Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
franc0
üzenetére
Büszke is lehetsz! Ez jól jelzi, hogy értelmi képességeden van mit fejleszteni, ugyanakkor megvan benned a potenciál!
Elképzelem, ahogy BMW ket árulsz, bemegy valaki, hogy szeretne egy 320 ast venni, majd közlöd, hogy te szerencsétlen nyomorult senkiházi, hogy lehetsz ilyen ökör, amikor ott az M3 as ami sokkal erőseb....

No mind1, lényeg, hogy ha úgy döntök a 70 ezer forintom sorsáról, hogy nem ssd re költöm, akkor csak megbocsátod nekem...ha nem, azt is túlélem valahogy

-
Quaresma
aktív tag
válasz
franc0
üzenetére
Szerintem teljesen korrektül levezette, hogy miért is nem éri meg számára a plussz költség
Pedig annyit is írhatott volna, hogy nem, de itt tényleg (bár tudom jó szándékból) nagyon sokan kardoskodnak az SSD mellett. Én is láttam mire képes az ssd egy régebbi géppel is, de attól én még HDD-t használok a gépben és a caddyben is mert a tárhely nekem egyelőre többet ér, mint a sebesség. Nem beszélve az árakról 
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Interactive Brokers társalgó
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Hardcore café
- Autós topik
- További aktív témák...
- Dell XPS 9570 - i5-8300H, 15" Full HD, 1 TB HDD, 32 GB RAM
- MSI Bravo 15 C7VF Gamer laptop
- DELL Latitude E7440 Ultrabook i5/8 GB RAM/128 GB SSD/Full HD érintőképernyő
- HP ProBook 470 G3 17.3 nagyképernyős laptop i5-6200U 8GB DDR4
- Lenovo LOQ - Jótállás & Garancia- Ryzen 7 7435HS / RTX 4050 / 512GB SSD / 44GB DDR5 /Notebook táska
- Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905, 100% Akksi
- Lenovo Tab M10 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / RTX 2060 6GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Pedig annyit is írhatott volna, hogy nem, de itt tényleg (bár tudom jó szándékból) nagyon sokan kardoskodnak az SSD mellett. Én is láttam mire képes az ssd egy régebbi géppel is, de attól én még HDD-t használok a gépben és a caddyben is mert a tárhely nekem egyelőre többet ér, mint a sebesség. Nem beszélve az árakról