- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
vicze #103749 üzenetére
Hajrá.
Azért tisztázzuk a burkolaton nem kell SN legyen(gépeink feléről rég lekopott). Az egyetlen hely ahol fizikailag talán van az alaplap, de volt már, hogy egyszerűen lesett onnan is mert olyan helyre rakta a kis kínai összeszerelő. (Én visszaragasztottam, de más lehet nem teszi meg.)
És mikor meghal az alaplap és nem lehet kiolvasniAkkor mit csinálsz? Van egy félig lekopott azonosítós, nem bekapcsolós géped amit le akarsz gariztatni. Ezt így behozhattad volna régen hozzám is, még röhögtem is volna, hogy akkor adatlap első sora: hopp
Az hogy átvernek emberek és gyakorlatilag hamisítanak, valóban egy másik történet. De ha a burkolaton és a BIOS-ban stimmel az SN, valamit esetleg még felnyitod és megnézed a belső kis matricát, kb. kizárod ez az eshetőséget elég gyorsan.
Átlag mari nem tud lokalizációt nézni. Neki egy bill-RAM-SSD-kijelző csere semmit nem mond. Majd ha gari van. Akkor fog. Kivétel nem dimmelős panel, az hamar kijön.
Értem, hogy te a legrosszabbal akarsz rémisztgetni, és minding a legrosszabbat feltételezed. De nem minding az az eset áll fenn.Annyi üzenetet kapok privátban, hogy nem hiszed el. Mind ilyen sztori vagy rosszabb. Tegnap is jött egy. Előtte kijelző buherából egy héten belül 2. Ismeretlen, csak úgy, csak ezen a portálon. Vajon mennyi a reális szám?
Volt rá nemzetközi gari bővítés? Amennyiben nincs, EU-n belül kérhetnek vásárlási bizonyítékot, bár ebben az esetben elég khm. (EU-n bellül jogszabályi kötelezettsége van a gyártónak javítani, mindegy melyik EU-n belüli országban lett véve.)
Getroval-CHS-el majd beszéld meg a jogszabályokat akkor. Géped nem lesz, de majd jogszabállyal elindulEgy külföldön tartózkodó személytől eleve nevetséges vásárlási bizonyítékot kérni, hisz nem otthon tartózkodik, honnan szülje meg ha nem online vette? Vagy te is minden terméked számlájával utazgatsz? Nonszensz.
Dell gyakorlat volt: első gari free a másik országban, utána számlát mutasd haver. Mikor a monitoromat gariztam ami UK volt eredetileg huhhuu mi buli volt ezt letolni hardverkeren át.
Ja igen, számlát helyettesíti ha a gép a neveden van ugye, mert tartozik az SN-hez egy adatlap. Ha stimmelnek, nincs gond. Ez is a sok nepper miatt volt. Lásd fentebbi klón gépek. Esetleg CHS büntire rákérdezhetsz miért volt
Több országban szervizeltettem már, int. gari bővített gépet még olyan is volt amit eBay-ről szereztünk be.
Illetve mind a 11 hivatalos Think magyar szerviz visszautasította?
Okosba' lett garizva nem egy gép, pont ezek miatt, amiket fentebb írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- Dobozos Microsoft Surface Érintős Laptop Go 2 -50% 12,4" i5-1135G7 8/128 WSXGA
- Új Dobozos PcCom Revolt Gamer Tervező Vágó laptop -65% 15,6" i7-13700H 32/1TB RTX4060 8GB FHD 144Hz
- Dell Inspiron 14 5401 / i5-1035G1 / 8gb ddr4 / 500gb nvme ssd / jó akku/ magyar bill. / töltő
- Dell Latitude 7490 i7-8650u / 16gb ddr4 / 500gb ssd / Magyar Bill /jó akku / töltő
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest