Hirdetés
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pitterix: Gyógytorna
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Frawly
üzenetére
"Nem, nem azt írtam, hogy eredetit fogok venni."
Ne hazudtolj meg, amikor le van írva a topikban!
Ezt írtad szó szerint a kukacnak válaszként az eredetis hsz-re:
"Oksa, akkor nézek használtan, nem tudtam, hogy ennyire olcsó."
Mi ez, ha nem az, hogy akkor eredetit fogsz venni?
Az eszem megáll, komolyan mondom!
Egyértelműen az eredeti lett ajánlva, én kérek elnézést, hogy nem rágtuk külön a szádba (amikor rendszeresen le van írva, kereső is van ám), hogy jajj, másmilyet nem, hiszen ez EGYÉRTELMŰ. Persze, lehet nyelvtan huszárkodni, de itt te voltál aki benézte a dolgokat, egyértelműen, és csúnyán. Külön nevetséges, hogy egy 10 fontos tételről beszélünk... -
peti_s
addikt
válasz
Frawly
üzenetére
Kaptál egy tökéletes választ, és ahelyett hogy megköszönted és megfogadtad volna, itt szövegelsz. Nem igazán értem miért kérdezted egyáltalán meg akkor mizu, ha nem a válasz alapján cselekszel. Én amúgy Írországból rendeltem az új 90W-os töltőmet, ~5500 Ft volt Magyarországra postával. (És ez bontatlan új.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Gyúrósok ide!
- Lexus, Toyota topik
- Iqos cigaretta
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Otthoni időjárás-állomás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 YOGA 3. 2in1 14"FHD TOUCH i5-8250U 8GB DDR4 ,250GB SSD Win11 27%ÁFÁS, ÜZLETBŐL
- LG Gram 16 i7-1165G7 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2.5K kijelző
- Pénztárcabarát áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i5-1145G7/16 GB/256 SSD/FHD/IPS/Garancia
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- Bomba ár! Acer Travelmate P215 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 13,3" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
(Igen tudom nem kötelező eololvasni).
nekem már vicces