- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Pant* rant
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: 2025 dude
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- gerner1
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABE
őstag
Sikerült ma kipróbálnom a korábban kinézett SXGA+ panelt, és a következő látvány fogadott, mikor kipróbáltam: képek
Jól sejtem, hogy ez amiatt van, hogy a kábel XGA monitorhoz való? Ennek a cseréjével normális képet adna a képernyő? Próbáltam 1400x1050-es felbontást beállítani, de csak 1024x768-ban volt hajlandó menni akkor is, mikor ráerőszakoltam az SXGA+ drivert.
Érdekes, hogy miután visszaraktam a régi panelt, a BIOS képernyő kicsiben jelentkezett be, mintha a gép korábban észlelte volna az SXGA+ panelt. Egy BIOS defaults után visszaállt a teljes képernyőt kitöltő BIOS menü (na ezt jól megmagyaráztam).
Egyébként a kijelző passzol a gépbe, ugyanaz a méret, ugyanazok a rögzítési pontok. Egyelőre csak kölcsönben van nálam a kijelző, nem tudom, hogy érdemes-e új kábelt keresnem, vagy mit tegyek...
-
Gondwana
addikt
Van itt egy lista az előforduló kijelzőtípusokról, amiket egy adott gép BIOS-a képes felismerni. T43-ban 14" SXGA egy Hyunday illetve egy Samsung panel szokott előfordulni. Ha a kábelezésük 1forma (ennek még nem néztem utána), akkor gond nélkül cserélheted.
Új hozzászólás Aktív témák
- LÉ-ZE-RE-ZÉS!!! Laptop billentyűzet bármilyen nyelvről - magyarra!!!
- HP Elitebook 840 G8, I7-1185G7, 32 GB RAM, 512 SSD (MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET)
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett
- LOQ 15IRH8 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest