Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kube

senior tag

válasz Tikakukac #108776 üzenetére

Erre gondoltam én is, de korábban nem tűnt fel hogy ez a hármas kombó okozna bármit is. A telepítésének az oka az volt, hogy nem feltétlen tesz elém mindent a gyári Windows updater, és nem akartam, hogy valami driver elmaradás miatt meghaljon a thunderbolt vagy más csatlakozó.

Fogtam kivágtam az ezekkel kapcsolatos alkalmazásokat/szolgáltatásokat hátha ez a gond, de egyelőre semmi.

Viszont ami érdekes, hogy mostanság rendereltem vele videót (igen tudom nem erre való), és hát volt hogy előfordult az intel power manager üres ablak és a folyamatos windows figyelmeztető hang ritmikus előadása. Újraindítás segített csak. Ott is simán lehet, hogy nyitva volt 6 mappa + render, aztán szétpörgette a CPU-t, mondjuk a szoftver furcsa viselkedése nem kéne legyen. Mostanában jött több inteles update is, lehet hogy azok közül okozza valami.

A munkaeszközömre nagy szükség van, nem tudom nélkülözni. A T420-ról is úgy váltottam, hogy az itt volt nálam közben. Így az marad, hogy kukázok valami béna ssd-t, aztán belakom rajta a rendszert, megnézzük mit csinál. A mostanit legyalulni egy darabig biztos nem tudom :(

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés