Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Nem, nem azt írtam, hogy eredetit fogok venni. Azt írtam, hogy miért tettem fel az eredeti kérdést, mert a kolléga válaszából az jött le, hogy az eredeti is olcsó, akkor minek kérdezek ilyen hülyeséget a topikban, meg meglepett, hogy az eredeti sem drága, mert én min. 2× ilyen drágának képzeltem el reálisan, akkor még nem ellenőriztem az árakat, mivel nem tudtam mit kell venni, addig meg nézelődni sem kezdtem el. A „3,5k az eredeti az aprón" ettől még mindig nem jelenti azt, hogy az utángyártott kerülendő, csak azt, hogy az eredeti sem valami drága. Pont az volt a cél, hogy elkerüljem azt, hogy „jajj, késő bánat”, „rosszat vettél”, „ez köztudott, hogy nem szabad”. Már pedig pont ebbe futottam bele, hiába kérdeztem előre. Ha mindjárt azt írjátok, hogy az utángyártott sürgősen felejtős, abszolúte nem éri meg a kicsi összeg spórolását, akkor világos lett volna, mint a nap, és még véletlenül sem jutott volna eszembe nem eredetivel kockáztatni. Mert itt valóban az a lényeg, hogy felejtős, mert minőségileg kritikátlan szutyok, a gépet is tönkreteheti, nem az árkülönbözet a lényeg, akkor is gyárit kéne venni, ha 2-3× olyan drága lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Formula-1
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- Le Mans Ultimate
- The Game Awards 2025 - Íme a nyertesek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hardcore café
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Laptop i7, 4gb, 128gb, ár alkuképes minimálisan
- Lenovo Legion Pro 7 16IAX10 Intel Core Ultra 9 275HX/RTX 5070 Ti/64GB RAM/1TB SSD eladó BONTATLAN!!!
- Lenovo Legion 9 18IAX10 Intel Core Ultra 9 275HX/RTX 5080/64GB RAM/2TB SSD eladó BONTATLAN!!!!!!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Asus X555LA - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 1TB 27%-os áfás számla
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest