Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
^Clown
addikt
válasz
Flashcash
üzenetére
Na ja, de biztos megéri azt az elég jelentékeny felárat? Szerintem korrekt az a KingSpec cucc, úgyis az elérési idő a lényeg, az meg a HDD-hez képest ég és föld.
lapa, ha kell segítség az SSD visszaküldésében, írj pü-t, (sajnos) van már vele tapasztalatom
Azt javaslom, hogy egyből a gyárnak küldd vissza. Nekem a megjavított SSD-met valami mega-expressz DHL-el küldték vissza, itt volt kb. 1,5 nap alatt.Szerk: nem szóltam, látom meggyógyult

-
lapa
veterán
válasz
Flashcash
üzenetére
ahova kell, oda épp elég. a saját gépbe én is intelt raktam. a t21-ben nem ez lesz a szűk keresztmetszet, a t43p-be meg csak azért ment ssd, mert szerintem halódik a vinyó.
upd: sokadik próbára a második gépben végre műx a másik drive is, nem vagyok nyugodt.
csak ubuntu természetesen, wint én már nemigen installálok hacsak nem kényszerít valaki. szerintem el se fért volna, pláne, hogy ezen még adatok is lesznek...
nemsoká kész a t21 telepítés is, arról is nyomok egy benchmarkot.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Apple asztali gépek
- EAFC 26
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Milyen házat vegyek?
- Battlefield 6
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Újszerű 10 magos Lenovo X13 Yoga G3 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB ZALMAN Z1 Plus EVGA 750W
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Azt javaslom, hogy egyből a gyárnak küldd vissza. Nekem a megjavított SSD-met valami mega-expressz DHL-el küldték vissza, itt volt kb. 1,5 nap alatt.