Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Arctic MX-4 vs. Arctic MX-6. Melyik a jobb?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
g.gergo
senior tag
Az a baj ezzel, h jó-jó, még pici a gyerek, meglehet neki magyarázni, h miért jó ez így a neked gyerekem (TV nélkül), de amint korosabb lesz, sajnos őt is be fogja szippantani a TV, m sajnos elkerülhetetlen. Ezzel nem azt akarom mondani, h rossz amit csinálsz, csak én így látom.
Viszont tényleg vannak olyan mesék, amik nem éppen olyan gyerekeknek való, akiknek szánják, de ha van egy csöpp esze a gyereknek, és a nevelés sem siklik félre, persze ha egyáltalán nevelik a gyereket, akkor azért elfogja tudni határolni a dolgokat. Nekem a Tom & Jerry volt a kedvencem, néztem ha kellett ha nem, és mégsem adtam senki kezébe még dinamitot és senkit nem döngöltem bele a betonba.
[ Szerkesztve ]
-
gecsoz
aktív tag
Igen, ez a fő baj szerintem.
Hiába van egy-egy jó mese a TV -ben, már mese közben is vannak reklámok, ráadásul a tipikus agyrohasztó, megvezető fajták..Ráadásul pár percre elfordulsz, és máris egy olyan hülye mese megy, amitől aztán rosszat álmodik, vagy csak szinplán téves világképe alakul ki..
Szóval jelenleg nálunk is bannolva a TV. vannak mesék DVD-n, azt lehet nézni, de TV kizárva a gyermek életéből.
Amúgy a tapasztalat hasonló... 1 nap hiszti, de azóta már nem is hiányzik neki, helyette elfoglalja magát mással.
Előtte meg ment a hiszti meg a durcázás, mert neki "lellikelly kiscipő" kell.. no comment.. egy darab kínai műanyag zar 15.000Ft -ért..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5289 2in1, 12,5"FHD Érintőkijelző, I5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10, Számla,
- ROG Zephyrus G14 GA401QM 14" QHD IPS Ryzen 9 5900HS RTX 3060 16GB 512GB magyar vbill gar
- Eladó Lenovo IdeaPad 3 15ALC6 82KU005MHV laptop garival és számlával( 5 hónapos vásárlás)
- Laptop Wifi és WWAN (3G 4G) kártyák
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest