- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Rap, Hip-hop 90'
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Tikakukac #100285 üzenetére
Monokultura
Az 1800-as években Írországban létezett vagy öt fajta krumpli (Win7, Win 10, Linux, stb), ami az emberek fő táplálékforrása volt.
Aztán az 1820 körül kijött egy nagyobb termésátlagú fajta (Win 10) és szinte mindenki áttért rá.
1840-ben megérkezett egy huncut, Mexikóból áthurcolt kártevő, ami tönkretette a termést, Írország lakosságának fele éhen halt.Nem értem, miért erőltetik ennyire a Windows 10-et.
Igaz, hogy korát tekintve elvileg már ki kellett volna nőnie a gyermekbetegségeit, de a pár hetes, gyakorlati tapasztalataim szerint Win10 egy még mindig több sebből vérző szörnyeteg, 90%-ban Microsoft, 10%-ban Lenovo programhibák miatt.A betegségekkel nem is lenne gond, ha kiadnának rájuk tisztességes javítást, de nem adnak ki.
Az a szerencsém, hogy alapszinten vágom az angolt, tudom, milyen fórumokon kell kutakodnom a megoldás után és van időm, valamint adatforgalmi keretem, hogy meggyógyítsam.
Elképzelni sem tudom a fejlődő országok idegen nyelvet nem beszélő, lassú adatkapcsolattal rendelkező, tapasztalatlan felhasználói, hogyan oldják meg a helyzetet.Előző kifakadásom óta belefutottam még két darab, több ezer felhasználót érintő, nem egyedi hibákba (fórumtémák tucatjaival, inkompetens MS moderátorokkal), melyekből az egyiket megoldottam, de a másik miatt még hullik a hajam.
Most ott tartok, hogy két Win7-ről migrált gépem már működik rendesen, de az új telepítésű ŐSANYA, aki majd minden evolúciós folyamat alapja lesz (belőle ágaztatok majd el családi életutakat) újabb hibába ütközött.
Biztos, ami biztos, lefagyasztva várakozik minden gépre 1-1 Macrium reflect biztonsági mentés a jó öreg, legutolsó Windows 7 állapotról...
-
Silεncε
őstag
válasz
Tikakukac #100285 üzenetére
Valószínűleg akkor. Igen, 40k-ért ez azért durva (mondjuk én nem fizettem érte, hála a win7 termékkódnak a laptopomon, asztalira meg kapok az egyetemtől Education licenszet), de ugye tökéletes szoftver nem létezik (viszont abban megállapodhatunk, hogy a win10 nagyon messze van még a jótól is).
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LEGO klub
- Medence topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- PlayStation 5
- Formula-1
- Dune: Awakening
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer laptop
- Microsoft Surface Book 2, Sérült, 13,5 (3000x2000), i5-8350U, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA!
- NAGYKIJELZŐS HP ENVY / Nvidia 2gb dedikált / Intel CORE i7 /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill
- L14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Precision 3591 15.6" FHD IPS Ultra 5 135H 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest