Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz Tikakukac #119076 üzenetére

Nem tudom, mik jártak nálad, de hogy nem ötletpad szint, az 100%. :R

#119079 moleculez : "ott elég látványos és szaturalt ez a jelenség, valamint a "túlgondoskodás""
    A "túlgondoskodás" résznál azért azt is tegyük hozzá, hogy az részben a gyártó hanyagságának a következménye. Pl. miért neked kell külön beállítani 80%-ra a töltési küszöböt, ha nem akarod egy éven belül kukázni az akkut? Vagy miért neked kell kerülni az eszetlenül gyors töltőket, ha nem akarod szintén egy év alatt kukázni az akkut (bár ez inkább telefonok)?

#119081 vicze1: Tényleg ne érts félre, én is teljes mértékben az univerzális USB-C dokkok pártján vagyok koncepció szintjén. Nekem is igen hasznos (lenne), hogy (elvileg) minden működik mindennel. De a gyakorlatban nem mindig ilyen szép a dolog. Pl. van gép, ami nem megy a 60W-os dokkról, csak a 100W-osról, olyan dokkolót alig kapni, ami kapcsolhatóan tud 4 sávos DP-ot (létezik egyáltalán a HP Elite G3-asomon [link] kívül? :DDD ), és nem felezi el az átvihető sávszélességet, és az egyéb működési bizonytalanságokat nem is említve. Szóval jó lenne ez, és bízom benne, hogy idővel jó is lesz, de eddig rendszeresek voltak nálam a szoftveres gubancok, ami nem jó. Ez pl. extrém gáz volt egy éve: [link] . Ilyen szívások 10 év alatt egyszer sem voltak a mechanikus dokkjaimmal. Azért ez jelentős ár a kompatibilitásért, főleg munkaeszköznél, ahol adott esetben határidős munkák vannak...

#119082 grabber: Akku idő miatt inkább az újabbak, mint a 495.

#119083 Dr. Akula : A feles kurzor nálam azonnali lehúzás a szóba jöhető gépek listájáról. :D Ilyen a 3-gombos pöcökegér is, ez eléggé leszűkítette a listát a Thinkpadekre.

#119088 Dr. Akula : Az USB-C-n ugyanúgy a kábelbe rakták a kopó részeket. Körültekintéssel használva egyébként igen sokáig bírja.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés