eszébe, hogy minden létező dolgot lelőjön a systemen kívül.
Hát, digitális technikából ha valamit megtanultam az az, hogy ilyen kis át katrancozások nincsenek. Van egy adott platform/alap/váz vagy bárminek nevezzük, ami elég fix és ennek a belsejét cseréljük. Jó persze kicsit erős volt a CULV példa, de lényegében erről van szó, néhány alap pillér marad, minden más csere. De minden lehetséges, ennyire mélyen nem merültem bele.
Egy nagyon durván mérnöki tervrajzot szeretnék és akkor elcsábítom a villanyos haverokat egy délutánra és átnéznénk, engem érdekelne, ezért is vagyok mérnökpalánta, hogy érdekeljen. -
lapa
veterán
válasz
audi100td #32747 üzenetére
aszittem van nálad egy x200, de valszeg benéztem csak, bocs. még mindig csak azt tudom írni mint az előbb, nekem az jött le hogy tényként kezeled. keresd vissza a spec sheetet, egyértelműen cáfolja ennek a lehetőségét.
a vid az valami 0,7 + vid * 0,016v , de ezt semmiképp ne vedd készpénznek, mert fejből írtam.
speciel a wifi pont nem fogyaszt semmit, ha idle associated és nincs folyamatos adatforgalom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus rog Zephyrus g14
- Bomba ár! Dell Vostro 3500 - i3-350M I 4GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 3560 - i3-3120M I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 16GB I 240SSD I mDP I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Fractal Design Core 2500 ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest