Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• looser

addikt

válasz hcl #112906 üzenetére

Közben megoldódott aképpen, hogy az Intel - szerencsére - felpakolja a zippelt meghajtóprogramot is (gondolom az exe is kicsomagolható valamilyen paraméterrel). Viszont a nagy csoda és ezt ajánlom mindenkinek: beugrott, hogy nekem régebben egy AMD-s driverhibát is megoldott már a Display Driver Uninstaller. leszedtem vezérlőpultban a drivert, csökkentett módban újraindítottam, DDU elindít (ha nem tudja detektálni a VGA-t, akkor ki kell választani jobb oldalon a gyártót és kiválasztani a Tisztítás és újraindítás-t (gondolom angolul Clean and reboot).

Utána a legutolsó zippelt Intel HD driver-t (T440-hez HD4400) kcsomagolni és feltenni a következő módon:

Eszközkezelőben dupla klatty a vga-n -> Illesztőprogram -> Illesztőprogram frissítése -> Választás a számítógépen található... -> Saját lemez -> Tallózás -> a kicsomagolt mappában a Graphics almappában lévő igdlh64 (.inf) fájlt betallózni -> OK és mehet is a telepítés. A kezelőprogram is felkerül a desktopon jobb klatty-os menübe, szóval nem csak a driver települ.

Köszi mindenkinek a segítséget!
    :R

Új hozzászólás Aktív témák