Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ro_bert17
őstag
válasz
ro_bert17
üzenetére
A vindóz minden indulása után "bejentkezett", jelszót kért. Utána olvastam külföldi fórumokban, ahol egyszerűen az msconfigban lelőtték, hogy ne induljon. Mivel nem tartom túl elegánsnak, ezért kérdeztem, hogy lehet máshogy kikpcsolni? (bár azóta eltávolítottam a szoftvert)
Viszont egy másik probléma, amivel szintén nagyon tudok mit kezdeni. A T410 kijelzője időnként egyszerűen pár másodpercre "kifakul". Nem tudom máshogy megfogalmazni, mert nem elsötétül, hanem el kezd elhalványodni, elhalányulnak a színek, picit olyan, minhta a képernyő színmélyésége 16bitre csökken. Ami számomra megnehezíti a jelenség utána járását, hogy mire elkezdeném megnézni mi történik, addigra szép csendesen visszaáll. Azt sem tudom mikor jelentkezik, de úgy tűnik csak akksiról üzemelve csinálja, és eddig töbször vettem ezt észre, amikor pl. logmeint használtam.
Valaki esteleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Battlefield 6
- Milyen autót vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ArchiCAD és Artlantis topik
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop Go 3 XK7-00030 (Bontatlan)
- Üzletből, garanciával, HP EliteBook 855 G8 16GB RAM/256GB SSD/FULL HD IPS kijelző/Win 11Pro
- Gigabyte Gaming A16 CVHI3HU894SD (Bontatlan)
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7530U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 2in1 WUXGA Touch i5-1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE 4G LTE W11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Silver Titanium- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő