Hirdetés
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
buherka
addikt
Azért kíváncsi lennék ha mondjuk magyar bill. lenne a gépedben, akkor is ezen a véleményen lennél. Szerintem inkább az zavar hogy külföldi bill.-es a T500-ad.

Az is furi hogy zavar a Ultrabay állapot jelző ledje. Te most a kijelzőt nézed menet közeben vagy most a gép oldalát lesed...???
Most nem értelek már én sem...
Ha veszek egy notit, akkor én utánanézek, hogy merre hány méter. Hol vannak a csatik, milyen az elosztásuk. Zavaró egyáltalán valami számomra. De mondok jobbat, én arra is vetemedek, hogy a kiszemelt gépet a valóságban is megtekintsem, megszagoljam, megnyalogassam, kipróbáljam. Hidd el ez is simán megoldható.
Nem egy zacskó szotyit vettél szerintem. Itt jobban utána kell nézni a dolgoknak.Ahogy a mondás tartja...és ami baromira igaz is...
"Az ember vesz egy notit, aztán vesz egy olyat amit szeretett volna."
Sajna most ez neked nem jött be.
-
lapa
veterán
annyit azért nézz már ki belőlünk légy oly kedves, hogy jó okunk van arra hogy ezek mellett döntöttünk.
ezzel szemben elég kevéske, hogy te egy hét alatt te eldöntötted egyetlen darab alapján, hogy ezek hulladékok.
de most komolyan. ha józanul belegondolsz azért csak lehet benne valami, nem? én nem azt mondom (és a többiek sem) hogy mind tökéletes, de azért nem kéne ilyen általánosan leírni azokat, akik már x éve ésvagy x-edik gépüket nyúzzák.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Háztartási gépek
- SörcsaPH!
- Spórolós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Dell Precision 7670 4K+ OLED Touch / i9-12950HX 16C / 32GB D5 / 1TB G4 / A2000 8GB / IR / HU tervező
- Üzletből, garanciával, DeLL Inspiron 16 5630 -i5-1340P-16 szál/16RAM/512SSD/16,1"FULLHD IPS
- Alcor Snugbook Q1411 fehér laptop
- Lenovo T430 / i5-3320M 8GB 240SSD, Win10, HUN laptop, kitűnő állapot, 95%-os akku
- Asus G14 GA402RK -2TB 990 PRO, 6800S,16GB
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7920 Tower Dual Xeon Gold 6132 (28C/56T) 128GB DDR4 2666MHz Workstation
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő