- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
Aktív témák
-
shev7
veterán
-
shev7
veterán
Kérdésem lenne az aksival kapcsolatban:
Egyenletes használat mellett, teljesen jól működik a töltöttség kijelző, egészen 25%-ig. Akkor hirtelen lecsökken a töltöttség 5%-ra. Arra gondoltam, hogy lehet, hogy az egyik cellája elszáltt az aksinak. Ezt lehet vhogy szervizelni, felújítani. Gondolom lehet, inkább az a kérdésem, hogy megéri-e, vagy inkább egy új aksit vegyek? -
shev7
veterán
Ebbe a gépbe hol tudok még ramot venni. Vmi ''bontóban'' nézzem meg, mindenhol csak ddr-t látok.
-
shev7
veterán
Még egy kérdés. A laptopban 650es proci van, de az Aida csak 500asnak jelzi mostanában. (Amikor megvettem, akkor még 650et jelzett az aida is) Mit jelent ez?
-
shev7
veterán
Vettem egy IBM thinkpad 600x-et. Sajna nem kaptam semmilyen leírást hozzá, és ez az első notebookom. Pár kérdésem lenne:
- drivereket honnan töltsek le, ha jól nézem most minden van rajta, de egy esetleges reinstallhoz lehet, hogy kellenének.
- akinek már volt dolga ilyennel, a PC-speaker szerű hangot ki lehet kapcsolni. Ha lenémítom nem hallatszik, de van rá más lehetőség
- használati útmutatót merre keressek, érdekelne hogy lehet a kijelző fényerejét állítani.
Egyenlőre ennyi előre is köszi.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- PlayStation 5
- Háztartási gépek
- Milyen autót vegyek?
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest