Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
audi100td
üzenetére
igen, azért az elég kevés, hogy egyetlen embernek sikerült, más meg 7-8w-ok alá sehogyse megy. nekem is volt egyszer 5.5w-om, azóta sem tudtam reprodukálni, tökugyanolyan sw környezettel sem. azt meg legalább annyira nem értem mi ez a varázslás az alulfeszeléssel, amikor már sokadjára (nekem is) el lett mesélve, hogy a gyári minimum (pl. L szériánál vid 17) alá nem lehet vinni. szóval ezek nem kerek dolgok nekem. szívesen elhiszem, ha valaki innen belinkel egy hasonlót, de egyedül franknak obermutterdorfból nemigen.
de szívesen veszem mindennek a cáfolatát, érdekelne mitől függenek ezek a dolgok.
-
Tikakukac
titán
válasz
audi100td
üzenetére
Na vajon, a 8400GS Crysis high grafos videók után bármi jöhet
Ez ilyen, "ó én megcsináltam idenézz, én vagyok a császár" dolog.
Stabil alatt azt értem, hogy amint valamit elindítasz egységnyi növekedés még mindig többet fog enni, mint egy kifejezetten energiatakarékos prociban. Legalábbis ennyi erővel nem sok értelme lenne kiadni egy majdnem 10w TDP-vel kisebb procit.
Én mindent elhiszek, de ott van még valami mókolás, élek a gyanúval. Ennyi idő elteltével azért látnunk kellett volna már nagyon sok ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4200U/8GB DDR3/Win 10Home/12,5" FHD/ !ÉRINTŐKÉP!/!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo V155-15API - Ryzen 5 I 8GB I 512SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ez ilyen, "ó én megcsináltam idenézz, én vagyok a császár" dolog.