Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
vargas0502
üzenetére
Az AMD-s P14s és T14 egyébként ugyanaz (kb. a VGA drivert leszámítva), én használtam rajta egy ideig 23.04-es Ubuntu-t, tökéletesen működött, a T14 Gen1-esen 22.10-et is.
Az akksi idővel kapcsolatban nekem az hiányzott kicsit, hogy win10 alatt az AMD-s gépeken az energia-csúszka szabályozza a CPU-TDP keretét, 10, 15 és 25W limitekkel, ami nagyon jól jön szabályozni, mennyire legyen a fókusz az erő vagy a takarékos (nagyon halk) üzem. Valószínűleg bele lehetne Ubuntu alatt is piszkálni, de nem ilyen P&P a dolog.A monitoros kérdésed nem teljesen értem, mit értesz monitor "jól" kezelés alatt. Van itthon 1440P 144Hz monitor, meg néhány kisebb felbontású, meg dokkoló is, AMD-s P14s-el, de ha nem egyértelmű, mi a megfelelőségi kritérium nem tudom neked megnézni.

P14s-nél egyébként fontos megkülönböztetni az AMD-s és Intel-est, ugyanis utóbbi dedikált VGA-val fut, míg az előbbi az IGP-t kamatoztatja "Pro" driverekkel. Ez érintheti a monitorkezelést, illetve akkuidőt, valamint a dokkoló kompatibilitást is, AMD-n pl. csak sima USB-C kompatibilitás van, TB nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- World of Warships
- Formula-1
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Bloomberg: Az iOS 27 a stabilitásra és az AI-ra fókuszál majd
- Horgász topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Lexus, Toyota topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Eladó Dell Inspiron 3584 512GB SSD, 8GB RAM, FULL HD
- ASUS Zenbook S 13 OLED UM5302TA
- Swift SF16-51T 16" 3K OLED érintő Ultra 9 288V Arc 140V 32GB 1TB ujjlolv IR kam gar
- Lenovo LOQ i7-13700HX// RTX 5050// 32GB, 2TB// Premium Care
- Gyors, vékony és könnyű Lenovo Thinkpad X1 Carbon gen 8 (10.gen Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD) laptop!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- iPhone 12 mini emelt kapacitású 2460mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest